Prijava

Temu otvaram zbog jedne situacije koja mi se skoro dogodila (a nije prva verujem ni poslednja koju sam doživeo ),naime skoro sam se zatekao u muškom društvu nas 5 momaka,blejali na Gardošu u Zemunu, na 10 metara od nas su sedele 4 devojke koje su takodje blejale,nakon nekih 20 minuta našeg uobičajenog,već po malo dosadnog druženja sam predložio da proširimo društvo i pozovemo devojke da nam se pridruže ili da se mi njima pridružimo... Zaprepastio sam se reakcijom mojih drugova,koji su se ponašali kao da sam im predložio da skačemo sa mosta,jednima je bilo glupo,drugi su našli izgovor u tome da nisu manijaci da spopadaju devojke po ulici!?A najviše me je zaprepastila činjenica da se ne radi o nekim balavcima, pa da ih je sramota već smo svi tu generacija od 86 do 90tog godišta.Ne kažem ni za sebe da sam neki Don Žuan ali upoznavanje sa suprotnim polom smatram nečim najnormalnijim i u tome ne vidim razlog da budem nesiguran jer se ponašam isto u upoznavanju sa muškarcima i ženama.Verujem da ni kod devojaka nije mnogo drugačija situacija,pa me interesuje vaše mišljenje na tu temu. Šta vi mislite da je razlog nesigurnosti kod oba pola kada trebaju da pridju onom drugom,pa čak ni kad nije muvanje u pitanju nego najobičnije upoznavanje? A usput možete da navedete i vaše neko iskustvo slično ovome ili da pak napišete nešto o tome kako vi to radite (startujete)...

Детцхко, што си отворио две исте теме?

Ajde obrisao sam jednu, neka bude da je bilo slučajno...

Žene imaju problema sa kvačilom te zbog toga slabije startuju automobil. Većina muškaraca sa tim nema problema.

Ma slučajno sto posto, izgleda sam dva puta pritisnuo mišem,ne vidim drugo objašnjenje :) Zeza me miš pa sve dupliram :)

Šta vi mislite da je razlog nesigurnosti kod oba pola kada trebaju da pridju onom drugom,pa čak ni kad nije muvanje u pitanju nego najobičnije upoznavanje?

Previsoko postavljeni standardi sa obe strane.

Зашто ниједна тема не може да буде бар мало озбиљна. Што одма тераш шегу, веверице, нек се појави прво бар неки смислен коментар.

Previsoko postavljeni standardi sa obe strane.

To se i meni čini kao jedan od problema, ali mislim da nije najveći niti jedini,više mi vuče na celokupnu situaciju današnjice kada omladina nema dovoljno sigurnosti,što je proizašlo iz kompletne situacije u kojoj živimo...

ne mož to da se generalizuje zbog čega je to tako....postoji gomila umišljenih kučki koje kad im priđe bilo ko osim dejvida bekama su u fazonu ''e aj odjebi, pali, smaraš ja sam nedodirljiva dok ne izvučeš ili kurčinu od 300 cantimetara ili vidim da imaš novčanik veličine torbe za lap top'' pa iz tog razloga dosta momaka neće ni da priđe devojkama.....a sa druge strane g moram da stanem i na stranu devojaka zbog gomile prenapaljenih seljačina koji ne zna normalno da priča nego smatra da ako devojka razgovara sa njim to automatski znači da oće i da mu puši kurčinu kad god mu se digne....iz tog razloga su verovatno neke od tih devojaka u onom ''smaraš odjebi'' fazonu da bi odbile preventivno takve nasrtljive likove

Kompleks niže vrednosti i strah od ispaljivanja.
Većina razmišlja "jao koji blam ako me ispali" umesto "šta ako uspem". Strah od neprihvatanja. To je cela filozofija.

ЕДИТ: Импресионизме, јес сад задовољан? :Д

Шта ја знам, ја приђем риби, па јеботе, ил добијеш одјеб или ти успе. Нема трећег.

Једино ми је несигурно кад прилазим девојци која ми се свиђа дуже време.

Posle pet piva, ili litar vina, ili dva i deci rakije te barijere nestaju. Pijte, deco.

Kompleks niže vrednosti i strah od ispaljivanja.
Većina razmišlja "jao koji blam ako me ispali" umesto "šta ako uspem". Strah od neprihvatanja. To je cela filozofija.

Burazeru, samo upadneš. Ja hvala Bogu nemam ni p od priče kad upadam, al' boli me kurac, idem oštro, jesi ikad ljubila Hercegovca fazon, pa gdje prođe, prođe, gdje ne prođe, taman i jes'.

Najbolje je u ovom slučaju biti iskren prema sebi i prepustiti se prvoj koja naiđe a hoće te. Najjadnije je kompenzovati bolest navodnom kuloćom. Ako si pacijent, budi to do kraja dok ima ko da te leči, posle je kasno. I uvek pričaj o svojim problemima osobi koja ti se sviđa, da ona uvek može da pobegne na vreme. Normalna ti ne treba jer ti nisi normalan pa ne umišljaj. Znači, iskrenost i ona kojoj se svidiš, to je to.

Priđeš i kažeš: "Izvinite gospođice, svestan sam da se ne poznajemo, ali ja imam žarku želju da vas pojebem"...

@marcipan Imaš divnu narukvicu. Da li si cela tako divna, ili je to samo tvoja narukvica?

a možda ste vi imali pivo, one jok, i svi su bili u fazonu "s' lud, šabane?! vi'š kak'e su krmače, sve će nam popiti!! ona sa šiškama deluje kao da bi cisternu na ex ispraznila.. murš sa tim."

виш како суптилно

Priđeš i kažeš: "Izvinite gospođice, svestan sam da se ne poznajemo, ali ja imam žarku želju da vas pojebem"...

Naravno, bolje odmah da joj bude jasno nego da sluša svašta danima.

@marcipan Imaš divnu narukvicu. Da li si cela tako divna, ili je to samo tvoja narukvica?

Hvala.