Prijava

Мени то није тражио.

Kupujem za dve-tri nedelje.

Џорди, добро прочитај све што тамо пише, мојне нешто да сјебеш.

Daj jebač link za nba2k13 ako imaš..

Brate jebač kako tebi nije to tražilo, a sa istog torrenta skinuli? Ima neka caka ili šta?

Ја скин'о преко линака од Рапидшера. Рапидшер нешто брз ових дана, готово било све за сат времена. Још нисам инсталир'о. То ћу вечерас, па ћу да видим има ли каквих проблема. Капирам да ћу да се вратим на 2К11, ал' морам и овом да дам шаМсу.

Ништа ми није тражило брате. Лепо сам крековао и ушао у игру.

Ај принтуј то.

А при инсталацији не тражи?

jel ima neki lekić za ovo konstantno traženje godišta na početku igre ide na živce

E kad smo već kod pečeva ja sam radio peč za 2k12 al sam greškom izbriso i iznervirao se.Ubacio sam grbove svih timova evrolige i još 6 iz aba lige i uradio dresove za partizan barselonu i još par timova
Sad sam isto počeo da radim sa 2k13 i kopirao na dva mesta da mi se ne desi ko prošli put al nemam sad previše vremena pa ide sporo.Ubacih zasad sve grbove(sad mi ide lakše izvežbo sam se na fotošopu dok sam pravio za 2k12) i zasad napravio dresove albe,efesa,prokoma i himkija stim da moram kasnije samo da zamenim snekim dresom da broj stoji na mestu i ubacim detalje tipa reklama na dresu zasad su samo osnovne boje i grb na dresu

Ето, одиграх и ја своју прву текму на новом баскету. Уз'о сам Кингсе '02 против Лејкерса '98 и испушио 90-73.

Што се производа тиче, мора се рећи да је игра много унапређена у односу на 2К12, али нисам баш задовољан, јер ипак још много тога треба да се унапреди. На пример, са Бибијем не мо'ш да направиш поштен спинмув кад је играч у близини. Једно пет-шест пута сам тако изгубио лопту. А са Бобијем Џексоном иде окрет к'о из пичке. Онда играчи се некако крећу превише неприродно. Има нешто, кад помериш онај десни стик, крене у продор и онда од једном стане. Може бити да треба да се увежбам за те неке нове кретње, ал' јеби га. А скок у одбрани готово да не можеш ни контролисати ако се концентришеш на одбрану напада. Мораш баш са центром да стојиш и цело време да гледаш да си у доброј позицији за скок. И где је јебени рилмејкер? Баш сам 'тео да окачим на Јутјуб да видите како сам с Дивцем лупио рампу Брајанту, ал' нема рилмејкера ове године. Који курац?

Е, а онај кôд ми није тражио код инсталације. Стеријо, ти вероватно уписујеш своје право годиште кад палиш игрицу и онда мораш да правиш налог на 2К-овој страници. Ако упишеш да си неко 2007. годиште, онда те избаци из тог процеса прављења налога и пусти те у игру.

НБА2К13 сабија као и задње три верзије, колико играм, срање ми је што није хтело да ми учита налог који имам од 11. Ни тад нисам имао оригинал игрицу, али сам на неку фору увек успевао да се повежем онлајн. Нисам могао да играм против других људи, односно могао сам али би ненормално кочило, али сам зато увек могао да скидам нове апдејтове, неке европске играче, драфт класе и тако то. Сада су изгледа обратили пажњу на то, и забранили такво бесплатно повезивање. Ту сам се баш био сморио. Е сад, у мај плејер моду, сам први пут хтео да играм са плејмејкером, и направио сам га, и на првом мечу убацио 17 поена и имао 6 асистенција, и био на крају 10 пик, узео ме Хјустон ваљда, али сам се после још једне утакмице сморио и избрисао сејв. Зашто? Зато што ми је када играм са плејмејкером много лакша игрица, и губи ми сваку драж. Лопта је увек код мене, могу да шутнем кад хоћу, не морам много да тражим позицију, ако само мало обратим пажњу лагано уписујем асистенције... И зато сам као и ранијих година креирао свог ПАВР ФОРВАРДА! То је мени поента игрице, офанзивни, дефанзивни скок, одбрана на постовима, ретко кад у почетку имам лопту и морам бити прецизан да бих на крају имао какву такву статистику, закуцавања, тројке, пост дриблинзи... Ма милина :). Играм на џојстику, и много су лакше одрадили дриблинге и много ми се то свиђа, када кренем леђима да улазим у кош обожавам да пивотирам и тако бацам ове лудаке из одбране. Завршио сам прву сезону са просеком од 9 поена, 4 скока и 2 асистенције, нисам много ни играо, јер ове године не може тако лако да се издоминира за једну сезону, бар не на позицији на којој ја играм. Био сам драфтован од стране Филаделфије, али сам одмах тражио трејд јер су оно богаљи, и у наставку сезоне издоминирао са Роузом у Чикаго Булсима. У финалу пали Лејкерси, Гасола у џеп и тако...

Шта си ти, јеб'о те, већ одигр'о целу сезону?

Ја сам тренутно негде на пола сезоне, плеј у Портланду, одиграо 45 утакмица до сад (12 минута четвртине). Играм на суперстар тежини, и имам негде око 24 поена, 10 асистенција, 3.5 скока, 1.5 украдене лопте. Просек из игре око 45%, 35% за три, 85 слободна. Моја екипа тренутно прва на западу.

Што се тиче начина на који градим играча, јебе ме брзина ове године, јер нема бонуса кад добро урадиш дрил, тако да је брзина ненормално скупа и тешко се повећава.

Иначе мени се чини најбољи НБА до сад, мада има багова. Поготову са ротацијом и минутима. Ја користим чин енџин како бих решио то. Тако сам и слајдере изменио у каријери, па има више фаулова и реалније је.

Оно би требало да буде из године у годину све бољи и бољи НБА, ал' ми се чини да је то могло много боље, поготово онај 2К12. Овај нови и није тако лош исп'о, треба да му дам шансу. Ал' требали су радити на побољшавању једанаестице, била би до сад куд и камо боља игра.

12 минута четвртине

Kako bre crni peki na 12 minuta??? ja sam igrao na po 6,(2011)

Дванестица јесте била лоша јер си практично могао да имаш 99 за брзину, а у контри би те стизали центри од 150 кила. Тринестица је поправила те ствари, плус је враћен значај продора и добре финте опет имају сврху. Прошле године сам играче који се ослањају на продор типа Вестбрук, Вол и Рондо задржавао редовно на мање од 10 поена по мечу, и то на хол оф фејм тежини. Ове године је богами зајебано, кад се залете...