Prijava

Ekskluzivno saznanje

FIAT PRAVI NOV MODEL SAMO ZA SRPSKO TRŽIŠTE

Kako ekskluzivno saznajemo prvi u Srbiji, kompanija FIAT planira početak proizvodnje novog modela u svom pogonu u Kragujevcu. Taj model će biti namenjen isključivo našem tržištu i stoga i specijalno dizajniran i prilagođen našim uslovima. Kako gigant iz Torina najavljuje, proizvodnja bi ubrzo trebalo da počne, a još uvek ne žele da spekulišu o broju primeraka ovog auta na mesečnom nivou koji će silaziti sa proizvodnih traka, kao ni o imenu novog modela.
"FIAT je ozbiljna svetska firma i trudimo se da udovoljimo zahtevima tržišta", izjavio je Serđo Akumulatore, direktor marketinga FAS. "Primetili smo veliki pad prodaje i potražnje naših modela, te smo sproveli istraživanje koje je pokazalo da je glavni problem slabiji životni standard stanovništva. Na Vaše tržište, kao što i Mirko Alvirović često ističe, mi i te kako računamo. Zato smo pripremili novi model koji će cenovno biti pristupačniji stanovništvu i prilagođeniji uslovima eksploatacije vozila na ovim prostorima".
Gospodin Akumulatore nam je tom prilikom ekskluzivno dao i jednu fotografiju novog modela u vožnji, pri punoj brzini

Odmah je naglasio da nevešto oko prosečnog posmatrača može ovaj model povezati sa Jugom, ali je on to odmah i demantovao. "Na prvi pogled, ima previše sličnosti, tako da mogu reći da su italijanski dizajneri prevazišli sami sebe! Uspeli su da naprave pravi spoj tradicionalnog dizajna koji mnogi Srbi još uvek cene i modernih tendencija u auto-industriji. Sprovešćemo posebne obuke naših radnika u prodaji kako bi mogli da objasne kupcima da to nije Jugo, ali i mehaničarima jer bi se moglo isto tako pogrešno zaključiti da su i motori isti. U toku su i pregovori sa vladom Srbije da nam se ekskluzivno dozvoli da koristimo i neke psihoaktivne supstance pri ubeđivanju kupaca i sva je šansa da će nam i odobriti.
Spoj modernog i retro, proverenog dizajna, tradicije i nove energije, po pristupačnoj ceni za nov auto. Šta još Srbin poželeti može?

Odlična tema. Sad sam tek video.

Turizam

Prva šoping tura na Mesecu uspešno završena

http://i46.tinypic.com/2a0dob8.jpg

Zahvaljujući nedavno otkrivenom Titovom svemirskom programu iz doba najveće Jugoslavije, Ministarstvo nauke u saradnji sa Agencijom za otkrivanje turističkih prevara organizovali su prvu šoping turu na Mesec za domaće turiste. Tura je planirana kao sedmodnevni obilazak krater šopova sa bogatom ponudom svih vrsta kamenja i prašine, a turisti su odseli u luksuznom hotelu "Tamna strana Meseca". Put je sproveo provereni prevoznik Raketa iz Užica, a o nezaboravnom provodu na Mesecu najbolje govori izjava jedne turistkinje iz Loznice: "Još na Sunce d'odem i mogu d'umrem."

