Prijava

Какво значење може имати чишћење туђег дворишта-територије ?

Skandal!

говори, а и несрећна жена. ал опет, чим се погледа снимак, нису смели да их држе дуже од 48 сати. то је фора, као образлагање да не утичу на сведоке, па нису то јоца амстердам и аркан па да организују лов на сведоке. него само да се напумпа како српска полиција ради посо, како нема зезања, да се њемцима стави до знања да смо потпуно сабмисив.

иста прича ко за оног милићева. world wide manhunt за ранодм лика, за радном дело, 20 дана медији само о томе, амбасаде, премијери, министри, пази око неког смол тајм криминалца. класично пуњење насловних страна сензацијом МИЛИЋЕВ У КИНИ МИНИСТАР ЛОЦИРАО СРБСКА ПОЛИЦИЈА ЕФИКАСНА НЕМА ШАЛЕ ВУЧИЋ БОГ, а оно најобичнији случај којих сличних годишње има не зна се колико.

Što se tiče senzacionalizma od toga novinari pogotovo kvazi novinari žive tako da jbg mora se

Један од њих узима од чистачице портвиш-метлу, којом је чистила испред киоска. Да ли то неупадљиво понашанје, које не може да испровоцира ? Какво значење може имати чишћење туђег дворишта-територије ?

jebem ti, koje provociranje. hteli da ociste stepenik da sednu da jedu pljeskavicu. pa naravno da je ovaj morao da ga udari sa ledja.

ajd bre... kako da uzmes za ozbiljno tekst koji u sebi ima ovako nesto, odma vidis stanje uma.

davide, ti si averidz srb, koji seruje linkove sa vaseljenska, tekstove sa Srbski i ovako necim da nesto pokaze. Isti si ko ovi LDPovci samo suprotan.

"Navijaci". Napaljeni klinci-picke koji su silni u grupi, i to samo prema slabijima. Ljudski skart.

Idem da nabodem komunalca očistio mi ispred kuće sa onim govnetom za nabadanje

шерујем са васељенске са србсим зато што ни један мејнстрим медији не сме да објави ништа слично, немој си наиван. жени је сину уништен живот, да је написала, ,,ја сам мали зека" негде у тексту разумљиво је.

дакле да резимирамо, ја сам затуцани ксенофоб и хомофоб и још неки фоб, јер ми је жао и немца и два невина човека која су се задесила на месту догађаја и њихових породица и јер се не слажем да су заслужили оптужбу за мржњу стојећи и помажући повређеном немцу. а они који су за драконску казну тима двојици су непристрасни, просвећени, космополите, којих је стид српксог примитивног народа.

Što se tiče ove dvojice ne verujem da će da leže

Не тупите око још једног претученог странца у Србији. (Суившни текст избрисан) Није једини странац који је добио батине у туђој земљи, али смо ми трула земља која пребијеног појединца одмах стави на телевизију. Шта се чуди онај немачки амбасадор? Они бацали бомбе на ову земљу, побили опет преко 3.000 људи, а он се згражава због једног пребијеног сународника? Глупост.

Са друге стране, гледао сам снимак и могу само да кажем да је Шваба педерски ударен са леђа. Као да смо Хрвати или Бугари. Па иако је Немац, стани испред њега, па га позови на фер меч. Немој као пизда да га удариш са леђа док се не нада. Ту нема ни чојства ни јунаштва. Срамота. Ако су они нас мучки убијали са висине, не морамо ми да будемо као они. И тај турсита што је дошао, можда нема никакве везе са својом нацистичком НАТО владом или са агресијом из 1999 на СР Југославију. Иако је можда и хомосексуалац, то и даље није оправдање да га неко удари са леђа.

Него, дајте оно што је далеко важније. ПОПЛАВЕ!

Опет поплаве.

Срећом, премијер и штаб за ванредне ситуације су опет реаговали на време и спречили веће штете и страдање људских живота.

Овај пут, ти генијалци су гледали како је време у Хрватској и БиХ, па су на време упозорили наше грађане, на време послали јединице за брзо деловање, на време су предузели све мере да штета буда што мања. КАД БИ СЕ ЗЕЗАЛИ!

Опет су спавали, опет су пустили да овце страдају, исте оне овце које су их поставиле на власт својим гласањем или својим негласањем. Срби се никада неће опаметити ако овако наставе да ћуте и трпе неспособност, глупост и неодговорност владајућих бараба.

