Prijava

Металац - Звезда 0:5 прошле године. Кажем најгласнија јер упоређујем ту буку са бројем навијача, којих је била шачица у Лучанима. Око хиљаду људи, али никад боље навијање. Против Вентспилса прошле године је баш било до јаја, тако да могу доћи до закључка да резултат на терену директно утиче на навијање.

Жалим што се нисам родио 20 година раније, да будем на највећој утакмици у нашој историји, да доживим инфаркт кад се Аугенталер зајебе и нек иде све у курац. :Д

To ono kad vas izbise, je li Serloce? :)

Kolfild
To ono kad vas izbise, je li Serloce?

Нешто се не сећам да је нас неко избио, посебно не што се Варвара тиче, ал' сам својим очима гледао крваве фаце неких момака како поломљеним аутобусима одлазе назад :)

Е , да. И неких тридесетак који су бјежали у куће непознатих људи да би се сакрили од батина :)

СТЕФИ ХУЛИГАН!

Јок, Маркић.Фала Богу нисам учествовао у том масакрирању.

ФК Барцелона - Бока Жуниорс, Камп Ноу, 2008.
ФК Барцелона - ФК Херкулес, Камп Ноу, 2010.

Види га овај буржуј јеврејски.

лоло, а да виш како скачу аргентинци тресе се последњи спрат стадиона

Де не сери Давиде, штас курчиш коју пизду материну ?

ко те јебе бре шта ош, лепо каже тема да се искурчи ко оће

Ал' ја барем не навијам за Чмарселону хњо хњо хњо

Звезда - Барселона '96. 1:1, дефинитивно, изјебо нас судија и нисмо имали среће. Пречке, стативе, сто чуда, ал' није 'тела никако у гол. навијање и кореографија незапамћени. Пре тога смо размонтирали Кајзерслаутерна 4:0.
Партизан - Звезда 0:2, негде 93 с' јесени, посебно ми је драга јер сам је гледао са југа. Илија Ивић га завук'о у трећем минуту, лобовао Пандура са 25 метара искоса.
Е, сад. Шта сам хтео да кажем.
20. маја ове године сам водио сина на "Карађорђе" да гледа Звезду први пут уживо ( за његов шести рођендан) и водим дете да гледа намештену утакмицу где се две недеље унапред знало да ћемо дати Воши три бода да буду трећи.
Први пут сам гледао Звезду уживо 1982 када је гостовала код нас у граду, победила АИК-а 4:2 у КУП-у "Маршала Тита" и заволео сам је на кеца.

Večeras idem na Srbija - Belgija, nije loše pogotovo zbog ove eksplozije belgijskih igrača, mada mi je u neku ruku žao što ne igraju Felaini i Lukaku... :)

Leotar - Željezničar u sezoni 2002/2003. kad smo bili šampioni

Đeš Matijase, možda te sretnem da me častiš pivom :)

San Lorenzo - River Plata pre 3 godine.

Borac-Ajax pre koju godinu. Al nam ga uvali Huntelar. :(

Bez obzira

JEDINI MI JE SAAAAN, ICI U AMSTERDAAAAMM

Istok Ninka, ako me vidiš dobiješ pivo ;)

E kurac, jacam na sjeveru. :D