KOLONIZACIJA SVEMIRA 4

TOLETOVA KOMISIJA BIRA POSADU

Kako Kurajber ekskluzivno saznaje u toku je izabor posade za leteći tanjir, koji je trebao da poleti u petak, ali Milutin Bekuta Mrkonjić je ipak malo probio rok, pa se očekuje da poleti sledeće nedelje.
Masa kandidata se sjatila oko kosmodroma u Jagodini, željnih da im imena budu zapisana zlatnim slovima i da budu prvi Srbi ili Srpkinje u svemiru.
Stručna komisija kojoj je poveren ovaj istorijski posao u sastavu Dragan Marković Palma, Milka Canić, Siniša Mihajlović, Saša Popović, Darko Šarić (prisutan video-linkom iz Kolumbije) i Vojislav Šešelj (prisutan video-linkom iz Holandije) imaće jako težak zadatak da odabere kandidate jer jedini uslov da budu selebriti, u Srbiji ispunjava na stotine hiljada kandidata.
Pošto nismo smeli da uznemiravamo kandidate koji su se opuštali u Zoološkom vrtu i Aqua parku, popričali smo sa nekim članovima komisije.
"Ovo je jedna svetkovina koja znači za Jagodinu i koja je upisuje na mapu sveta. Krivo mi je što Šopen nije mogao da dođe i koncertom u centru Jagodine uveliča ovaj događaj, ali nije bio dostupan, kao ni Bah i Mocart. Bez obzira, pevaće Minela, koja je i jedan od kandidata." - Rekao je popularni Palma.
"Najbitnije je da kandidati koji pobede znaju da pevaju himnu. Njihovo znanje, veštine, harizma ili bilo šta drugo je nebitno, jer kako će nas predstavljati, ako himnu ne znaju. To pokazuje vanzemaljcima, na koje je moguće naleteti u svemiru da nas krasi zajedništvo. Ko ne zna himnu neće leteti u svemir." - rekao je čuveni Bombarder, Siniša Ljajić Mihajlović.
"Na vezi smem da budem samo dvadeset sekundi pa gasim link da me ne bi locirali i brzo ću reći da sam ponosan što sam u komisiji i da ću svoj posao odraditi pošteno, što je osobina koja me je i preporučila Toletu Nikoliću za ovu komisiju." - izjavio je Darko Narko Šarić.
Malo muke smo imali sa prevođenjem izjave Vojislava Van Šešelja koji je zbog dužeg boravka u Holandiji počeo da koristi holandski u govoru, ali na kraju smo ipak uspeli delimično: "Najbitnije je da kandidati budu Svbi. Eht, kako vi ono kažete, pvavi domaćini, jev ako svetnu tamo vveemdelingen, i ako dođe do bovbe, samo ehte Svbin može da se nada pobedi, zbog vatničkih genetskih aanleg koje poseduje."
"Imam iskustva u komisijama pošto sam do sada birao i zvezde granda i lepotice na raznim vašarima i jednostavno shvatam da sam bio pravi izbor za ovu veliku stvar. Narod će takođe moći da bira kandidata na telefon 4444, SMS porukom. Samo napišete skraćenicu TRT i broj kandidata. Poruka je 105,43 RSD bez pedevea."
Milka Canić nas je samo pogledala pogledom punim toplote i majčinske ljubavi i rekla: "Dobro veče."
Nadamo se da će komisija uspeti da izabere prave reprezente naše kulture i tradicije među svim ovim selebrtijima i da će ispuniti zadatak poveren od strane čitavog našeg naroda ali i čovečanstva, jer oči celog sveta su uprte u njih.

http://i47.tinypic.com/35d7rdk.png

Hajlajter dobra pričica. Baci još par kratkih, jedno još dve, tri tako kratke i još malo kraće vesti da ih okačim krajem nedelje zajedno sve na fejs u vidu "Hajlajterovih kratkih vesti".

će bude, don't worry ;-)

Zdravlje

E-ishranom protiv krize

http://bp.uuuploads.com/creative-product-packaging-2/creative-packaging-saliami-postmodern-3.jpg

Ministarstvo poljoprivrede Republike Srbije rešilo je da novim projektom e-ishrane stane na put vrtoglavim poskupljenjima hrane koja je iz dana u dan sve manje dostupna građanima. Projekat e-ishrane biće dostupan svim građanima, i to besplatno. U početku će se projekat sprovoditi u SOS marketima, a u drugoj fazi projekta (kad se očekuje potpuna nestašica mesa i mesnih prerađevina) i u svim ostalim maloprodajnim objektima. U pitanju je DVD sa velikim brojem fotografija mesa svih vrsta, kao i pratećih mesnih prerađevina, koje gladni građanin može u svako doba dana da pregleda na svom DVD plejeru ili na kompjuteru. Takođe se radi i na razvoju Android aplikacije, za građane koji koriste pametne telefone, a desi im se da ogladne u javnom prevozu ili dok čekaju u redu za pasoš. Slogan ovog humanog projekta je "Ako ste gladni, bacite pogled dok vas ne prođe".

