Prijava

Дакле, сморио сам се, а испуцо сам дефку, па ево...
Пошто у задње време нема скоро ништа ново овде, док сам учио хемију пала ми је на памет идеја да мало направимо нешто занимљиво, као оне купове, дуеле и тако то, само да ово буде у свим дисциплинама.

Начи, направи се нешто као куп за дефиниције(рецимо 64 члана), сваком пару се зада тема ко на купу, остаје дефка сат времена и онда по систему Вимблдонске елиминације играју се кола и на крају финале. Ко победи добије малу златну медаљу, други малу сребрну и трећи малу бронзану. Исто тако за постерџије и реагџије, сваком пару се зада слика или гиф па онда праве стерпо или реакцију који исто остану сат времена. Па победници, други и трећи исто добију мале медаље.

Ал да свако може да се пријави само за једну категорију пошто би било мало пичкасто да се пријавиш за сва три па да неко не може зато што си ти бахат.

Е сад, кад се добију победници сва три турнира, дефиниџија кулира пошто су дефке ипак нека срж сајта, а реагџија и постерџија се боре за финале тако што обојица ставе по један постер и реакцију на исту слику и гиф(у исто време постављају исту ствар, па онда у исто време другу ствар) који опет стоје по сат времена. Ако буде 1:1, побеђује онај ко је дао више голова у гостима, тј. онај који је добио више плусева на стварчицу која није његов фах, реагџија на постер или постерџија на реакцију. Победник овог дуела иде у финале, а губитник добија велику бронзану медаљу.

Сад, у финалу се такмиче дефиниџија и победник дуела постерџија/реагџија, тако што поставе по једну дефку, један постер и једну реакцију на задату тему(опет, различито време за сваку категорију). Победа у категорији се рачуна један поен, а ко победи добије велику златну медаљу, а ко изгуби добије велику сребрну медаљу. Ако је неким волшебним случајем буде нерешено у некој категорији и 1:1, нека поделе злато и свака им дала што су успели то да ураде.

ЕВО И ГРАФИКЕ, НЕ МРЗИ МЕ ЛОЛОЛО
http://imageshack.us/a/img853/9638/70831649.png
Контам да би било јако кул да се ово одржи, макар једном да разбијемо монотонију мало.

Ја реко' оћеш да организујеш нешто к'о ова студентска багра, па се запитах да л' си нормалан.

мени је само жао што си се оволико цимао да пишеш и правиш жреб. требало ти је бар двајес минута. боље да си скупљао лишће по дворишту. или срао. или гледао пинк кидс. оно, капираш већ.

Ко победи добије малу златну медаљу, други малу сребрну и трећи малу бронзану

Ja sam za, samo da se ove medalje povećeju.

хахахахаха
а не за ово нам не треба каизен пошто га боли курац, могу и модови ако им се свиди предлог.

мени је само жао што си се оволико цимао да пишеш и правиш жреб.

+1

мени је само жао што си се оволико цимао да пишеш и правиш жреб. требало ти је бар двајес минута. боље да си скупљао лишће по дворишту. или срао. или гледао пинк кидс. оно, капираш већ.

Ма, боли ме курац, ионако немам шта да радим. А и 15 минута за текст и 10 за жреб није много живота. Јебач сморио си са тим катанцима

Проширену УЛТИМЕЈТ верзију тога.

Јебач сморио си са тим катанцима

vajstinu smorio
Dajte neki kup, oću da budem popularan.

Ne biva, prošli put smo se smorili već na pola...

ма ништа, само брате нон стоп неко качи та срања на гомилу тема, и сад коначно имам неком да серем с разлогом :Д

Јебач сморио си са тим катанцима

Стварно бре Јебач, стално исти катанац качиш. Промени модел мало, јебо га ти...

Evo, Deky i Vučica neka organizuju.

Nije mi jasno... Na grafici stoji 64 para, a u tekstu stoji 64 člana.
Prepravi grafiku!

Inače sam više za neko masovno okupljanje u planini kada nakrka bjelan.