Prijava

Jbg i ovde je Bajern dao gol, a ne Zvezda, da se razumemo... :-))

Kakav Bajern, šta vam je narode

Не знам ја то, знам ко је прошао у финале ЈОПААААААААААА

ја исписах бога о Бајерну овамо на теми Бундеслиге, сад да се не понављам само ћу да метем таг.
ја за Баварце навијам негде од љета господњег 2002. године кацам имао 12 година и први пут разазнао инострани фудбал, од тад пратим сва такмичења у којима се Бајерн такмичи. да се похвалим да сам их 2007. гледао уживо на (ч)Маракани кад је Тони Крос показао о каквом се играчу ради а Ранђеловић о каквом се голману ради :)

Ja sam mislio da sam ja jedini fan Bayerna na sajtu lolol

Ja sam mislio da sam ja jedini fan Bayerna na sajtu lolol

ти си за сад пети пронађени на вуки, поред Матка, Елзија, Курда и моје маленкости лоло

а Ранђеловић о каквом се голману ради

То је било пресудно :Д

али могу да кажем да иако сам отворено говорио (додуше нисам имао муда да то и покажем на стадиону) да ћу да навијам за Бајерн у том мечу, некако сам дубоко у себи навијао за Звездану. знало се да Бајерн излази из групе а Звезди би и бод значио нешто у том мечу али јебига, плаћате скупо онај усер у полуфиналу деведес' прве који је горе документован клипом. и сад сте је платили против Бордоа и плаћаћете и даље :)

Да, што нас је усрало, усрало.

А и вредело је, јебига.

вредело, зато сте проклети задњу двајс једну годину :)

Realno, ok mi je Bajern, posebno zato što izbaciše fašiste prošle sezone i baš mi bilo krivo što ga na svom terenu izduvaše od onih pederaša raspalih, ali Borusija mi je nekako gotivnija. Mada iskreno, u Nemačkoj ne navijam ni za koga posebno. Štaviše, gotivim više ekipa jer skoro svi igraju napadački fudbal i to se stvarno ceni.

уби бате бога душу немају! 40 милки за килу од Мартинеза параплегичара... Тимошчук за њега боготац, измислио фудбал!

Какав је клуб тај Бате, сваке године ЛШ, а скоро сви играчи им домаћи... И карају Лил и Бајерн са по 3 1... Иди у курац...

ОПАААААААААААААААААААААААААААА

гледао сам само друго полувреме и могу да кажем да УБИШЕ БОГА У НАМА! мртви Мартинез 3 лопте није саставио, одбрана јад и беда... ја не знам шта је ово! а ја их имао 2-2 на два тикета јебо ме пас ненормалног :Д

Bate silni, lolololol...