Prijava

Паметнице лимена, ја увек излазим на увиђај. То ми је посао.

To ono kao ajde da se malo vadim, kao znao sam, ali mislio sam na nešto sasvim drugo, kapirate, fora, hahhaha... Nema veze, valjda si uznapredovao od ćate do Horejša Kejna, čestitam. Ili su te izbacili napolje da vucaš onaj teodolit.

Информација је тачна - дебилни хумор пајтоновца је на нивоу дебилног хумора курсаџија.

Opa, INFORMACIJA!!! To ti je valjda stav, ukus, a o ukusima ne vredi raspravljati, na ovom sajtu smisao za humor je osvedočen i zapisan, svima vidljiv, pa zašto bismo onda dalje pričali... Pozdrav, čoveče.

Информација је тачна - дебилни хумор пајтоновца је на нивоу дебилног хумора курсаџија. Љубав према таквом хумору је својеврсна дијагноза лошег психичког стања.

granjka, ti si sve ono sto ne volim kod ljudi koncentrisano u jednoj osobi. i dalje odbijam da poverujem da si realan.

Pazi, Kursadžije i Pajtonovci su isti za one koji ne mogu da primete razliku između Kursadžija i Pajtonovaca. Legitimno, nemamo se o šta sporit.

pajtonovci su vise tipa nadrealisti, skecevi. mislim i da je cose kod djose slicnije pajtonovcima od kursadzija.

el sam proso?

inace interesantna mi je pojava dolazak stranih pedera na srpski prajd. kao sad da dodju madjari iz madjarske da se zalazu za prava madjara u srbiji. mozda glup primer al kapirate poentu.

mislim nemac si, dobices batine sve jedno postojala prava pedera ili ne

Zašto udarate homoseksualce sleđa Srbi decxko? To nije čojski no no.

Је л' могуће да кад се год помене хумор у било ком смислу јави се неко са неким скечом из Монте Пајтоваца, па је л' морате и хумор да стављате у шаблон?

Ako su Kursadžije i Pajtonovci isto, onda se i Zoran Radmilović krevelji isto kao Beni Hil. Inače, Nadrealisti su Pajtonovci skinuti 60 posto. A što neko može da skapira samo lokalne fore, jbg.

beni krca, sad nesto listam (gledao slike onih riba sto je ubacao u skeceve) i vidim da je glumeo u dosta filmova. nisam imao pojma.

Лимени, само кад си ти савладао сва слова и знаш да користиш рачунар, срећа је бескрајна. Твој напредак и хумор су од великог значаја за развој духовитости у Србији. А и шире. Кад одрастеш и превазиђеш ниво средњошколца, јави се. Можда ти дам да носиш статив за дуплу плату коју сада имаш. Пријатно, духовити човече.

ПС. Људи који слушају Цецу и Гранд су сељци, људи који слушају металике су наркомани, само они који гледају Пајтоновце и кревеље се на исте имају укус. Наравно. Лицемерје и примитивизам упакован у обланде.

celt, концентрисано ме заболе статив за твоје мишљење. Сумњам да си особа, а још мање да си реална особа. Више делујеш као нека системска грешка која се увек појави да прдне нешто.

Dilan Dog Нису то Срби, то су српски изроди, такође педери - нема ништа педерскије него ударити човека с леђа. И није у питању извргавање руглу чојства, већ јунаштва. А ту нема ни "Ј" од јунаштва.

Колико год ја имао негативан став према ЛГБТ популацији, чињеница је да не смеш по закону ни куче, ни маче да удариш, а камоли човека, па нека је он Немац, Нигеријац, Јапанац, педер, педофил,.. Шта год да је Немац добацивао, ударити човека с леђа је ипак бедно.

Међутим, слажем се са Давидом да су друга двојица у притвору мимо свих закона и да морају бити сместа пуштени из притвора. Овај лик што је ударио Немца ће морати да одговара, не зато што га је ударио јер је овај наводно педер већ пре свега због физичког напада.

дакле да резимирамо, ја сам затуцани ксенофоб и хомофоб и још неки фоб, јер ми је жао и немца и два невина човека која су се задесила на месту догађаја и њихових породица и јер се не слажем да су заслужили оптужбу за мржњу стојећи и помажући повређеном Немцу. а они који су за драконску казну ТОЈ двојици су непристрасни, просвећени, космополите, којих је стид српског примитивног народа.

Изгледа да је тако. Ваљда сам и ја исто јер је и мој став идентичан.

Imaju nišlije šou na foru nadrealista, emisija se zove Posetioci.šteta što ostatak srbije nema mogućnosti da to vidi jer ni jedna stanica nije dobila nacionalnu frekvencu.uglavnom meni su ti postioci mnogo bolji od državnog posla.
Beni hil je dobar šou bio, nije to ista kategorija kao kursadzije.

Granjka, ne vidim ovde velike razlike u stavu tvom i mom, samo tvoju beskrajnu netrpeljivost prema svemu što bi za dlačicu bilo različito od onog što ti veliš, paranoju, skoro želju da se uvrediš da bi pisao kilometarske šaljive postove, a i da ispravljaš pogrešno ljude, posle ih vređajući olako. Tvoja nesklonost prema pajtonovskom humoru nije ništa loše, ali poređenje sa Kursadžijama govori o određenoj dozi nerazumevanja istog, u najgorem slučaju o rigidnosti i konzervativizmu. Tako ja mislim, i neću te nazvati raznim pogrdnim imenima, niti se praviti vickast. Aj pa uzdravlje.
Usput, Pajtonovci ismevaju rigidne i konzervativne ljude.

ето један од безброј примера. пази амбасадор неке државе теби ту нешто пита и одређује. само прва реченица ,,можете имати" ма хвала ти.

Ne znam dal je neko video izjavu Majkla Kirbija povodom dolaska Putina:

"Možete imati dobre odnose i sa Rusijom i Kinom, i sa SAD. Ali naš stav o posetama kineskih i ruskih zvaničnika se razlikuje. Kinezi skoro nisu nikoga napali, a Rusi jesu. To treba imati na umu", rekao je Kirbi na pitanje o tome kako SAD gledaju na najavljene posete Srbiji - Putina u oktobru, a kineskog premijera u decembru.

Povraca mi se od licemerstva trenutno.

Kinezi skoro nisu nikoga napali, a Rusi jesu. To treba imati na umu", rekao je Kirbi na pitanje o tome kako SAD gledaju na najavljene posete Srbiji - Putina u oktobru, a kineskog premijera u decembru.

Po istoj toj logici trebalo bi tog Kirbija šutnuti nogom u dupe momentalno, do viđenja, zbogom.