http://bp.uuuploads.com/creative-product-packaging-2/creative-packaging-saliami-postmodern-2.jpg

OJ SINIŠA MAJKA LI TI STARA KUD ĆE VOJSKA NJENOG DJENERALA,
AKO NEKO MOŽE SPASTI NAŠE KOŽE, TO J' PANTELA RASNI VRATI NAM GA BOŽE,
VRATI SE PANTELA U SRPSKE BOJE, TREBA NAMA ISKUSTVO TVOJE,
DOVEDI I ŽIGU FALI NAM BANDERA
JER ŠKOTIMA NEMA KO DA GA STERA,
I VIDARU U ODBRANI ZIDARU,
A KUMARA ŠKOTE DA UMARA,
VRATI NAM LANETA DA ŠAMARA BANETA,
DAJ NAM I KUZU, ŠKOTIMA U GUZU,
VRATI NAMA RAĆU PA ŠKOTIMA NA DAĆU,
DOVEDI NAM ADEMA DA JEDEMO BADEMA ,
OĆEMO I DANKA SRPSKOGA JUNAKA,
OJ SINIŠA SIVI TIĆU UGOSTIM TI ŽENKU NA GLAVIĆU,
SVI U REPKU NEK SE VRATE PA DA JEBEMO HRVATE!

Средио сам мало ону песмицу од јуче, ако мере неко нека збуџи неки чланак о њој :)

Odlično Hajlajter. Još jedna vest, ili dve ako budeš imao neki nalet inspiracije pa ću kada završim sagu od "letećem tanjiru" ubaciti i te vesti, jer prva tvoja vest već govori o svemirskom turizmu, a ne mere jer kod mene nisu još poleteli :)))

Средио сам мало ону песмицу од јуче, ако мере неко нека збуџи неки чланак о њој :)

Smislićemo vete neku prigodnu priču da ide uz to.

Testis svaka čast. Nastavi. I gde je Totali Irelevent? On je ozbiljan novinar :)

Kad bude inspiracija, Džoni, ne se sekiraj :)

=== KURAJBER INFORMIŠE ===

SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE INSTALIRALE I STAVILE NA TRŽIŠTE FIKSNE TELEFONE KOJIMA TELEPATSKIM PUTEM I ZRAČENJEM KONTROLIŠU SRBE!

http://www.adriatiko.com/photos/products/2/6712/CP-7945G=-cisco-voip-telefon.jpg

http://flag-metomorphoses.net/wp-content/uploads/2011/03/USA-flag.jpg

Kako Kurajber saznaje, a naši insajderi u Beloj kući potvrđuju, SAD i njihove marionetske tvorevine i falange takozvane članice EU, uspele su da instaliraju fiksne telefone uz pomoć kojih telepatskim putem i zračenjem, šalju signale u podsvest građana Srbije i poručuju im da se okrenu zapadu.

Kako naš dopisnik Ćomi Dojava prenosi, telefon je napravljen tako da je po mnogo čemu sličan „Microsoftu“, kojim verovatno na još neki način zapad i njihove frakcije uspostavljaju problematičan kontakt sa građanima, kojeg srpski građani nisu svesni. Kako Nada iz Besnog Foka navodi, njena rođaka iz Prigrevice je rekla nešto vrlo sumnjivo prilikom razgovora telefonom te marke, samim tim potvrdila da je žrtva jednog velikog sistema „kontrolisanja pameti“. Takođe nam stižu potvrde sa Čukarice, da se prilikom razgovora tim fiksnim telefonom, rodbina ponaša i više nego čudno pominjajući konstantno neke nerazumljive fraze, koje su im u pamet usadili dotični aparati.

