Prijava

Koji mu je originalni?

Čini se da je tvoj glavni problem - šta će ljudi reći ako obnoviš razred. Ništa, biće ti neprijatno malo u početku, a naknadno ako budeš učio, ako ne budeš bježao sa časova i ako ne budeš pravio sranja, svi će zaboraviti na to i niko više neće ni gledati na tebe kao na ponavljača. Za sve negativno što si napisao, a tiče se tog tvog perioda u životu, uvijek ćeš moći imati opravdanje MLADOST LUDOST, i čak će ti možda biti simpatično da o tome pričaš. I još nešto - škola kao škola nije uopšte toliko ozbiljna stvar. Bitna jeste, ali sve to može da se sredi.

Još nešto - uskladi svoje ambicije sa realnošću - ako nisi neki veliki ljubitelj knjige i učenja nemoj se zanositi pravničkim pozivom, a ako ipak hoćeš baš to , po svaku cijenu, onda budi spreman na odricanja, na učenje itd. Ne završava se fakultet toliko glavom koliko guzicom, tj. grijanjem stolice istom.

I ako stvarno imaš psihičkih problema, otiđi kod psihologa, i naravno ne moraš nikome to ni da govoriš, barem je Beograd veliki grad, pa se nešto može i sakriti od masa koje ničim nisu ovlaštene da sazanaju sve o tvojoj privatnosti.

Da vidimo, ne zanima ga više da jebe svoju lepu devojku, pišti po forumima da će da se ubije... žao mi je druže, ipak postaješ peder... ili bar emo.

E, da. I u tom slučaju se ubij, bolje ti sam nego ćale da te skenja onim srebrnim metkom što čuva u vitrini za tu priliku, biće mu žao posle.

Koji mu je originalni?

Ко је толико суманут да смисли овако нешто, а скоро је банован?

Ajde, dosta. Ne primajte se na ovakve trolove, niko neće tražiti ozbiljan savet ili ostavljati oproštajnu poruku na forumu Vukajlije.
http://www2.vukajlija.com/images/lock.png?1335305814