Prijava

Pitanje, da li su ljubitelj i ljubimac isto. Skaču deca jeste kaže. Ja kažem nije isto, ja sam ljubitelj kerova, a ker je moj ljubimac. Ja i ker nismo isto. Ona gleda, znoji se, deca se smeju kako sam glup i kaže jebla sebe Milan i ostali su u pravu, jeste isto.

Ako ove ne zavređuje onlajn patnju pa evo ja ne znam

Ne znam bas, nisu generalno nesto prosperirali u zivotu, tako da no hard feelings.

Ona gleda, znoji se, deca se smeju kako sam glup i kaže jebla sebe Milan i ostali su u pravu, jeste isto.

Како је јебено исто? Можда сам и ја глуп, али ово твоје објашњење је тачно, два потпуно различита појма су у питању, чак и ако изузмемо кућне љубимце као посебну категорију, љубимац опет значи онај који је омиљен, вољен итд док је љубитељ онај који воли нешто или некога.

Иначе кад смо код школских небулоза, кад смо добили енглески ко предмет, ја сам га већ солидно говорио. И сад учили основе, типа требаш да саставиш реченицу да је неко радио негде, и ја напишем нешто у фазону "Џон воз воркинг ет д докс" и добијем 1 јер као тај облик још нисмо учили, не смем ја то да знам и да користим пре времена.

To je normalno, oni ocenjuju gradivo koje je predjeno, na osnovu toga dobijas ocenu. Mozes ti znati sve na svetu ako ne znas predavanje.

како не па то је било вријеме кад су ти га средњошколке могле побалат а да те не гледају као ратног злочинца

први дан у средњој ми је био као Паји Чутури оно кад је кренуо у школу па сео у клупу, па му непријатно гледао около ко мало дете

vrlo neobično iskustvo u prvom srednje, prvi dan, kad sam jedini došao na prvi čas obučen u šuškavac upasan u trenerku, ko kad nikad nisu videli utoku jbt.

Mene jedna ćurka na početku srednje pitala jel imamo televizor kući pošto sam sa sela

Ima nekog od stare ekipe?

Лијепо је видјети потпуног незнанца који има круну. Одакле си земљаче?

Требиње, Србија

Поздрав за Мајданпек

Берлиоз
Требиње, Šumska

Поздрав за Мајданпек

Боли истина овог Србина исламске вјере. Али нека, с временом ћеш се навићи и са болом удружити.

Volela. Toliko sam želela da radim u školstvu da sam sebi bukvalno upropastila život izborom fakulteta. Nikad sebi neću oprostiti mnoge izbore, ali ovaj posebno.

Koji problem sa mnom imaš?

ne valja nekropostat, to je greh.