Prijava

pa čak ni kad nije muvanje u pitanju nego najobičnije upoznavanje

Jesi svestan da je ovo samozavaravanje? Kakvo ''obično upoznavanje''? Sa kojim ciljem prilaziš? Da se družiš? Pa onda priđi muškarcu. Bolje će biti druženje... :)))

Nole seksoman je doš'o samo da znate. :)))

e ja sam možse rekne stidljiv što se toga tiče, ali stidljiv samo ako je bez razloga. u fazonu, kuliram s ortacima i jedan predloži- e aj startujemo one ove ribe što su preko puta nas na 7m? ne. što bih ako mi nije do toga, odnosno ne znači mi ništa. upoznati nove, njaaah, koji će mi? da ih kasnije dodam na fejsu možda? ne tripujem se oko toga.
ali, da se ogradim, ako mi se neka svidi na keca, nema teorije da joj ne priđem, osim ako porcenim da nije 'sama' i da odgovara momenat. e sad, kako će to ona podneti, nije bitno. još ako sam pripit, fufufu! pa boli me kurac kako će da odreaguje, tj dok god se ponašam normalno ko čovek.

Капирам да га је страх да се не избламира, да због неискуства неће знати шта ради, да ће га она због тога исмејати... Још ако се ту дода мали курац или трип да му је недовољно велики - ето големе психичке блокаде. У суштини, превише размишљања ствара несигурност која расте и расте. Неделатни интелектуалац, чини ми се да је та синтагма била једна од теорија које се баве Хамлетовим одлагањем освете и мислим да може да објасни понашање као што је ово и слична. (читај: свиђа ми како звучи, јер делујем као начитан и паметан младић)

Pa onda priđi muškarcu. Bolje će biti druženje... :)))

Kolko je ovo gej zvučalo. Realno šta bi ti pomislio da ti priđe lik? E, LIK?!
Ovako priđeš ribama, sprdate se tu ,i razmenite brojeve, ako uleti neko u neku konverzaciju. Ako ništa, ubiješ nešto vremena.

Meni su najviše pasovali neki zadušnica-stajl prilasci, fazon neke kućne žurke, gde nema cura pobeći kad joj priđem, a i ima dosta sveta, zajedničkih prijatelja, pa me ne može tako olako odjebati kao u kafiću. Odaberem neku osrednju, niti prelepu da me odjebe u startu, niti nekog gariba da me sutra zajebava svet. Lagano se pomeram dok đuskam i prilazim curi da ne bude ni svesna da je šćeravam u ćošak udaljen od vrata, budem uporan ali na finjaka. Kentačmis-Džontavolta fazoni. Posle ili je smuvam ili se napijem za džabe, ne možeš loše veče ispasti..... Tako je par puta upalilo.

E, posle sam se oženio ┼ Vječna jamapja, vječnaaaa japamiiiijaaaaa ┼

Kolko je ovo gej zvučalo

Namerno sam tako i pisao...

Realno šta bi ti pomislio da ti priđe lik? E, LIK?!

Meni je jedan prišao. Jedva se spasih robije :)

Ako ništa, ubiješ nešto vremena.

Ili se ubiješ u pojam? :)

превише размишљања ствара несигурност која расте и расте.

Ovde je sva filozofija...tema se može i zatvoriti... :))

Ovde je sva filozofija...tema se može i zatvoriti... :))

hahahahahha Seju za moda. :)

uopšte mi nije problem upoznavanje pogotovo ako je situacija kao u prvom postu, gdje su društva u pitanju
ja imam problem kad se stvari krenu razrađivati, razmjena brojeva, dogovaranje sastanka, pa onda taj prvi DEJT hahahahahhaa tad se iz budale pričljive kakva jesam, pretvorim u stidljivu šutljivu tuku, nemam pojma zašto je to tako, al mrzim što sam takva :D

ja bih citirao odlomak iz nove omiljene knjige:

Zivot me je naucio da cu lose proci ako pokusam da sakrijem istinu, tako da mogu slobodno da ti kazem: imam veliki ud.
Kako da kazem? Imam upadljivo, da ne kazem ekstremno veliki polni organ. Kratko receno, kurcinu. Uvek je bilo tako. Velik je. Nema bolje reci za to. Dugacak i tezak. I debeo. Znaci velik. U skoli su me zvali kurati...

:D

A ima i onih koji su u stilu:
- Šta kurac?! Plašiš se da priđeš običnoj ribi. Pa ti nisi normalan.
a onda
- A što ti ne bi prišao, kad već ja ne smem?
- Ma ne zanima me, možda kasnije, neda mi se.
Trpaju druge, a isto se boje

Prdit: Par sličnih i tačnih odgovora su dati radnije tipa odbijanje, blam i te fore.

Gore je kasnije se kajati A ŠTO NISAM PRIŠAO NJA NJA NJA NJA NJA nego dobiti korpu u prvih 5 sekundi.

Ja sam imao jednu situaciju kacam se dvoumio i poslije te situacije sam zamrzio pandure.
Ja u klubu, ona u klubu. Ja je jebem pogledom ona mene ha ha fazon, sve kul. Ja gledam opet ono kapirate ona opet meni se smješka. Ja u fazonu starija je od mene al ko ga jebe lagaćemo. Sve se nešto dvoumim i prođe 10 minuta tako, kad ono uleti RACIJA. Ona izašla prije mene na 20 minuta i nisam je više nikad vidio. :(

Uglavnom bolje napadati ofanzivno pa i primiti na kontre, nego se zatvoriti pa igrati neriješeno. Remi je sranje, nakon remija uvijek drkaš.

http://vukajlija.com/vermezovic/604586

Udrite minuse, boli me kurac, jeste reklama, ali savršeno odgovara situaciji.

Zanimljiva je situacija kas se momak i cura gledaju cijelo veče i piju, i onda se sretnu u veceu i smuvaju se.

Dub to nešto iz iskustva?

Remi je sranje, nakon remija uvijek drkaš.

Brate svaka ti ka u Njegoša :D