„Sve vreme sam se ponašala uvrnuto nakon kupovine tog telefona. Čak nisam ni uspela da izađem iz auta iz prve zbog velike blizine drugog auta na parkingu, niti da odem u rikverc jer se taman tad tu stvorio neki Jugo, što je očigledno posledica zračenja tih telefona i bivstvovanja stranih obaveštajnih službi ovuda. Čak mi je komšinica putem tog telefona rekla da „spremim zimnicu“, što je nedvosmislen i metaforičan znak da ću uskoro na onaj svet!“, potvrđuje naše sumnje Trajinka iz Kruševca.

Naš insajder navodi da je naučno otkriveno da kad se slušalica telefona ostavi duže vreme podignuta, vlažnost vazduha u prostoriji poraste do tačke uranijumske zagađenosti (što je vrlo jasna pretnja bombardovanjem), a ljudi koji se nalaze u prostoriji u to vreme, naprasno zaboravljaju radnju serije „Srećni ljudi“, koju jelte onda iznova gledaju, ne znajući šta će biti u sledećoj epizodi, ni na kraju.

Haški tribunal i UN su počeli sa istraživanjem pomenutog čina i alarmiraju građane da se drže podalje od tih telefona. Situacija je eskalirala kad je danas na Petlovom brdu jedan lokalni huligan raspravljao sa članom Gej-strejt alijanse o „Očajnim domaćicama“ i „ešarpama“.

KOLONIZACIJA SVEMIRA 5

IZABRANA POSADA LETEĆEG TANJIRA

Kako Kurajber, kao jedina novina koja je dobila akreditaciju da prati ovaj događaj, ekskluzivno saznaje, izabrana je grupa odabranih koja će imati tu čast da bude prva skupina Srba koja je zakoračila u svemir.
Šestočlana komisija u sastavu: Saša Popović, Dragan Marković Palma, Siniša Mihajlović, Darko Šarić, Vojislav Šešelj i Milka Canić imala je veoma težak zadatak da izabere prave kandidate čija kombinacija znanja, sposobnosti i raznih drugih osobina, treba da potpomogne uspešnom završetku ove misije, kao i prevazilaženju svih prepreka koje mogu da iskrsnu u putovanju kroz hladni, misteriozni, mračni svemir.
Petočlana posada letećeg tanjira koji još nije dobio svoje zvanično ime, jer Mrka ne bi da maleriše je sledeća: Lidija Vukićević, čuvena glumica iz reklame za čarape "Udarnik" i poslanica SRS-a u skupštini Srbije, Aca Lukas, poznati pevač i drugi Srbin kome se album prodaje uz prašak, Ljubiša Buha Čume, kontraverzni biznismen i Rektor univerziteta Singidunum, Milan Stanković, pevač i pobednik takmičenja "Mis/ter Hermafrodit 2012" i Jovan Deretić, istoričar i naučnik koji je prvi postavio teoriju "Srbi u paralalnom univerzumu".
Još uvek nismo dobili izjave posade koja u petak kreće u svemir sa kosmodroma u Jagodini, ali dobili smo izjavu predesednika komisije, gospodina Palme koji je obrazložio zbog čega su izabrani baš ovi ljudi za put u svemir i besmrtnost u srpskoj istoriji.
"Komisija je imala težak zadatak. Mnogo ljudi u Srbiji spada u kategoriju selebriti i mnogo kandidata se pojavilo ovde u Jagodini. Posle dugog većanja došli smo do izbora iz više razloga. Kombinacija osobina i veština ovih ljudi je fascinantna, pa tako samo odabrali Lidiju zbog toga što ona na najbolji način može da predstavi našu kulturu, Milana/nu Stanković takođe iz istog razloga, ali i da pokažemo dualnost naše planete, to jest i muški i ženski pol, a gde je to više sadržano nego u našoj Milani/nu. Jovan Deretić je izabran jer je čovek od nauke, a i najbolji je poznavaoc paralelnih univerzuma, koje često opisuje u svojim knjigama, pišući o toj nepoznatoj, paralelnoj istoriji Srba. Aca Lukas je čovek koji je poznat po tome što je probao sve žive supstance na planeti i pokazao izvanrednu otpornost na iste, pa se nadamo da mu ni svemirske, nepoznate supstance neće moći ništa, a opet može i kroz svoje telo da ih analizira, baš zbog tolikog iskustva. Čume je logičan izbor, jer ako se naleti na neprijateljski nastrojene vanzemaljce, ko će brže da ih se reši nego gospodin Buha, koji se na taj način mnogih ljudi na planeti rešio. Uz to je priznati akademik i rektor jednog od najpriznatijih Univerziteta u Srbiji." - završio je obrazloženje Palma, a zatim brzo otrčao pošto mu je jedan saradnik došapnuo da je Mocart u Jagodini i da njegov koncert uskoro počinje, a poneo je i kugle.
Sada se čeka samo da glavni izvođač radova na tanjiru, gospodin Milutin Lakosta Bekuta Mrkonjić objavi da je tanjir gotov i naša hrabra posada može da se vine u tamu svemira.

