Prijava

Сад, како сам мало више игр'о, могу да кажем да је скоро исти к'о 2К12, само што су неке битне грешке поправљене. Мислим да ћу, кад ми досади ова Асоцијација, пробати мало Мај плејера и онда се враћам на 2К11.

Е да, и кад се вратим, морам да набавим овај печ и да направим Бодирогу на Мај плејеру.
http://www.youtube.com/watch?v=evePI5k2ob0

А оне зајебанције са дриблинзима не могу да радим на десној печурци јер кад је померам играч шутира на кош. Како да наместим?

Не знам како то. У контролама на она четири РС дугмета (пише нешто "ISOMOTION...") треба да се постави горе, доле, лево, десно. Ако си поставио тако а неће, провери да л' ти је укључено аналог дугме, ако није, он ће шутирати увек. Ако опет неће да му јебеш мајку...

Има ли неко линк за торент?

E sranja ta nisu na desnoj nego na levoj, zajebao sam se lololo. Dakle samo držiš L2 i jebeš levu pečurku, u principu kada kreneš da je drkaš ima logike to što radiš ti i što radi on.

О каквом дркању ви причате, побогу?

Дриблинзи и ајсо моушн потези су вам на десној печурци, и по дифолт контролама не морате ништа да држите да би користили те потезе. Контроле су тако више него логичне, и мој савет је да одете у оно за тренинге што се зове тренинг камп ваљда, и ту имате за дриблинге све лепо објашњено. Пре тога наместите све контроле, дакле и леви и десни аналог, и Р1, Л1 итд. Тамо имате и за кросоувер и степбек и све како се ради.

У контролама може да се подеси и да вам десни аналог примарно служи за шут, а да ако држите Л1 или Л2, служ за дриблинге. То вам је у адвенсд контролс, па имате тамо да наместите ајсомоушн/шут (то је по дифолту) и шут/ајсомушн (то је ово што сад рекох.

Zavisi kako je kome namešten džojstik.

http://videobam.com/FAURd
Da podelim s vama moje nolajferisanje.Napraviću originalne dresove kad napravim igrače i arene

Људи, има ли шансе да се покрене ово без интернет конекције некако?

Како не можеш да покренеш, одакле си скинуо игру?

Могу да покренем, али не кад нисам конектован на нет.

Ево сад сам изгасио нет и покренуо игру скроз нормално, стварно не знам шта те ту јебе...

Па јебо мајку. Неће ни овом другу.

Oživljavam temu...11 pik na draftu,ona prva tekma za raspoznavanje 18 poena,12 asistencija,2 ukradene,1 skok, Plej Ol araund !

Posle pola godine igranja mogu slobodno da kažem da je ovo najbolji NBA do sada.Ispravili su neke nedostatke iz 2k12.Odbranu je lako menjati,driblinzi su više nego logični prosto ne bih znao naći manu igri.U 2k12 postojalo je šablona kako uzeti kompjuteru loptu i na hof težini ja sam recimo redovno branio pas i neretko de dešavalo da vrlo lako uzmem loptu i povučem kontru.Ovde toga nema jedini način da se lako odbraniš jeste da siliš preko pola al to se jako retko dešava možda 1 po meču.
Trejdovanje u asocijaciji je mnogo bolje i nije lako napraviti dobar tim.Pikovi nisu bezvredni kao ranije.Igram asocijaciju i napravio sam prilično dobar tim
Prva petorka(Elis,Evans,Šampert,Lav,Peković) i druga petorka(Beverli,Rej Alen,Kid gilkrist,Viliams,Dalembert).Jedino još nisam provalio kako staviti presing po celom terenu

Ja počeo Maj Plejera novog na 2k11 jer mi je bilo dosadno da dajem po 120 poena sa onim prošlim. :(

Sad sam SF Scoring i na prvoj tekmi na Draftu sam dao 64 poena i imao 15 skokova LOL. Prosek posle tri tekme mi bio 58p, 14r, 4a, 1s, 3b. I na Superstar igram, nisam pička.

EDIT: I posle svih ovih nebeskih statistika i debelog A+ u proseku 11. pik. Dakle nemoguće je biti prvi pik u jedanaestici.

I na 13 je skoro pa nemoguće bit prvi pik. Počeh da igram sa plejom , atletik stil igre ...
Odigram utakmicu zivota A čisto ocjena, tripl dabl , 5 ukradenih , 21 poen , 11 skokova, 14 asistencija, 2 bloka 0 jebenih TO , i kurac, 8 pik

Bukvalno je nemoguce...ja sam rookie tekmu odigrao odlicno, i 13. pik...jebes ti to, oni oce asistencije blokade, mudo, sarma...ne moze sve to,...