Dobar post granjka. A što se tiče ove etikete eldepeovac koju po šablonu lepite, nisam član ni jedne političke partije, za sada mi se ne dopada program ni jedne partije.kad se pojavi neka ekipa koja će se staviti ekološki razvoj zemlje kao primat, imaće moj glas.pomenuti zeleni venac je ruglo nad ruglima. sam centar a deluje kao da je eksplodirala deponija smeća. Ruglo.

sve u zatvor. i ovog sto udario i udarenog i ove oko njih zato sto se druze sa njima. i ovu sto cisti oko njih. i ove sto jedu u 3 sata nocu. sve u tvorza po godinu dana

umalo da zaboravim, zapanjuje me kolicina vas koja se cudi sto ga je udario sa ledja. jel bio neko od vas u nekoj tuci? za mojih 28 godina nisam prisustvovao postenoj tuci 1na1. cak mislim da nisam ni klip gledao na netu da se sljepaju 2 lika a da jedan od njih ne uzme noz, bokser, pozove brata...

znaci ovo je difolt tuce u srbiji. svi se mi napijemo kada izadjemo u subotu ali ne naprave sranje svi. jel ste videli nekad lika koji je izasao sa ribom i napravio sranje u gradu? jeste kurac, napravi sranje kad izadje sa minimum 5 ortaka. jesu oni pijani ali nisu glupi.

Не тупите око још једног претученог странца у Србији. Овде их шаљу само да праве проблеме

Zamišljam neku kancelariju u Nemačkoj. Sedi Švabo za kompjuterom, ulazi mu klijent.
- Dobar dan.
- Dobar dan, gospodine.
- Evo, mi došli malo da pravimo probleme negde u inostranstvu.
- Aaaa, može, može, pa zato ova kancelarija i postoji. Nego, gde biste vi pravili probleme? Od trenutnih ponuda aktuelna Vam je Rusija, Srbija, Sirija, Irak, Pakistan, Ukrajina... I još... Ne, nema više. To Vam je to.
- Pa znate, ja nisam naročito ekstreman, pravio bih probleme u nekoj malo mirnijoj zemlji, a znate, a da ne bude daleko, nemam ni mnogo vremena za putovanje, ako me razumete.
- Naravno, naravno... Iskreno, žao mi je što ne želite da pravite probleme u Siriji ili Iraku, ali svaki dobrovoljac je dobrodošao. Ići ćete u Srbiju. Karte i rezervacije za hotel biće Vam poslate na kućnu adresu. Do viđenja, gospodine. SLEDEĆIIIII!

Mada, naravno, stoji to sa 3000 mrtvih i licemerjem političara i medija, ali smešna mi ova prva rečenica.

Тај рад Валдерамо. Испаде да шбаве имају посебно радно место прављења нереда по Европи. Верујем да добију 10 сома евра за један тежи инцидент. Шта ти је Швабо е.

A onaj Taton bolovao od neke neizlečive bolesti, pa se prijavio da njegova deca dobiju brdo para. Požrtvovan čovek.

Испаде да шбаве имају посебно радно место прављења нереда по Европи.

Pa jbg, imali su svojevremeno, zvalo se Vermaht... Na sreću još uvek su u nekom sleep modu :(
Nego, zamišljam vest u našim medijima: SRBIN UBIJEN U NEMAČKOJ ZATO ŠTO JE LIČIO NA TURČINA!!!
I tome kao ne bi bila posvećena medijska pažnja kod nas, ne bi bilo zvaničnog protesta naše države i apela da se nađu počinioci?

Лимени, ево да би ти могао да схватиш и да не напрежеш мозак својим буквалним схватањима, исправио сам у нади да ћеш сада разумети контекст. И пази - ако неко на тарапи напише "пичка", немој је заскочити у нади да заиста јесте баш тако како пише.

Opusti se, shvatam kontekst, smešna mi je bila samo prva rečenica. Svoju bukvalnu interpretaciju moje interpretacije zadrži za sebe i svoju "tarapu" i pičku. Uostalom, ni ti ne bi morao da zaskačeš stalno tarapu i naprežeš mozak. I mogao bi malo da ne vređaš, znaš? Opet se potvrđuješ kao agresivac.
EDIT Osim toga, glupo je menjati postove da ne bi ispao smešan ili tako nešto.
EDIT Da si pošten, vratio bi izbrisani sadržaj, da svi vide šta si napisao.

Кад је убијен Лука Јовановић, недељама су најваљивали хапшења починилаца. Када је убијен Татон, хапшења су кренула по директиви ОДМАХ. Са овим Немцем исти случај. Дакле, живот Србина не вреди ни пишљива боба, али ако настрада држављанин који припада некој колонијалној сили која влада овом земљом, е, онда мора да се реагује одмах.

А што се тиче вести из света о Србима, пласирају се максимално оне где смо приказани као криминалци и дивљаци. Срби немају државу и да напишу да су у Немачкој убили Србина из забаве, наша "држава" опет не би реаговала, јер се не сме замерати окупаторима и господарима.

Ја сам агресивац, а ти си дечко примитивац. Прилагодио сам текст твом менталитету и начину схватања, те је пост због тога измењен.

Извини за "тарапу", у брзини куцања сам направио словну грешку. Нисам знао да си толико ограничен на словне грешке, дословна тумачења и упорност у тражењу кавге са мном. Не вређам те, трудим се да ти максимално изађем у сусрет, иако се понекад запитам да ли си ретардиран или само неваспитан.