Prijava

Play liste skidaš sa neta, sa raznoraznih sajtova, to isto guglaš. Na sajtovima su obično linkovi u tekstualnom formatu, znači neće biti svi u jednom .m3u fajlu. Ti onda uzmeš sa sajta i kopiraš sve te linkove, a onda napraviš tekstualni fajl u koji pejstuješ te linkove, ali i tekstualnom fajlu promeniš ekstenziju sa .txt na .m3u.

Може ли неко да ми обоји ово са текстуалним фајлом и мењањем екстензије? Шта, у Ворду правим текстуални фајл или у ком програму? И како се мења екстензија? Мени пада на памет једноставно додавање .м3у, али звучи ми мало глупаво лел

Изгуглао сам, успео сам да направим коначно ваљану листу, али нашао сам само ових 5 арена овде: http://www.tvonlinestreams.com/arena-sport-1-5-hd/

Све друге листе на које сам налетео нису радиле. Торима, могао би да нам даш неке смернице где да тражимо листе, на којим сајтовима...

Може ли неко да ми обоји ово са текстуалним фајлом и мењањем екстензије? Шта, у Ворду правим текстуални фајл или у ком програму? И како се мења екстензија? Мени пада на памет једноставно додавање .м3у, али звучи ми мало глупаво лел

U običnom .txt fajlu radiš. Ja to radim u Total Commanderu vrlo lako, a da li radi jednostavnim dodavanjem ekstenzije na kraj imena fajla ne znam.

Све друге листе на које сам налетео нису радиле. Торима, могао би да нам даш неке смернице где да тражимо листе, на којим сајтовима...

Nemam ni ja sajt, guglam isto. Ona lista koju sam vam dao bila je jako dobra. 25 ljudi sa foruma ju je skinulo, pa kapiram da se raširilo i da su je zato ukinuli (juče, samo što je počela liga šampiona)

Ја сам копирао у Ноутпед, и онда само сачувам са додавањем .м3у у називу фајла. И радило ми ових 5 Арена.

To je to onda, može i tako. Je l ti nisu seckale Arene?

Јесу, али сам мислио да је то зато што су ха-де, а мени слаб комп. Гледао сам ону успаванку на тевеу.

Nije zato, nisu kvalitetni linkovi, i meni je seckalo sad kad sam probao.

Ја сам мислио да је све то много доступније, буквално се мора рударити по разним шљ сајтовима и надати се да ћеш налетети на неку листу где раде ствари које ти требају.

Ma te liste uvek brzo nestanu jer se prošire po narodu, kao ono za VLC što beše

Tajrik Evans propušta oko 2 meseca

Meni rade ovih pet Arena što si ti okačio. Tačnije 4 rade.

A i onaj Jebačev Open Telekom radi, mada je tamo kvalitet slike malo slabiji.

Jebote zivot, Roseu je jos zatvoreno oko confused emoticon
Al` ga razvalise :S
https://d13csqd2kn0ewr.cloudfront.net/uploads/image/file/137112/w768xh576_USAT_139475.jpg

Jokara ne staje sa jebanjem, 11 poena, 9 skokova, 2 ukradene za 33 minuta

Neka procena najboljih rukija ove godine po poziciji
http://www.nba.com/2015/news/features/scott_howard_cooper/10/22/top-rookies-by-position-for-2015-16/index.html

Jokić treći najbolji centar, iza Okafora i Taunsa, što je i realno. Ne može ispred njih još, oni će imati veliku ulogu u Filadelfiji i Minesoti. A i stvarno su dobri, jbg. Mene kod njega samo plaši kakav plan rotacije ima trener kad se Nurkić vrati posle povrede. Koliko vidim, Nurkića vide kao ozbiljnog startnog centra i stvarno je imao jako dobru prvu sezonu. Startni krilni centar će biti Farid, što verovatno znači da će Lovernj i Jokić da budu prva dvojica sa klupe od visokih igrača. Tu je i Džej Džej Hikson, ali na njega trener maltene uopšte nije računao u predsezoni i mislim da hoće da ga uvale negde. Jedino što može da sjebe stvar je što su igrali i small ball sa Čendlerom i Galinarijem na trojci i četvorci i to uopšte nije loše izgledalo. Ali čak i ako imaju minute sa takvom postavom, trebalo bi da se nađe pristojna minutaža za Jokaru. I da, jedino što njemu (i Lovernju) za sad zameraju je igra u odbrani. Jedan na jedan i nije tako loš, ali mnogo duva promaja u reketu kad su njih dvojica u igri. Ali dobro, ne može baš sve idealno.

