Prijava

Македонци су Македонци исто ко што су Црногорци Црногорци.

Косово из Србија , Грик из Маседонија !!!!

Ал и даље остаје мистерија око зајди зајди, која је уско везана са идентитетом македонског девојчета. Маседонија из булгарија?

Jebi ga, tako je to kad prvo dobiješ državnost pa onda gradiš naciju, a fali ti nacionalni identitet. Pa onda štrpneš "malo" od Grka (Filip i Aleksandar, ime i štošta još), malo od Srba (Marko Kraljević i koješta još), verovatno i od Bugara ali se oni ne jede iz sopstvenih interesa.

Маседонија из булгарија?

Ponajviše.

Šteta samo srpske vojske utrošene na Makedoniju, prije sto godina.

Зна ли неко да ли је уопште било македонаца за време првог светског рата у српској војсци? Ја контам да није, пошто је тек од скора била под нама, али опет, не знам.

Sačekaj još koju godinu pa će ih biti više nego Hrvata i muslimana u partizanima.

Sačekaj još koju godinu pa će ih biti više nego Hrvata i muslimana u partizanima.

AHAHA

Jes brate, muslimani su nosioci NOB-a

Ne mogu da verujem da nema Makedonaca na Vukajliji. Nije interesantno ovako, hajmo raspravljati da li su Bošnjaci Srbi ili su bogumili, njih ima više. :D
Ili još bolje šta je bio Petar Petrović Njegoš Srbin ili Crnogorac, i šta su današnji Crnogorci.

Razmišljajući tokom godina o svakavim poreklima svakavih naroda na Balkanu, čitajući njihove i naše priče ko je ko, odakle i šta došao sam do jedinstvenog pitanja. Ko smo mi bre?

Mi smo stoka. I treba nas iskorijeniti.

Razmišljajući tokom godina o svakavim poreklima svakavih naroda na Balkanu, čitajući njihove i naše priče ko je ko, odakle i šta došao sam do jedinstvenog pitanja. Ko smo mi bre?

Овде ћеш наћи одговор:
http://www.youtube.com/watch?v=9R9Jlp33mew

jebem li ga, kad odem u ono Skoplje imam osećaj kao da se iz govana i apokalipse rađa nova civilizacija, ono je čuvaj bože šta sve prave...najjače: krst na onom brdu, a Šiptari odma uzvraćaju udarac sa dva najveća minareta koja sam u životu video...a video sam ih dosta...

inače, iskreno, ja mislim da su Makedonci, neisklesani slovenski narod, koji nije mogao ispasti ni bugarski ni srpski...ne znam, da su bili bar još pedeset godina pod jednima ili pdo drugima ispalo bi nešto od njih.

i naravno, ovim putem da vam obznanim da bi voleo da živim tamo, bliže mi nego BG, a niko mi se ne čudi kad pričam po moj dijalekt :D

i najjače, odem skoro u Mustafpašinu džamiju, a unutra ima neka knjiga utisaka i tako to...uzmem prelistam zadnje dve tri strane, kad tamo piše ovolikim slovima:
KOSOVO JE SRBIJA !

odumro sam.

zar nisu makedonci srbi?

Jedan osnovac u gradskom je rekao da su Makedonci ustvari Bugari koji imaju svoju državu. Možda je u pravu klinac.

Код нас су Деретићевци Богу хвала у мањини, али код њих већина заправо верује да су они стари Македонци (који јесу били Хелени). Исто као кад би ми присвојили Константина Великог.... Пошто их до Броза није било на пописима - још један имагинаран народ, ал' боли ме курац, ако хоће да буду Шејпшифтери, нека буду и Шејпшифтери, али нека се онда не љуте кад их други зајебавају због тога....

Drevni Makedonci su poseban narod blizak Grcima. Makedonska kultura u mnogome je slicna grckoj kulturi. Ovi danasnji ''Makedonci'' su gomila napaljenih nacionalista koji su sebi uvrteli u glavu da ih je Aleksandar sve zaceo, a u sustini su Sloveni (tradicija, kultura i jezik to potvrdjuju). Cak sta vise, tesko se moze i reci da su poseban narod u okviru Slovena, vise su nekakva mesavina Srba i Bugara (tako Vuk kaze misleci na jezik); ali jebiga, ako mogu Crnogorci, valjda mogu i oni da budu zaseban narod. E sad, to sto su se narodi na ovim prostorima izmesali iz raznoraznih razloga, ne menja cinjenicu da nijedan narod ne moze u potpunosti reci za Aleksandra da je njihov, ali da su Grci svakako najblizi tome. Jedino sto danasnje Makedonce vezuje za Makedoniju jeste teritorija na kojoj zive - Vardarska Makedonija, ona za ciju smo slobodu toliko krvi prolili, a danas cak i ti Turci imaju bolji status od nas tamo. U svakom slucaju, mislim da ako Makedonci mogu da svojataju Aleksandra, onda i mi mozemo recimo cara Konstantina ili npr. Atilu (obojica su ziveli na ovim prostorima).

Makedonci , oni koji se prezivaju na "ski" primer- Ivanovski su Srbi, oni koji se prezivaju na "ov" i "ev" primeri Popov i Pandev su Bugari :) Tako sam ja čuo.

Sutra putujem za Skoplje, lolololol...

Aleksandar Makedonski je bio Grk...