Prijava

Joj brt, ne budi Cilmo (Prosecna Srbenda). Valjda ti je jasno da podele i nezadovoljstvo postoje, citas novine ovih dana valjda.

kolko je ošurila Marija Maksima ovom pesmom jbt, realno sad

Tacno, podele na tebe i normalne.

Gvozd, realno reci zasto imas toliku averziju prema sirotinji i ljudima koji prosto zavise od drugih da bi preziveli

Veoma je ružno i simptomatično što neke neafirmisane glave traže svaku priliku da atakuju Gvozdena koji je sad ostavljen sam i koji je imao reputaciju ljute glave. Napadajte neprijatelja kad je jak, nemojte tu kao suncuovati kad je čovek sam protiv svih!

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2004&mm=09&dd=30&nav_id=152166

Tvoja faca kada neki novinar objavljuje tvoje prljavo rublje i apsolutno te uništava na televiziji, ali si ti i dalje opozicija pa ne možeš da koristiš obaveštajne agencije da uzvratiš.
http://www.24sata.rs/resources/images/0000/004/839/vucic_1000x0.jpg

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Nišu da Srbija za socijalna davanja izdvaja mnogo više nego druge zemlje, te da ima onih koji je stvarno zaslužuju, ali i onih koji mogu konju rep da iščupaju i neće da rade.

– Uzme za jedno dete 4.500 i za drugo 11.000 ovako i eto minimalne plate, pa što da radi- naveo je Vučić.

Ovom sad smetaju i zene sto radjaju decu.

Jebote, kolko god da ga mrzim ne mogu da poverujem da je ovo izvalio dok ne vidim snimak.
Nije tolko glup?

Gubi se degenerik

Jeste dovoljno pokvaren da to stvarno misli, ali valjda zna bolje nego da to priča...

gde su granica vaše antivučić plačipičkosti?

Znači sada ćete da negirate i da postoje gomiletine cigana i ostale bagre koja zloupotrebljava socijalnu pomoć?

Mislim, ne kažem da je to neki specijalan srpski problem, to je problem sigurno u svim relativno razvijenim belačkim državama.

hahah eto minimalne plate od 15 hiljada coveku sa dvoje dece.znam coveka koji prima sovijalnu pomoc 5 hiljada a toliko mu dolazi mesecno samo za grejanje, normalno iskljucili su mu grejanje.vucic samo prica kako ljudi nece da rade a svi znamo da nema posla, klasican primer kad te neko pravi budalom.cigani varaju za socijalnu pomoc a kao rade nesto, skupljaju karton.

Tako je Gvozdene, inache cihani redovno odbijaju ponude za posao, pogotovo ciganke kojima se redovno nudi da rade. Ajde ne seri. Pitaj dekyaod kako im je naci posao.

Aj razumem sto se kote ovde da bi zloupotrebili soc pomoc, ali sto ih u domovini ima 1,2 milijarde, sta potentan i plodan narod su

socijalna pomoc glupost velika ukinuti realno

ukinuti socijalnu pomoć i uvesti obavezne tečajeve za HUSTLING kako bi svaki domaći sirotan ili ciganin mogao da izraste u jednog pravog plodnog HUSTLER-a

http://mylust.com/videos/149662/serbian-friend-gets-a-nice-head-from-his-chubby-wife/?promoid=1255 - Nijedan klip neće nadmašiti ovaj. Aj normalno platiti kurvu, ali kad se cela familija okupi da gleda, pa jebem ti Srbiju!

EDIT: Naslov je retardiran i nema veza s pričom.
http://www.24sata.hr/fun/srbija-otac-darovao-sinu-prostitutku-za-roendan-61335

jel ono ikona na zidu haha

A malo je Pseto PROPO lik u faci xDDD

video sam bombasev post kad je napisao http://vukajlija.com/forum/teme/45975?strana=195#post_3606570
i dobro milion ovakvih stvari se u toku nedelje izbaci bla bla ali evo dan za danom ja nailazim na price vezano za ovo, kao i novu posalicu "trudnicka mafija" smeta vucicu heheh to vole sad da koriste i boleo me kurac sve dok nisam usao na trending videos na yt i izadje mi ovo i ja reko aj da poslusam sta je rekao
https://www.youtube.com/watch?v=iuAztmDTLiw
sta ovde nije tacno nek mi izdvoji neko ? koliko znate ili porodice, rodjaka prijatelja da se grebu o socijalno ? ja znam par slucajeva, a uglavnom porodica, rodjaci i prijatelji zive ok, mogu misliti koliko ima takvih ispod te srednje klase ili kako vec da kazem, o ciganima da ne pricamo