Prijava

Romanticar, ovo ti je prva tema koja ne transferise i ne odise patetikom. Nije sad da je za neki hvalospev, ali moram priznati - korektna tema.

E sad jbg ima par ruznih stvari koje necu zaboraviti. Ali necu da serem o tome jer sam covek a ne pizda, pa da slinavim ovde.

Sto se tice uobicajnih zajebancija koje necu zaboraviti... eto npr bombardovanje 1999 :) Bar kod nas ovde bila sala-zabava. Pikao e fuca, starija deca duvala (kazu bilo albanke kolko ti dusa iste....da da Buksnetino), hvatali vrsnjakinje za sise. Jes da se malo treslo kad su gadjali kasarnu na Banjoli i da je bilo jebeno ovima oko Strazevice, al sve u svemu, bila zajebavancija

Necu zaboraviti ni ukus kiflica koje su davali napacenoj masi u noci izmedju 5. i 6. oktobra, kad se srusio Sloboleon. Ne znam zasto, ali te kiflice su mi ostavile najupecatljiviji utisak. Dobro pamtim recenicu ortaka starijeg iz kraja koji mi kaze:
"Alo klosaru, sta si zgrabiote puter-kifle? To doneli ovim napacenim seljacima, kojih da nije kurac bi ovi nasi blejaci probili kordone."
Jbg, nekako nisam imao razumevanja.

Necu zaboraviti utakmicu Zvezda-Torpedo. To su bile najvece i poslednje batinanje Slobine murije na jednoj utakmici. Tukli su sve redom, ali funjarski, tako sto su izasli sa tribine i sacekali nas da krenemo da izlazimo napolje. Imao 14 dina u bulji. I bio sam jako glup.

Prvi dan, prvog razreda, osnovne skole. I ortaka koji postavlja mocno pitanje:
"Uciteljice ja ne mogu da crtam to sto vi crtate na tabli - nemam toliku svesku"
Neko bi pomislio da je iu pitanju rani pokazatelj slabe inteligencije, ili je lik gospodar cinizma vec sa 7, 8 godina postao. Ispostavilo se da je ovo prvo, jer se u 5. razredu usro u gace.

Комшијину трешњу где смо се као клинци играли и скакали по гранама, и која је увек давала најбољи плод у целом крају, а онда ју је комшија исекао да сагради нову кућу која је розе...

Када су два месеца раније завршили са школом због бомбардовања и надали смо се да ће је гађати, а ми се по улици играли колико смо хтели...

Кад ми је у крају још било великих пољана, пре него што су куће ту сазидали...

Не'ам појма има још пуно ствари које сам заборавио да не заборавим...

Romanticar, ovo ti je prva tema koja ne transferise i ne odise patetikom.

Ova je druga tema koju sam otvorio na sajtu. Hvala.

Nikad neću zaboraviti kad mi je devojka prvi put došla kući i u sobi ugazila u kereće govno. veliko.

pa kućni ker što ga držimo u kući...ima 11 godina i još nije naučio da piša i sere napolju. Znači smrdimo na golubarnik svi iz porodice!

Никада нећу заборавити једну сцену из детињства. Био сам клинац са неких 13,14 година,и те ноћи спремали смо се нас четворица да идемо у популарно гађање кола грудвама,у воћњак. Малтене сам отерао ову двојицу и бураза напоље и реко им да ћу брзо кренути. Остао сам у кући и назвао хот лајн да га издркам онако театрално,боље него кад гледаш слике порно новина! Курва је почела да брбља,и кења како би ми радила ово оно,наложила ме ко мајмуна,напалио сам се опако...али курац,таман кад сам кренуо да га бацам улетео ми бураз и видео ме онако распомамљеног са слушалицом у једној и батином у другој руци,са све скафандером и чизмама! Нисам могао да га вратим,а и није било времена,и за који мој да флекам нови скафандер! Смејо ми се у фацу! да сам могао попишо би га у том тренутку,али није хтело да крене! Ортаци ми се и данас смеју због тога,а ја више не зовем хот лајн...

trebo si da mu izbiješ oko sa glavićem! znači kao ''e aj priđi'', on priđe, ''aj čučni nešto'', on čučne i ti ga ubodeš glavićom!

ahahhahahaha kraljevski!

