Prijava

Zasto su Englezi toliki supci da trube na sva usta oko jebenog rasizma 5 dana nakon utakmice iako rasizma nije bilo?! Jel uopste moguce da Srbi budu rasisti jer je u Srbiji 99.9% stanovnistva belo? Crnje su im bili robovi do prvog svetskog a mi smo rasisti? ENGLEZI JEBEM VAM MATER U PICKU BEZOBRAZNU NEOTESANU RASPALU U USTA VAM JEBEM MATER

ovo me podseti na ono naše busanje u prsa šezdesetih kad je u americi još vladala rasna segregacija, kako smo mi, je li, na višem stupnju osvešćenosti i kako nismo rasisti i ne mrzimo crnce i kako ovde nema razisma. samo što nismo primetili da kod nas nema baš ni crnaca

naravno da je u srbiji narod pretežno rasistički nastrojen, pogledaj samo odnos prema ciganima, da ne kažem, romima

На СРПСКОМ двору, ми виљушком "БОЦ", а Енглез рукама ууста га јебем!

zato što im se može. i da napišu da je zemlja kockasta, opet bi im verovali.

Odnos prema cigama je skroz ok kontao sam da ce neki supak liberalac kao ti da dodje da se pravi pametan. Cigani imaju veca prava od Srba u Srbiji, kao i ostale nacionalne manjine... A to sto 90% njih vise voli da sedi kuci i gladuje nego da ode da skuplja sekundarne sirovine to je vec druga stvar...

A i većina ih dismr.

TAKOE BRE MAĆORI ONI NAMA TU NEŠTO SERU A DO JUČE UVOZILI ROBLJE NA KILO MAMICU IM KATOLIČKU

iako rasizma nije bilo?!

Ono je bio školski primer rasizma na fudbalu, ne kapiram kako uopšte može da se negira. FSS je izdao smešno saopštenje iako se na onom snimku jasno čuje uuuukanje.

Da se razumemo, maloumnici su bili u manjini, ali to ne opravdava onakvo ciganisanje.

Da smrdi im iz usta a iz ociju im cure govna i gnoj

Nemoj da seres Acke zna se kako je doslo do toga zasto je mali crnja morao da se kurci i da gadja publiku??? Sta si mislio da ce posle toga da mu kazu nesto tipa : Jebem ti mamu belu? pa kako kad je crnac? To nije rasizam.

extreame, sledeći put kad dobiješ ovakav izliv krvi u moždanu masu, bolje idi igraj pauk pasijans, učinićeš svetu veće dobro

Pitanje je da li bi belcu rekli :"Mamu ti ja jebem belu." uzimajući u obzir da su njemu verovatno rekli :"Mamu ti ja jebem crnu."

A ti dudlaj karu Englezima jebo te Cedomir Jovanovic u supak a Nenad Canak u picku

Cigani imaju veca prava od Srba u Srbiji, kao i ostale nacionalne manjine... A to sto 90% njih vise voli da sedi kuci i gladuje nego da ode da skuplja sekundarne sirovine to je vec druga stvar...

Ovo mi ne zvuči baš logično? Veća prava, a izbor je gladovati ili skupljati sekundarne sirovine... Hm...

Цигани су пост апокалиптична бића, тешко им је да се адаптирају. јебига

Valdemare prilicno sam siguran da ti znas na cega sam mislio to jest uveren sam da si dovoljno inteligentan da znas da nisam mislio bukvalno... Zar mislis da ako sam resio da rejdzujem da cu za svako govno da se trudim da objasnjavam u detalje?

Bojan extream

Nemoj da seres Acke zna se kako je doslo do toga zasto je mali crnja morao da se kurci i da gadja publiku??? Sta si mislio da ce posle toga da mu kazu nesto tipa : Jebem ti mamu belu? pa kako kad je crnac? To nije rasizam.

Oponašanje majmuna je rasizam, kako drugačije može da se protumači? Da smo igrali sa mladom Švajcarskom, jebali bi majku šiptarsku igračima sa Kosova, da smo igrali sa Francuzima, opet bi bilo ovoga.

Publika gađa gde najviše boli, što nikako ne opravdava ovakve pizdarije. Najgore od svega je što ovde ne može da se krivi Bogdanov i slični, ovde je običan svet bio u pitanju.

Ponavljam, manjina, ali je svejedno retardirano i tu nema izgovora.

Acke opet seres a sam si dosao do istine u tom postu. Upravo tako navijaci gadjaju gde najvise boli zato tu i ne mozes lupiti etiketu rasizam jer ga oni ne mrze zato sto je crn nego pokusavaju da ga ometaju.... A to oponasanje majmuna se ne bi ni desilo da se mali crnja ponasao po propisima

Crnje su im bili robovi do prvog svetskog a mi smo rasisti

Jedna od odlika totalitarne svesti jeste dodeljivanje zauvek zacrtanih i nepromenjivih uloga. Englezi danas nisu robovlasnici, pošto kod njih žive milioni crnaca, i bolje je tim crncima u Engleskoj nego ogromnoj većini nas ovde. Ili što kaže Gljivica, oni vršili ratne zločine, a nama ne daju u EU. Ni Švabe danas nisu nacisti. A kao mi - jednom jeli zlatnim viljuškama, zauvek jedemo zlatnim viljuškama. Narod može da se popravi, kao što su uradili Nemci, a može malo i da se poživotinjči, kao što je komplet bivša YU poživotinjčila po kratkom postupku devedesetih.

A to oponasanje majmuna se ne bi ni desilo da se mali crnja ponasao po propisima

Mali crnja, kažeš... Hehe.

Cekaj njihovo popravljanje? Pa oni su glavni krivci za cepanje bivse YU tako sto su nas danima huskali jedne na druge i direktno izazvali masovne pokolje i proterivanja? I sad mi jos reci kako su se popravili u poslednjih 5 godina... Your argument is invalid.