Prijava

Sarah Shahi je preljepa

Preskačeš li epizode, ili kažeš generalno? Ona se pojavljuje tek krajem druge sezone (otprilike serija tada i postaje natprosečna... slučajnos?)

dobro da ima prevoda

Naravno da ima. Skidati HDTV ripove, a nikako BR ripove.

E vidis zbog Sare bi mozda i nastavio gledati da se pojavljivala u prvih petnestak epizoda sto sam pogledao...
I kad vec spominjemo nju, http://www.imdb.com/title/tt0874936/?ref_=nm_flmg_act_16 jedna dobra serija sa njom, koja je prekinuta poslije druge sezone a mnoga govna od serija su nastavljena...

Preskačeš li epizode

Agilni, ne preskačem, gledao sam trejlere, pa vidio da je i ona u seriji, još sam na početku.

EDIT:

Skidati HDTV ripove, a nikako BR ripove.

Nijedno. Seriju/film ne pamtim kad sam skinuo. Skidam samo ako nema na Popcorn Timeu :-)

Gledam, za novu sezonu twin peaks je potvrđen već dobar deo originalne postave, sa sve Lorom Palmer. Živo me zanima kakvu čorbu Linč zakuvava, da li će se desiti neki restart priče (ona Lorina rečenica "Vidimo se opet za 25 godina")

Skidam ovaj Limitless da vidim kakav je...

Limitless jos jedna u nizu serija dje persona zbog svojih ultramegagiga sposobnosti postaje konsultant policije/fbi/cia/penis/vagina/izmet/dojke...sreca pa to nismo do sad vidjeli u mentalistu/keslu/serloku/monku/luciferu....

Evo, preljepa serija, demoni i to, opet Netflix jebe:

http://www.imdb.com/title/tt2309295/

Gledam Hanibal sezona treća i brt samo kažem da previše drkate kiticu na nj. ;o) OK, je ali OK. Fina scenografija, pažljivo i ljepo. Fišburn i sporedni glumci dobri su. Hopkinson Hanibal je bio krvožedan đed ovaj Madsov je fenser raspali, to ne sviđa mi se. Mads, dobar glumac, ali šuška kad priča engleski ko da nema nekoliko zubi. Nnjaaaa.

pa jesi gledao prve 2 sezone ili odmah na trecu ? prvih 5-6ep u 3. je nesto skroz drugacije od bilo cega a tv-u do sada, cak i fanovi serije nisu bili odusevljeni, ali to je vec do coveka da ne idemo dalje..
razlicit je hanibal madsov i hopkinsov, ne mogu se porediti.. meni se vise svidja madsov..

Мени је то његово шушкање оно што му разликује глас од најкласичнијег могућег аристократског "фњо фњо" гласа за паламуђење.

pa jesi gledao prve 2 sezone ili odmah na trecu ?

http://i.imgur.com/rb3K2Zp.png

Мени је то његово шушкање оно што му разликује глас од најкласичнијег могућег аристократског "фњо фњо" гласа за паламуђење.

gosh... :'o(

Lux zashto odma gledash trecu sezonu serije...

To je nešta sasvim normalno brt, tako sam Sopranose npr., treća sezona pet epizoda prvih pa onda peta komplet pa sam sad na drugoj negde na pola...

Aha cuo sam za to, najprije pogledas sve loshe epizode i onda ti poslije ostanu samo dobre pa kaes kako je vrhunska serija...

Tako je izgledalo na prvi pogled jebote gledam hanibala sezona treca, da si rekao hanibal to i to, plus nisi ranije komentarisao seriju, a ko je gledao prve 2 bar bi za finale napisao koju rec..
A mozda sam i podsvesno trazio opravdanje za tvoj sramotni post, sta da kazem jbg, zao mi je sto ne mozes da uzivas u savrsenstvu... Do koje si ep posle je bolje?

Druže, jesi ljut nešta?