Sad sam prelistao temu i vidim Nano Og da si obrisala svoj post sa opisom svoje svadbe i šta je sve tu bilo. Može li u kratkim crtama šta je zdogodilo, baš me interesuje, kakva je to fešta bila :)

Pikao e fuca, starija deca duvala (kazu bilo albanke kolko ti dusa iste....da da Buksnetino)

''Зна се да је трава синоним мог краја јер зна се шта на мирном месту генерације спаја'' :)

ma kum debil se napio i počeo da piša po svadbenoj torti

Зна се да је трава синоним мог краја јер зна се шта на мирном месту генерације спаја

A šta omladince od okupljanja razdvaja :)

спустио ми се у тренутку кад сам га угледо! ееее а осећај пре него је ушао,само две секунде,био је,био је,био је добар у пичку материну!

кума зову да гостује по свадбама сваког викенда!

remac, pvt
molim za odabranu, za ovu blamantnu informaciju.

Зима '97. Био у једном селу, кренули по другарицу да заједно прославимо Нову, договорили се раније већ. Пешачили 3 км по снегу, вејавица нека била, ал не нека страшна ко овогодишња, небитно. Успут бацали петраде, ракете и остала срања блабла. Кад дођосмо до њене куће (први пут сам био у том селу, не познајем људе) другари почели да се дерњају : Мајооооо! АА Мајооооооо! Изађииии, стигли смоооо!
Нико да да изађе. Почели да бацамо петраде по путу и дворишту неких пар минута, ништа. неко се раздрао : АЦОООО О АЦООООО МИНЏО ШТО НЕ ПУШТАШ ЋЕРУ НАПОЉЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕ ААА ОООО ИИИИИ ОПАА! и такви фазони.
Излази чика Аца, вади утоку и у нашем правцу - ТШ ТШ ТШ ТШ ТШ!
Неки полуатоматски, шта знам, посрали смо се углавном и дали по бежанији жешће. Бежали улицом, и чујемо неки ауто иза...кад у њему, јебени Аца с пиштољем, избацио руку кроз прозор и пуца у нас јеботе! Вриштимо, деремо се, трчимо, скачемо по шанчевима, кријемо се, лудило! Разбежали смо се по том селу ко жути, не можемо да се похватамо касније где је ко, нису били тад мобилни још.
Једва смо се сви скупили касније, после сат времена скоро, смејали, неки су плакали, сећам се да је једна девојчица мало млађа од нас, није могла да се поврати од страха јеботе. Тек после, кад смо се опустили сконтали да је чика Аца имао ћорке, е сад, дал намерно имао ћорке, ил фала богу случајно, никад нисам сазнао. Ал да сам се провео као никада у животу, и даље стоји. Адреналин раш, фул спид, као у филмовима.
Најбољи дочек новака икада!

Nikada neću zaboraviti kada sam prvi put zgazio miša viljuškarom. Kakav slep po betonu.

hahaha :D
Kad spomenu ćorke, sećam se kad sam kao klinja dobio kopiju pištolja koja je ustvario bio plašljivac ili prašljivac kako ga ko zove koji je koristio male metalne čaure.
I jednog dana, imao sam oko 9-10 godina izbije frka između moje raje i jedne druge raje i napadnu oni nas na igralištu ispred moje zgrade. Ja otrčim do kuce, uzmem "pištolj" i krenem ka igralistu. Dotrčah do terena i opalih kao jednom u vazduh( ložiona na filmove) i uperih u njih pištolj. E kad je to počelo da bježi k'o muva bez glave. I ja počeh kao da pucam u njih i da se derem: "Pu, promaših ga!". Eh kakva je to šprdnja bila :)
Posle mi neki njihovi roditelji dolazili na vrata i žalili se na mog ćalca kako sme da daje oružje deci. Dolazila i policija da provjeri o čemu je riječ bila. Ćale im pokazivao moje "oružje" i policajci se valjali od smjeha. hahahaha
Dobio sam i ja par šamara ali je bilo prejako! :)