Prijava

Imaš dobre organizacione sposobnosti, pomislih. A tebe u stvari nije briga, jbg. Tako se voli Vukajlija.

Cini mi se nekako da je ovo vec predlagano? u svakom slucaju ZA i javite mi na pvt ako bude bilo sta od toga, ali da se zakljuca na 10 minuta pravljenje defki i postera kad bude bilo to takmicenje jer ce, ako su prosecni, dobiti dvadesetak pluseva i biti zatrpani u masi njesra postera i spema. btw, dzordi, koje si godiste i el si musko ili zensko

A da rekostruišete Sv. Savu?

Predlagao sam ovo prije jedno mjesec dana i nikoga nije bolio kurac. Vidim da se po tom pitanju nista nije promijenilo, doduse vjerovatno bi i meni to bilo smor da sam moderator, previse posla a plate nikakve.

Puši kurac Slobo! TI SI TAKO JEO KURAC PA SI I JUGOSLAVIJU SJEBO! E KURAC ĆEŠ OVDE TAKO!

И шта смо закључили? Да вас више боли курац него нас. Били смо флексибилни и пронашли рјешење, а чак ни Џорди који је отворио тему није се удостојио да напише нешто. Понављам, изорганизујте се и извол'те.

Puši kurac Slobo! TI SI TAKO JEO KURAC PA SI I JUGOSLAVIJU SJEBO! E KURAC ĆEŠ OVDE TAKO

Sad si za srce ujEo
http://www.yanica.sk/galeria/slobodan-milosevic-funeral-2006-6.jpg

Onome ko ovo organizuje i uspešno odradi, a da ne bude obavezna ni jedna moderatorska intervencija osim običnog praćenja situacije, ja lično obećavam jednu odabranu po njegovom izboru.

Ponavljam: da organizuje, uspešno odradi i da ne cima moderatore za svaku sitnicu tipa "tozovac me troluje i sabotira". Što se mene tiče, prihvatam da takvom organizatoru izađem u susret za nepredvidive situacije (tipa: obriso faca defku sa turnira).

Ako imaš muda da se prihvatiš, po završetku turnira pošalji PVT sa linkom onog što želiš da ti bude odabrano. ALI! Ako se prihvatiš organizacije i ne ispoštuješ turnir do kraja ban od 150 dana i nikad više odabrana.

Onome ko ovo organizuje i uspešno odradi, a da ne bude obavezna ni jedna moderatorska intervencija osim običnog praćenja situacije, ja lično obećavam jednu odabranu po njegovom izboru.

ЈЕДНУ ОДАБРАНУ?!

Pa da, dao je čovek pošten izbor:

JEDNA ODABRANA-------------- ili---------- BAN 150 DANA I NIKAD VIŠE ODABRANA

Sasvim pravedno.

jednu odabranu po njegovom izboru

Pazi, privilegija koju nema NIKO na ovom sajtu. Sem toga, organizator ne mora da učestvuje, a ima GARANTOVANU odabranu...

A jel može posebno za definicije -organizator ,posebno za reakcije i postere?
Ne mere to jedan čovek ... da smo Japanci,pa djene-djene
Kad navale da spemuju i da smaraju pojedinci

ako vas se dogovori više da rade zajedno onda ću da smanjim i uslove nagrade i uslove kazne - ovo gore važi za jednog organizatora, ako vas ima više gledaću da vas adekvatno nagradim za uloženi trud, ali ću manje pomagati nego pojedincu

Брус, све ја то разумем, али за оволико цимање треба једна одабрана по његовом избору и две по вољи модератора. :Д
Како нема нико? Ја сам имао ту привилегију ономад кад сам водио два мода на прасетину. лоло

Не знам, мени се идеја генерално свиђа и више сам ЗА него против. Али опет, много је велико цимање да се све одради и мислим да треба макар 3-4 добро организована човека (жене) који су у том периоду слободни по 15 сати дневно да могу да буду овде и да се бакћу тиме. Нажалост, не верујем да ће ово нити било шта слично да се оствари, јебига.