Prijava

Kako Embid uvek odvali od života Jokića. Doduše u Filadelfiji i nije ga ni čuvao Jokić. Al brojke uvek bufu brutalne i Fila pobedi.

Baksi pokusavaju da dovedu Doka Riversa da im vodi ekipu. Ko kad slozis kulu od 200 spilova karata, I kontas - ma necu nikome da kazem, necu ni da slikam I delim po kojekakvim profilima, necu zapravo ni ja da se zaletim I srusim sve to, znam, idem nekog random sa ulice da pokupim da mi to sve razori, jebo trista sati sto sam ih utrosio u ovaj zaludan poso...Nadam se da ce to da se izjalovi, steta da upropaste nikad simpaticnije Bakse na jedan takav nacin.

ОК је Риверс као тренер, само је дебилно што су уопште прво сменили Будехнолзера па онда и Грифина (с тим да ајде, Грифин и нема неког искуства као први тренер иако је, макар до јануара, одлично водио тим)....

Ja ga baš ne cenim nešto kao trenera iako izgleda da ga igrači gotive, i pored toga što na kraju mandata kad mu propadne sezona ima običaj da u medijima ocrni igrače i prebaci na neki način odgovornost za loše rezultate sa sebe na njih.
Izgradio karijeru lik na osnovu onog COTY sa Orlandom i onog jednog prstena sa Bostonom, ostalo gde god da je bio ukanalio je. A i ovaj početak sa baxima mu ne izgleda baš zlatno, jes da je još rano al prso je od portlanda jebenog LOL.

Trener mora biti belac. End of stori.

Stotinama godina je tako, belci naređuju crncima šta da rade.

embiitch ako propusti još 4 utakmice nakon ove sada i zvanično je diskvalifikovan iz utrke za emvipija LOL

a s obzirom na to u kakvom mu je stanju meniskus dobre su šanse da se upravo tako nešto i desi osim ako mu iluminati ne ugrade neko kibernetičko koleno podmazano adrenohromom jer je deo 1%

Pa morali da mu malo ublaže sramotu što pobegao ko pička opet. Plus kaznili filadelfiju.

Al ja ga ne kapiram, uvek raznese jokića u međusobnim duelim, šta koj kurac radi ovo sebi lol.

can't have shit in Detroit

a Vasilije poslat na robiju u Šarlot

jbg that's the way she goes

Nisam video za vasu. Pa ok mu je. Barem da igra.

Bojan će da uvene u njujorku. U detroitu razbijao.

Predviđam mu 6min po meču i 4p

ma ima da kida baabo još ovi ulaze u plejof i tvrdi su, svakako bolje mu je tamo nego u usranim pisstonsima

a vasilije biće najverovatnije ista priča ko u okc, zakopan u rotaciji iza gomile skočnih i kurčevitih crnaca samo sad neće da bude deo rostera ekipe koja se bori za prvo nego za poslednje mesto konferencije

A dobro prva sezona, barem će igrati više, biti u formi i ostati zdrav. Šteta, mislio sam da će biti baš dobar u OKC. Ako ćemo pošteno, šta fali da odradi taj ugovor, uzme lovu i vrati se u Evropu da završi karijeru, to bi bilo sjajno svakako. Ovako, možda ga i uzme neki ozbiljniji tim, ne verujem da će Horneci baš da rade ribilding oko njega. Zanima me šta će biti sa Atlantom sad, nije uopšte isključeno da trejduju Janga, a možda i Bogdanovića.

jeste da je tek jedna tekma al dalas se izgleda baš valjano popunio sa Gafordom i Pidžej Vašingtonom

inače posle prve tri utakmice sezone sam reko da je detroit dobar tim, znam solidno da predviđam te stvari

Deluje neverovatno ali Horneci zapravo sklopili jako zanimljiv tim.

sklopili zanimljiv tim na 10 pobeda sa 30 do kraja