Šta je više gej

Thumb_bata

Bushido

Sve to stoji, ali ne mogu da ti oprostim one muske pederuse sto kazes da su okej. Tu si me za srce ujeo. Jbg, znas da sam veliki emotivac.

Thumb_g1_gg_jarmen_kell

enemyofthefreeworld

Па брате, ти си мене изнервирао што си бијо наки арогантан, то ти је бзвз. Очигледно ниси сконтао да је то била зајебанција, на конто дилера и шверцера који су фурали педеруше (мало другачије истина и клошарскије) и на конто успомена на '90-е. Али 'де су педеруше океј, си луд? We are on the same page here!

Thumb_morning_picdump_338_640_07

Towelie_

Ae sad se pomirite i izljubite i fazon mir, mir, mir niko nije kriv lololo. Mozete podeliti jedan drugom i neke pluseve ako hocete.

Thumb_557184_f260

YouCantHandleTheTruћ

Пљескавице од соје су геј. "Месо" од лососа је исто тако геј. Или од сабљарке. Па и пилетина и ћуретина. НЕМА, БРЕ, МЕСА ДОК КУРАЦ НЕ НАПРАВИ!

Thumb_0

Луди Чак

Pa piletina i ćuretina se prave kurcom.

Thumb_557184_f260

YouCantHandleTheTruћ

Ако ти то зовеш курцом, не знам шта да ти кажем. Једино да је геј. Лолол.

Thumb_bata

Bushido

Па брате, ти си мене изнервирао што си бијо наки арогантан, то ти је бзвз. Очигледно ниси сконтао да је то била зајебанција, на конто дилера и шверцера који су фурали педеруше (мало другачије истина и клошарскије) и на конто успомена на '90-е. Али 'де су педеруше океј, си луд? We are on the same page here!

Maj jok , Enemi, samo sam ubacio drkalicu, cisto da razbijemo ucmalost teme. Nema ljutnje, rokenrol.

Thumb_0

Луди Чак

Pa kurac jeste, al nikakav.

Thumb_g1_gg_jarmen_kell

enemyofthefreeworld

Лолз, ма јок. Блеја.

Thumb_the-fashion-1960-women-dress-up-hippie-ly2

Tračica

Čak kobjasnio neke stvari!

Thumb_422156_4135115954964_1368922284_n

Marvellous

Kome je piletina gej, dabog mu Danijel Djokic bio partner u skvošu