Prijava

http://etrafika.net/images/fotke_BiH/rusnje%20picinog%20parka%202.jpg

Pitanje:
Pošto je park sad rupa, dal se sad zove Pička od milja?

дукко, обрисах ваљевштину с теме, пу. :)

вид кизе и архаичних фотки. сад је вала издубљена машала

Neka neka, vidim da nismo dobrodosli...
Ali kod nas u Valjevu su u Picinom Parku svi dobrodosli... :D
Ma necemo ovde okupljanje, vidim poceli su i postove da mi brisu... :-/ XD

Meni je kao klincu BL uvek bila pojam velegrada, kad sam prvi put došao u ZG usro sam se...

Znači jebu konkretno. Znam, često prođem tuda.

ALI GLASALA SI ZA ČAVIĆA! A ZNAM DA SI JELA I PILA POD DODIKOVIM ŠATOROM! MOŽDA SI I PJEVALA!

Prvo ste nam ukrali naziv parka, a sad nam i brišete postojanje! Osveta će biti slatka LULABAJ!

ДОДИКУ САМ РАЖАЊ ОКРЕТАЛА А ЗА МУЧАХЕДИНЕ ГЛАСАЛА

slatka LULABAJ!

јоој тенкс ♥

DA JE PO TVOME U PICINOM PARKU BI VEHABIJE ŠEHIDIMA SPOMENIK ISPRAVILE! JOVIČIĆU, VIDIŠ LI KAKO JE IZDALA?

заман ме тужакаш јовичићу, он се већ осунетио

jebote, ne moš više ni da se kurvaš pošteno....

Vratite nam picin park ezdeesovci!!! U zatvor esenesdeovci!!! Vratite nam travu i drveće, dosta je betona!!! Živio Mile Dodik!!!!

KURAC ĆE SE JESTI U BANJA LUCI! KURAC! NEK VAM ČAVIĆ SAD PEČE PRASE! AAA, NE MOŽE JER MU NE DOZVOLJAVA VJERA! A KO ĆE VAM PJEVATI? DINO MERLIN?

Šta je bilo, kizo? Nije Pavić pobjedio u Pd?

Ma kako nije, pustio korijenje poduboko.

ima li ko rezultate za skupštinu grada BL?

Ja mislim da je Čavić pobijedio da bi on lično zakopao rupu i obnovio floru, faunu i kurve parka.

Бањалука - Независна листа “Сви за Бањалуку” и “Блок” доживјели су пропаст на протеклим локалним изборима, а сви њихови кандидати са обје листе освојили су заједно мање од 1.500 гласова.

Ниједан кандидат обје листе, према подацима ЦИК-а, није освојио више од 300 гласова.

Независну листу “Сви за Бањалуку” чине кандидати, предводници грађанске иницијативе “Парк је наш”, која је протеклих мјесеци организовала “шетње” и звиждање улицама Бањалуке.

Према подацима којима располаже Централна изборна комисија (ЦИК) БиХ, листа “Сви за Бањалуку” освојила је укупно 1.126 гласова Бањалучана, односно 1,75 одсто.

Носилац листе за одборнике у Скупштини града Бранислав Рачић освојио је, на основу 78,68 одсто обрађених бирачких мјеста, свега 268 гласова, што је за један мање од његовог колеге са листе Ренеа Рајковића.

Идући у низу са ове листе, којег је подржао 231 бирач, јесте Дражен Милисављевић, слиједи Бранислав Вучић са освојених 197, Жељко Гајић 158, Милорад Лабус 140 и Борјана Ивић са 135 добијених гласова.

“Незавидан” изборни резултат у Бањалуци постигао је и “Блок”, чија су три кандидата за одборнике заједно добила укупно 282 гласа Бањалучана.

Највише гласова са ове листе освојио је Драшко Микановић - 159, слиједи Мирела Танасић са 78 гласова, те Aлександра Кресељ са свега 33 гласа.

Бањалучани су тако наградили шетаче и звиждаче, који ће остати упамћени по “минирању” свих значајних културних догађаја у граду на Врбасу, од изложбе Саве Шумановића до “Тамбурица феста”, али и плашењу најмлађих на Конференцији беба.

Предсједник Изборног штаба одбора ДНС-а у Бањалуци Боран Босанчић оцијенио је да је овај изборни резултат јасан доказ да је потребно направити разлику између листе за изборе и било које грађанске иницијативе.

- Чим је групација људи окупљена око наводне грађанске иницијативе открила да има политички циљ, грађани то нису подржали - рекао је Босанчић.
Слободан Поповић

Онима који неће по добром резултату памтити протекле изборе је и потпредсједник СДП-а БиХ Слободан Поповић, такође активни шетач и звиждач, за којег је гласао свега 131 Бањалучанин.

Поповић је прије четири године на локалним изборима био кандидат СДП-а БиХ за градоначелника Бањалуке и у тој трци је освојио 3.561 глас.

Članak u Glasu Srpske. Znam da su pristrasni, ali činjenice su činjenice. Ne mogu slagati rezultat.