Prijava

Jes to Shomy vrhunsko zakucavanje, predivno izgleda

Хахахаха! Погледајте сутра обавезно како је Кливленд испушио добијену текму. Који пајсери, јбт.

Kako mi drago! Ako, kad su slepci! A Džejms promašio poslednjih 18 šuteva za tri. Stiže ga kletva židovska!

Džejms 18 promašio, a Simon ubacio 2 od 16. I sad Simon ne valja, eee
SIMON JE ZA DŽEJMSA KARI!

Hahaha sličan tip igrača, baš za upoređivanje. Mada sa velikom sigurnošću mogu da kažem da imamo boljeg trenera od Klivlenda. Radonja >> Tajron Lu.

Nešto slabije šutersko veče Karija za sada. Dopustili su da im OKC priđe ma -8 na kraju treće ali teško će Durent i Vestbruk uspeti da ih stignu do kraja.

klupa im je donela pobedu, a i imali su sreće kad im je okc prišao na -1. dok su kd i vestbruk u igri, igra se u egalu. u svakom slučaju, čini mi se da bi oklahoma u plejofu mogla da se nosi sa golden stejtom, šteta što će okc na sparse u polufinalu najverovatnije. ali ko god tu da prođe, navijam da izbace gsw

Nisam ni ja ljubitelj gsw-a, ali teško ih neko može dobiti u seriji, u bolesno dobrom ritmu su.

Ma ajte ljudi ubacili 6 trojki i dobili, realno odigrali su lošu šutersku utakmicu, da su im procenti šuta bili na nivou ne bi se OKC vratio u utakmicu. Nije da Kari i Tomson nisu imali otvorene trojke, barem 4 koje su promašili nisu bili pod odbranom.

HD prenosi NBA, uživajte dok ne ukinu.
http://hehestreams.tk/
Nema na čemu

Vestbruk i durent ce u plejofu igrati po 35+ minpo tekmi sto sada nije slucaj jer je nepotrebno a i povrede.okc

Lepo je rekao Amerikanski komentator. U plej ofu OKC ne sme igrati ni minut bez makar jednog od njih dvojice na terenu. GSW je krenuo da ih gazi tek kad su obojica bili na klupi.

*americki

Sta je ovo na svakoj temi ispravljam nepismenost

Znam kako se piše. Zezao sam se samo. Trebalo je da napišem murikanski.

Ne znam, meni Oklahoma izgleda dosta slabije nego prošle i pretprošle godine. Igraju dosta lošiju odbranu nego kod Skota Bruksa, baš su ih neke šabanske ekipe punile. Ibaka ima neku čudnu poziciju u odbrani, pre je više branio reket, sad više jurca okolo, tako da ne može da ispravi greške svih ostalih. Ili se meni sve ovo čino ovako samo zato što su Golden Stejt i San Antonio (i donekle Klivlend) ovako dobri ove godine. I što neko reče, Kari i Tompson šutirali trojke 2/15, to teško da će ikad više da se ponovi, čak i sa nekom jakom plej of odbranom. Ja još uvek mislim da se titula odlučuje u finalu Zapada između Golden Stejta i San Antonija. A ako neko ima šanse da osvoji titulu, osim te dve ekipe, to je Klivlend, a ne Oklahoma.

jokic prca porzingisa

Mlato do jaja slika brt, samo sto mi laguje ljuto jbg

setim se pre par dana fantasy nove i da su ubacili nba. prvo veče na freeroll budem tipa 20 i neki; drugo veče (kad je bio superbol) budem 11, prvi ispod crte. sinoć odigram
turnir sa učešćem 50 din. evo šta se desi

http://s23.postimg.org/5kz7g9h6z/Screenshot_1.png
lol

Haha, kakav kurac. Poveliki. Jbg baš.

Ali 0.2 boda jebena :)

a jbg, namestilo se sve - dejvis mi nije igrao zadnju četvrtinu, njemu je korver odigrao produžetak. još sam vodio na kraju sa 0.3 i markif moris promaši poslednji šut na meču i meni -0.5 :D