Prijava

Idemo Milvoki #5 na Istoku, možda i #4. Lepo igraju, odlična pojačanja, a niko od bitnih nije otišao, i Džabari iz bek.

a OKC, pa pazi, koliko Rasel treba da shvati da nije prva violina, toliko i Durent treba da ga ubedi u to. Nema tu drskost jebiga.

Samo karaj Portland i Lilarda plačljivka. Biće Dalas u borbi za plej of, al' ako uđu, dalje od prve runde ne mogu svakako.

Оклахома би давних дана освојила титулу да су, уместо Хардена трејдовали Вестбрука, а за Вестбрука су могли добити уз неког правог организатора игре још понеког солидног играча.

Gvozden je Bog, ne kenjajte. On toliko objasni postom od tri proste proširene rečenice, u kojima su dvije odvojene za vucicupederovsko prozivanje, da mi neznalice nemamo ovdje šta tražiti.
GVOZDEN BOG!

a OKC, pa pazi, koliko Rasel treba da shvati da nije prva violina, toliko i Durent treba da ga ubedi u to. Nema tu drskost jebiga

upravo to, pregotivan momak a ima mentalitet kao da je deveti u rotaciji, nece da digne glas na nikoga majku mu papucarsku, a komotno bi mogao bit najbolji u istoriji bar na trojci iako je lebron vec sad odmakao dosta, brz ko munja, sut perfektan, ima kontrolu lopte za momka od skoro 210 perfektnu, a i pregled igre topcina

ali realno klace se klipersi sparsi i okc za titulu, klivlend moze samo da gleda sa strane nisu dovoljno ekipni da se suprostave nikom od navedenog trojca

Klivlend osvaja lagano ove godine.

Bilo je mnogo boljih trojki od Durenta kroz istoriju, ali ima vremena da to promeni.

Za sada ima karijeru Mela, samo što je za razliku od njega igrao finale NBA lige.

Samo da ostane zdrav KD kao prvo, to stopalo da bude kako treba. Pa onda šta bude, bude, ali biće bolji od Mela svakako. Ja ta ''all time'' poređenja ne volim uopšte, drugi sport je igrao Bil Rasel u odnosu na ovo, Iceman Gervin igrao najbolju košarku dok nije bilo trojke (kakav bi tek onda strelac bio?) itd...

klivlend ako bude zdrav šeta do titule.

Šta mislite, može li Sakramento do plej ofa?
Uz GS, SA, LAC, Oklahomu, Memfis i Hjuston, kao sigurne plej of ekipe, biće klanja za ostala dva mjesta.

hmm moguće je, Sakramento, Dalas i Juta se bore za 2 mesta
Lejkersi odmah iza (ali ako taktički sve bude na mestu može LAL u borbu za osmo mesto, imaju 2 odlična pleja, Lu Vilijams kao najbolji 6. igrač, Hibert defanzivni centar, Kobi je Kobi i Rendl od koga se dosta očekuje sad)

I Pelikani su u borbi za plej of mjesto. Dejvis životinja možda ih opet sam odvede.

Ал Банди
hmm moguće je,

al bandi ceska bradu uvlaci dim cigare i daje odgovor mladom nubu

Klivlend po meni prvi favorit posle OKC. Nemam ja ništa protiv da Rasel bude prva violina, ako samo malo da smanji doživljaj, previše loš procenat ima iz igre. Sad bar ima tim s kojim može da ima 10 asistencija po meču kad bi hteo.

Najbolji svih vremena na krilu je Leri Bird, pa onda Lebron, ili su jednaki, ali pticu više volim pa bih ga stavio prvog. KD ima još mnogo toga da uradi da uopšte uđe u taj razgovor.

Na zapadu će ta dva mesta uzeti verovatno Nju Orleans i Dalas/Sakramento, a iz prikrajka vrebaju Juta i Minesota. Apsolutno nemam pojma koga da izdvojim kao favorita jer Dalas ima debeljansku postavu na pleju Vilijams-Felton, stalno povređenog Herisa i ludu glavu Bareu, kao i sve starijeg Dirka. Ali opet mi oni deluju najbiliži, jer Sakramento ima najljuću skupinu glava u jednom timu još od Džejlblejzersa i one Indijane. Minesota uvek nešto obećava, a nikad ništa. Juta sa dvojcem Gober/Hejvord može objasniti neke stvari, samo da je malo jači tim oko njih. Posle All-stara prošle godine imali strašan skor, pa se možda i oni umešaju nešto.

sta ti znas o leri brdu lol da ga nisi mozda gledao

uh
da bre, NOLA ide u PO svakako, pa ostaje to jedno, zaboravih na njih

najbolji plej ikada je dzeri vest

Uživo ne, snimke utakmica naravno.

i onda najveće šanse za to preostalo mesto dajem Dalasu, slažem se sa ovim što azza reče u suštini s tim što Minesota sigurno ne može još, Juta je u konkurenciji.