Prijava

E jbg, izgleda da ni jedna normalna televizija ne prenosi. Jer kada prenosi npr fox ili cbs mogu da se nađu iptv linkovi kao za arenu i sport klub i onda je strim odličan.

Ja sam tako gledao ranije, posle me mrzelo da ganjam linkove stalno. Mada sad videh i par sajtova gde se mogu nabavljati, možda probam opet.

Torima, aj ako ti nije mrsko objasni mi kako foru sa tim iptv linkovima da mogu da gledam sport klub.

Ja sam tako gledao ranije, posle me mrzelo da ganjam linkove stalno. Mada sad videh i par sajtova gde se mogu nabavljati, možda probam opet.

Ne bi trebalo da je teško naći linkove, ali je problem što se ne prenose sve utakmice. Mada to je možda sada u predsezoni, kad počne sezona biće svi valjda. Kad bi mogli league pass linkovi da se nađu bilo bi ekstra.

Torima, aj ako ti nije mrsko objasni mi kako foru sa tim iptv linkovima da mogu da gledam sport klub.

Uh brate, ima više načina. Izguglaj tipa "how to play iptv on vlc" ili tako nešto i naći ćeš uputstva. Na ovom linku imaš kako to izgleda otprilike. https://youtu.be/-9CMD6X3jjc

U suštini, moraš da imaš instaliran VLC player, preko njega se gleda. Fajlovi sa ekstenzijom .m3u ili .m3u8 predstavljaju play liste. Play liste skidaš sa neta, sa raznoraznih sajtova, to isto guglaš. Na sajtovima su obično linkovi u tekstualnom formatu, znači neće biti svi u jednom .m3u fajlu. Ti onda uzmeš sa sajta i kopiraš sve te linkove, a onda napraviš tekstualni fajl u koji pejstuješ te linkove, ali i tekstualnom fajlu promeniš ekstenziju sa .txt na .m3u. Onda taj fajl prevučeš u VLC i to je to, ako su linkovi dobri, pušta odmah strim. Ako nisu, izaciće ti neke greške i moraš da nađeš druge linkove.

Evo ti ova lista na kojoj arene i sport klubovi rade pa probaj malo, igraj se. Ali pitanje je koliko će trajati linkovi, u jednom trenutku će ih ukinuti, za sada šljaka. Znači prvo VLC instalacija, pa prevučeš ovaj fajl dole u vlc i krenuće. Da bi u VLC plejeru video sve kanale koje imaš u listi, nađi dugme koje na sebi ima tri horizontalne crtice, nalazi se ispod glavnog prozora vlc plejera pored dugmeta PLAY, STOP itd.

https://www.mediafire.com/?9amqppa7irwk76c

хвала за листу, папите, и баци у певете или неђе на тему кад год се докопаш исте ако ову угасе.

Tražio sam danas temu za iptv liste ali nisam uspeo da nađem, daj vam' ako znaš gde je

Au svaka čast za listu, ja sam imao neku dosta skraćenu. Kad krene sezona moram vijate i ove strane kanale.

нема такве теме, него реко' негде на неку тему, ископаћемо после јбг. :)

гледа ли ко бјелицу, како игра?

Фала Торима, ово је до јаја, супер ће ми доћи за Арену 2/3/итд. Таман сам сад ухватио последњи минут меча са Олимпијом на хрватској Арени 4, а видим има и порњаве на Пинк Еротику лол

Има она нека тема што је Јебач отворио, не сећам се је л' иста ствар ко ово, али знам да мени тад није хтело да шљака.

није исто, ћути, не шири, само себичлук србина спашава!

ко још залази на нба тему пре сезоне, свашта. нека овако, добро је.

http://prntscr.com/8sskhm спортски центар шумица

сад су две јапанке у ђакузију, брчкају ноге, чекам да видим шта ће даље бити

боби дао дупло више појена него прије

nba league pass posle zavrsetka all stara najverovatnije uzimam, izaci ce me 7500 din za tih 5 meseci. nista strasno, a ne jurim ove glupe streamove, uvek znam gde ima tekma. :D

@nikolas

nikolase oces da uzmemo popola? ja msm da moze? i ako hoce neko jos da se prikljuci...mada ti si bogatas sad pa bi mogao da sponozorises ceo forum..

ajde odgovaraj vise!!!

Može da se uzme po pola? Nisam znao za to.

MIL-MIN kul tekma, šteta što se Minesota ispucavala, omašiše košarku #YoungBucks