Prijava

Много бољи него 2к12.

Прво и најбитније, средили су брзину кретања играча у спринту, тако да сада у контри можеш лагано да претрчиш играча који има 20 мање од тебе за брзину. Прошле године су ме као плеја са 99 спид претрчавали играчи типа Перкинс и Данкан.

Исти је случај са дриблинзима који напокон имају ефекта. Јуче бацих неког противничког плеја на дупе. :)

Иначе, драфтован сам био од стране Портланда. Како сам ја провалио, јединог утицаја на то где ћеш бити драфтован има овај такозвани "тиммејт грејд". Ја сам са Б+ имао интересовање Њу Орлеанса, Портланда и Хјустона, и завршио где сам хтео. :) Са А+ може да се буде лагано и први пик.

Ovo što kaže peki plus nekoliko važnih detalja.Nije više onako lako "izvući stolicu" protivničkom centru kad krene u post.Ja sam u 2k12 u 70% slučajeva krao loptu kad krenu na centre.Takođe kad protivnik prelazi pola nema više onaj fazon da trčiš pored igrača i nekako mu izbiješ loptu iz ruku.I čini mi se da je mnogo bolje optimizovana igra dešavalo mi se u 12ki da krene da secka na par sekundi ovde to nije slučaj.
Ono što je sigurno je da i ove godine nba najbolja sportska igra na PC-u

nek mi neko da detaljno uputstvo kako da skinem ovo. Al ne ono ''idi na torent i dounloduj'', nego sve kako da skinem i kako da instaliram i kunem se da ga istog momenta lajkujem 80% svih defki.

Ideš na ovaj sajt http://www.partis.si tražiće ti da se registruješ ideš gore na "torrenti" i "brskaj" gde piše "iskanje" ukucaš nba 2k13 videćeš da piše NBA 2K13-RELOADED klikneš na to i na prenesi torrent.Ako nemaš torent skini odavde http://www.utorrent.com/downloads .Ako imaš neka pitanja pošalji pvt da ne spemujemo ovde
EDIT i mojne lajkuješ definicije

I čini mi se da je mnogo bolje optimizovana igra dešavalo mi se u 12ki da krene da secka na par sekundi ovde to nije slučaj.

Kod mene je bas obrnuto. 12ka mi nije seckala, a ovde nekada kada je guzva pod kosem secka nenormalno. Ali samo par sekundi.

Мајку им у пичку јебем, ово не може се игра без интернет конекције. Мени, фала Богу, сваки час пуца нет.

Како?

Скинуо сам ФИБА печ за 2к12, дерем по цео дан. Много је до јаја.

Је л' ти то због оног налога што мораш да направиш кад први пут упалиш игру? Ако је до тога, онда стави да си неко 2007. годиште и онда ће да те избаци одатле. Ако је неки други проблем, онда не'ам појма. Ја иначе још увек играм 2К11. 2К12 су усрали до бола, а 2К13 изгледа мало боље, ал' не свиђа ми се баш много више од дванаЈске. Додуше, игр'о сам само демо, скинућу фул игру, па ћу да га мало детаљније испробам.

Скинуо сам ФИБА печ за 2к12, дерем по цео дан. Много је до јаја.

Ладно имаш оригинал

Чега бре оригинал?

Срето, не може уопште да се покрене игра ако ниси конектован. Шта ја да радим кад ми нестане нета, да учим?

Ма немогуће, то си ти нешто сјеб'о.

Тражио сам по нету, нисам једини који има тај проблем. А решење не могу да нађем. Ај се сад ти дисконектуј са нета и пробај да покренеш.

Чега бре оригинал?

Па оригинал НБА 2К12

Немам, откуд ти то?

Па каци скинуо ФИБА печ, то не ради на крекованом ваљда
или сам ја дебил па не знам да инсталирам.

Чекај да ти нађем линк.

http://nbaspot.com/viewtopic.php?t=24258
Скинеш прво овај FIBA 2k12 COMPLETE EDITION, урадиш како ти тамо пише.
Кад треба да урадиш следеће:

2.Extract the Roster file into your saves directory
(C:\Users\-username-\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K12\Saves)

ти уместо тога уђеш у Run и укуцаш %AppData%, онда нађеш те сејв фолдере и курце.

Онда, FIBA 2k12 Final Update и урадиш исто шта ти кажу. Кад уђеш у игру, идеш опције па лоуд и изабереш овај фиба фанјл курац.

Ima neko onaj cd key što ti traži kad udjes u igricu?

Е хвала ти ко брату. Ставих на скидање.