I da, onom genijalcu koji ne stavi Bjelicu kao jednog od najboljih četvorki među ovim rukijima stvarno treba zabraniti da komentariše košarku. A primetio sam to, svako ko priča o Minesoti, spominje Bjelicu kao odličnog igrača, jako inteligentnog, kompletnog, i da može odmah u prvoj sezoni da pruži mnogo u Minesoti, a kad spominju najbolje rukije, niko ni da bekne o njemu. On bi mogao da bude jedan od najboljih igrača Minesote ove godine. I stvarno mislim da ovaj tim Minesote ima dosta potencijala. Ove sezone će biti raspad, ali postava sa Rubijem, Viginsom, Belicom i Taunsom (i još jednim, ali valjda će za godinu, dve da nađu nekog normalnog igrača) dosta obećava, naročito u odbrani.

A za Bobija je najvažnije da dobije što više minuta u prvoj sezoni. Njemu će možda najteže biti u početku, što zbog toga što San Antonio ima brdo odličnih igrača na četvorci i petici (Timi, Oldridž, Vest i Dijao, sunce im njiovo... pa čak i Red Mamba, Met Boner :) ), što zbog načina na koji on igra. Ipak su ove stoke u NBA fizički dominantne. Ali pošto niko od gorepomenutih nije pravi centar (Timi će izgleda celu sezonu da igra centra), naći će se koji minut i za Bobija, naročito kad igraju protiv igrača kao što su Kazins ili Dramond. A i Greg će, kao i obično, da odmara svoje najvažnije igrače u nenormalnoj meri, pa bi Marjanović čak mogao da dobije neke utakmice u kojima bi imao baš veliku minutažu. Ali i mnoge u kojima neće ni da uđe, jbg.

tl;dr

ali kapiram da ce Towns biti ROY ili mozda Russel.

tl;dr

:( lol

Pa najveće šanse se daju Okaforu i Taunsu. Centri mogu da imaju i lošu utakmicu, ali ako skupe koji skok (a lakše je skupiti skokove nego asistencije) i uz par polaganja koje im omoguće saigrači, to ne izgleda tako loše. A i još jedared, stvarno su dobri. A plejevi teško dolaze do lakih šuteva, a pošto je većina dobrih ruki plejeva na zapadu (Rasel, Mudije), oni će maltene svako veče da igraju protiv "solidnih" igrača (Kari, Pol, Vestbruk, Parker, Konli, Lilard, Loson, Holidej, Bledso, Rondo), biće utakmica kad će biti baš nadigrani. Ali evo ja gađam da će ruki godine biti Mudije. Predobar je, odličan pregled igre ima i deluje kao da sme da ide na bilo koga.
Za još jedno tl;dr :)

Od sledeće nedelje verovatno krećem da pišem o NBA za jedan strani sajt. Konačno dočekah da me i plaćaju za hobi :)

Što se tiče vaše priče, slažem se, ruki godine će verovatno biti neko između Taunsa, Okafora i Mudijea, ali ja naginjem Okaforu. Valjda jer mi je najgotivniji, pravi onaj old skul centar kakvih danas gotovo i nema. Ako je neko gledao R DŽ Hantera iz Bostona, isto sjajan potencijal. Izbačaj sličan Kariju i jedan od najboljih šutera na draftu, solidan pregled igre takođe. Šteta što neće odmah dobiti minute, ali bi mogao biti vrh igrač za koju godinu.

'Nije valjda za Blicher Riport?

Evo gledam malo hajlajtsove na jutjubu i stvarno izgleda da je odličan šuter. I može da pogodi odakle hoćeš. Ne znam samo koliko će minuta videti ove godine pored Bredlija, Smarta i Ajzeje (možda čak i Evana Tarnera, jer oni njega stavljaju na maltene sve spoljne pozicije), ali deluje kao pristojan igrač.
Inače, evo kako mu je ćale/trener reagovao na neki gejm viner :)
https://www.youtube.com/watch?v=3yng5ud4Iwc

'Nije valjda za Blicher Riport?

Daleko sam za sad od Bličera, tamo da krenem da pišem, i mogu komotno da umrem :D

Hanter je za sad igrao na pozicijama 2/3 pa će mu najveća konkurencija biti Bredli, Tarner i Krouder. Mada će i Smarta verovatno koristiti tu kad stave Ajzeju na keca. Rouzir, još jedan klinac koga su draftovali na pleju je za sada pokidao pripreme. Velika šteta u tom Bostonu, previše solidnih igrača na svakoj poziciji, nema dovoljno minuta za sve. A i nemaju nekog superstara, inače bi mogli mnogo.