http://i45.tinypic.com/2ynfrti.png

Реално, чита ли неко ово осим ових који пишу? :)

Реално, чита ли неко ово осим ових који пишу? :)

Ja nemam osećaj da neko čita uopšte i mislim da niko i ne čita, ali nekako mi kul da pišem ovo.

EDIT: Evo ova priča o kolonizaciji je meni kul, pa ono, hoću a je završim, bez obzira na čitanost.

Kurajber VANSVET

Na najnovijoj, savremenoj i tehnološki naprednoj anteni, redakcija Kurajbera je uhvatila interglatktičku vezu između ovlaštene Jupiterske agencije za svemirska istraživanja i Uranovskih obavještajaca koji putuju na meteroima koji lutaju u našoj galaksiji. Prenosimo samo dio pouzdano dešifrovanih razgovora.

Jupiter: Alo! Alo! Jel' Uran? Alo? Jebemu ljeb, ovo ope ne radi
Uran: šššššššššš...kršššššrrrršrršršršr...Al.........o, aloo!
Jupiter:Alo đeste? Alo,čujemo l se? A sunce ti jebem ope svemirska prašina unišla u predajnik! Jebaću majku serviseru u obe pičke i sve tri dupeta!
Uran: Prijem, prijem! Čujemo se! Uran ovdje!
Jupiter: Prijem. Ne radi nam ovo sranje što samo našli!
Uran: Koje?
Jupiter: Ma onaj uređaj Majdnčajna, za komunikaciju!
Uran: I sunce mu kalajsano. Ope neko svemirsko smeće!
Jupiter: Jeste l prolazili kraj Venere? Naša svmirska agencija tvrdi da tamo možda ima života!
Uran: Na Marsu nam je nešto sumnjivo! Činimse da sam vidio neke znakove.
Jupiter: Batali znakove, nego svratite do Zemlje i nabavite nam usisivače Sloboda Čačak. Najbolji su za prašinu ovdje. Kaste već u Srbiji poslaćemo vam spisak za dijelove, regler se neki istripovo na kolima od šefa.
Uran: Važi momci ....kššššššrššršršršršr

Naše navode smo automatski proslijedili ovlaštenim organima. Nakon neobjavljivanja informacija od strane institucija, odlučili smo da upoznamo stručnu, a i širu javnost o dokazima postojanja života van Zemlje.

Ovo tvoje glavni može da se udene kada ovaj moj svemirski brod poleti iz Jagodine, pa oni uhvate signal :)

Valja brale hehehe

Реално, чита ли неко ово осим ових који пишу? :)

Citao sam ja pre stalno na fejsu probranu verziju i bilo mi jako super dobro, ali nekako ste mi utupili sad....
Sa druge strane, sta ja znam uopste....

Samo da napomenem da nam je stigla poruka od onog Sase iz Pressa :D

Johny odgovori coveku, ipak si ti glavni i odgovorni :)