Prijava

Šljivorad je u pravu, pred izbore mi je ortak pricao kako Vucko ima podrsku gradjana koji imaju izmedju 45-70 godina. Sto je po meni katastrofalno, aj razumeo bih da ima podrsku mladje populacije lako ih navuces, nemaju pojma, veruju obecanjima etc. Al ove matore konje da navuces, koji su BILI TU kad se pojavio na politickoj sceni, i znaju sta je sve radio, kako je slinio na Seseljevim govorima, i ostalo, pa to je apsurd po meni...

Gostujuci na RTV 1 u emisiji "1 na 1" NATO-ova plaćenica u Srbiji, Jelena Milić je govorila o škotskom referendumu i pravila paralelu između Škotske i Republike Srpske. Izjavile je da srbi iako jesu konstitutivni narod u BiH nisu suvereni i nemaju pravo na samostalnost, a takozvano Kosovo da je druga priča, kaže tu je bilo prekomerne upotrebe sile, rat, progon šiptara i zaslužuje da bude samostalna država.

који црви гамижу овде ево.

ćerka Miloša Minića!
Alo ćero, pitaj tatu de je Dražu metnuo
metnem mu ga majci što ga okotila!

није му то ћерка?

http://srbinaokup.info/?p=47703

опет јбт.

,,шумокрадице" - назив за групу људи која наоружана калашњиковима и другим аутоматским оружијем прелази обезбеђене административне прелазе и пуца на становништво и полицију. успут можда украду и неко дебло.

nije, u pravu si
pomešo sam je sa Jelicom Minić

nema veze čija je
kopile je :)

то свакако :) дакле шумокрадице опет у војном походу.

sa jedne strane "šumokradice"
sa druge državoizdajice

Ja se ne slazem sa vecinom glede Vucica, tj. da on najveca katastrofa kao premijer. Na nasu zalost svi njegovi prethodnici su bili deleko gori, gluplji i nesposobniji.
On je VEOMA pokvaren, lukav, pateticno teatralan i beskrupulozan-znaci ima sve osobine dobrog politicara. Nesto drasticno bolje da se uradi od ove drzave od onoga sto on sada radi realno i ne moze. Uspeva da polako progura ono sto mnogi pre njega nisu, a sto nas ceka kad-tad, kao sto su smanjenja plata, otpustanja iz drzavnog sektora, i zakon o radu.
Spoljnopoliticki serejedegovna i uspesno zaludjuje sve koji su nam godinama visili nad glavom, Nemacku, Ameriku i ostala govna. S tom bitnom razlikom sto su oni apsolutno svesni ko je i sta je on, i da koliko sutra moze da promeni plocu za razliku od npr. Tadica (koji ne bi odjedanput mogao da se transformise u nacionalistu), ili Kostunice (koji opet ne bi mogao da postane prozapadni demokrata). Ne bi mu bilo prvi put da se okrene za 180 stepeni. I ovi to vrlo dobro znaju, zato i ima bolji status od njegovih prethodnika.
Kad su bile poplave, KMEEE Pomagaj Rusijo, KUKU daj nesto Evropo, UPOMOC Ameriko, pa mene je bilo sramota da gledam to, ALI to treba politicar i da radi. Tu nema mesta ljudskosti i dostojanstvu.
Da je zajebano za posmatrati-jeste. Za to je bolje i ne gledati i ne slusati. Ali kako stvari stoje druzicemo se mi sa njim jos mnogo godina...

Комшија, знао сам ја да онолке кућетине и чамац у дворишту не ничу без чланске карте, али снс, разочарао си ме. лоло

Такое! Вучић јесте покварен ко мућак али он то све за добробит народа.

Mene samo zanima od koga je pokupio onaj fazon da se šatro okreće i kao pita nešto ove njegove iz vlade lolo

Esi vido?:)

I NE SAMO TO, najjeftinije zaposljavam u gradskoj cistoci, a samo na ciganima iz Drenovca sam dobar za vikendicu na Zlatiboru. ALI trazim da im sedim u vr sovre na svim veseljima i da me zovu Ahmet...

Боље Џафер, некако "јаче" име, избија снага из њега. :Д

А окле његовом оцу и мајци пензије од 80 и 90 иљада?

А окле његовом оцу и мајци пензије од 80 и 90 иљада?

Zarada od sajta premijeroviroditelji.com

Ja se ne slazem sa vecinom glede Vucica, tj. da on najveca katastrofa kao premijer. Na nasu zalost svi njegovi prethodnici su bili deleko gori, gluplji i nesposobniji.

Мирко Цветковић као премијер и Борис Тадић као председник су највећа катастрофа која се десила Србији. Али чињеница је и да Вучић нема људе са којима може нешто да учини. Са оволико Мега Унион Алфа Сингидунум стручњацима, плус са старом гардом криминалаца које предводи Дачић (Палма, Бајатовић,...) не може да буде много бољи од својих претходника. Наравно међу људима који само штете Вучићу су: Небојша Стефановић (непотребно је говорити зашто) и оне две стране плаћенице Зорана Михајловић и Јадранка Јоксимовић (Опет је почео Шешељ да проговара из мене. Лололо).

Šljivorad je u pravu, pred izbore mi je ortak pricao kako Vucko ima podrsku gradjana koji imaju izmedju 45-70 godina. Sto je po meni katastrofalno, aj razumeo bih da ima podrsku mladje populacije lako ih navuces, nemaju pojma, veruju obecanjima etc.

Младе не можеш више да привучеш. Не интересује их ништа јер су већина издржавана лица и важније ствари у животу су им је број лајкова на Фејсу и где ће за викенд него шта се у Србији дешава.

Sto si fendere onda glasao za njega?

Младе не можеш више да привучеш. Не интересује их ништа јер су већина издржавана лица и важније ствари у животу су им је број лајкова на Фејсу и где ће за викенд него шта се у Србији дешава.

Ovo je predrasuda.

Али чињеница је и да Вучић нема људе са којима може нешто да учини.

kako mi se kenja od ideje da je Motka kao dobar, a nema saradnike
ista usrana demagogija za svakog jebenog diktatorčića

E da Tito zna kolko ovi kradu
Dobar je Sloba al ga ovi Mirini miniraju
Đinđić je vizionar koga nema ko da prati
Koštunjavi je pošten al neobavešten
Tadić ne krade al njegovi odvaljuju

i kao šlag na tortu
ideja da je ovo - APSOLUTNO NAJVEĆE GOVNO KOJE JE U 100 GODINA VLADALO SRBIJOM - OK al nema ljude

kako da ima kad je šljam šizofreni manijak sa sindromom mesije koji prostituiše celu srpsku istoriju i čini nemogućom normalnu budućnost

ej bre, lik je do pre 3,4 godine imao APSOLUTNO SUPROTNU IDEOLOGIJU
i to kao pušimo, ok je bre on, samo nema ljude

uh