Prijava

Putin nije samo politička ličnost, on u srbiji uživa status zvezde i božanstva, može se reći i idola.nešto kao kasandra ranih devedesetih nakon strašne hiperinflacije i velike krize došla je (sa Randuom) kao melem na ranu.
U pravu je gosn.usisivač, šta ima da dolazi onaj psiho u srbiju? Neka rasteruje veštice po pravoslavnim hramovna svoje jadne zemlje,netreba nam za ništa.

Трулексе, срећа па фураш те бакље на аватару, отклањају сваку могућност неспоразума.

Ne, kineske i ruske psihopate treba oterati u Mongoliju i Sibir, ali raširenih ruku prihvatiti birokratsku briselsku euroboraniju, komesare, izvestioce, namesnike i polunamesnike ove banana-republike, predstavnike krupnog kapitala, ambasadore koji uče zemlju u kojoj su postavljeni šta da radi. Nekome je smetao Čurkin, ali ne Montgomeri i ovaj sad usisivač. Meni su svi gadni, ali ću više mrzeti cinizam nekoga ko svoje političke interese u mojoj zemlji maskira na tako glupav način, navodnim poštovanjem međunarodnog prava i ljudskih sloboda, koje su baš u ovoj zemlji čizmom zgazili. Uh! Ne mogu da se nerviram, nije vredno živaca...

Управо то Валде. А и јеботе, ово је председник једне од највећих сила на свету, а 'муриканци шаљу заменика помоћника шефа сектора за набавку спајалица у Белој кући да нам доставља спискове обавеза.

У невиђеној смо предности да се и даље нисмо конкретно изјаснили чији ћемо тачно полигон да будемо

Gledate li vi vođu na RTS-u?

Gledate li vi vođu na RTS-u?

Morala sam da pobegnem iz kujne zbog njega, pardon, Njega.

Leri, srećo, nemoj ništa da se sekiraš, za dve-tri godine postajemo superultramegagigaturbo uređena država!
http://www.dodaj.rs/f/3J/Oo/1l5RUNeh/106282851020469435418971.jpg

Nešto sam ga u dnevniku bila primorana da slušam kad je pričao, nije prosečna u privatnom sektoru 30000, bar 45, daju 30 ovako, a ostalo na ruke. Znate kako Srbi uvek vole da kažu manje. Stvarno smo gramziva gamad, ni 300 evra nam nije dosta.

Ne sumnjam u to, sve ćemo pregurati. <3

Mene je najviše od svega u ovoj emisiji iznervirala voditeljka koja je statirala pri njegovoj samopromociji. Farsa od emisije i farsa od države.
Eeej, on priča kako je oštetio svoje roditelje koji sada neće imati primanja 200 hiljada već 170!

Ne zaboravi, struja je i dalje 30 osto jeftinija od one u regionu! Za plate, ko ga jebe. Mada, to mi sad nameće pitanje, najjeftinija u regionu, znači u Evropi ima i povoljnije?
TOE SVE JER NE LETUJEMO U SRBIJI!

Bolje da se mi vratimo na filmove. nelol

А чек'о да прође дневник 2, да се уради прелом за новине и оде на штампу (око 6-7 зависи пд редакције) и да пензионери легну да спавају, па да каже за смањење пензија. О томе сутра ни једне новине неће да пишу, а на тв-у ће ретко ко да се сети да спомене. А и довуко оног арапина данас, па "није стиго" раније да каже за пензије.
Али пензионере не жалим, они су га и гласали, ето им га сад.

eeeeeee, kad sam ja predlagao, TNT oko sebe, pritisneš detonator, utrčiš u skupštinu kad su svi tamo, tipa kad primaju plate, ili kad je kuvani pasulj sa suva rebra na meniju u skupštinskoj menzi i ako neko nije tu narediš da dodje, kad se svi skupe ti im kažeš 'moji zahtevi su sledeći' i taman kad načulje uši i pomisle da su se spasli, da mogu da ti zamažu oči sa nekim radnim mestom ili nekim parama ti otpustiš onaj detonator i

KABUUUUUUMMMMMM

da potvrdim da je javio davno prizivao
POJEDINCA SA MASOVNIM MUDIMA

al kurac
tačnije kurčić

takoe, zato što imamo kurčić jebaće nas vučić...

zato što smo bezveznjaci
karaju nas naprednjaci

zato što smo bez muda
živimo u zemlji čuda
i glavna je dvorska luda

zato što smo pičke postali
vode nas mentalno zaostali