Prijava

Dobro, jes' retardiran naslov, ali ne da mi se da smišljam bolji.
Dakle zbog čega je neko postao nečovek i pizda u vašim očima?
Ja npr. znam slučaj čoveka koji je ostavio ženu s kojom je bio 6-7 godina u braku, jer su njoj dijagnostikovali rak. Da stvar bude crnja, imaju i dete, tako da ju je ostavio da ga sama podiže i kuburi s bolešću.

Moj ortak se kladio sa drugim ortakom u dva soma da neće piti koka-kolu mesec dana i ja presekao. I izađemo mi i ovaj kupi koka-kolu, a ovaj drugi nije bio tu i ovaj što nije smeo da pije koka-kolu nije hteo da mu kaže i kaže meni ako mu kažeš pička si. I ja mu kažem naravno. Reci koja sam pička.

Људи су говна, то нам је у природи, неко веће, неко мање, ви'ш Млађу Динкића. Ја знам ликушу професорка српског, има двоје деце од пар година,а јебе се са клињом трећа година гимназије. Шта натера жену да то уради, мала кита супрога или? И да, пре неки дан је сазнао муж за то и избио јој пар зуба. хјо хјо

Pa dobro, makar je klincu bilo zabavno :)

Klinac je ubijen...

Ма јес' курца, габорка нека, не бих бицикл на њу наслонио. Само говњивом мотком по бубрезима.

Ja znam lika profesora srpskog, imao ženu i dete, jebe klinke 20 godina mlađe, vodi klince '97 na žurke, kupuje im cirku, vodi i na more i tako te pičke materine, krade tu ko lud, i i tamo pije sa njima i još jebe sve živo i skida pičke učenicima i tako. Treba da doktorira za dve godine, dobar čovek.

dobar čovek.

Господин човек.

E da, jebe i profesorke i njihove ćerke. I razbija se od para koliko krade po tim žurkama i putovanjima.

Radi li on ikako ili samo jebe?

Где живи тај човек? Да и мене јебе. Стварно, свака му част.

Znam neljuda koji je iz kuće hteo isterati snaju i dvoje unučadi maloletne nakon smrti svog sina. Kad mu je sin umirao, nije hteo da ode da ga vidi u bolnicu, niti da finansijski pomogne njegovo lečenje. Eto taj neljud je moj deda.

Ne spemujte vise, pobogu.

Ja imam jednu drugaricu koja uvek, za sta god skupljamo pare, bilo da je rodjendan ili izlet ili nemam pojma, uglavnom uvek da manje od ostalih. I tako za prosli prvi maj ja je pitam sto dade sto dinara manje, jeb'lo te sto dinara, i kaze ona: - Pa ja dajem za svoj obrok, svoj sok, bla bla.. i izvede mi racunicu po kojoj ona daje i vise nego sto ce pojesti i popiti.
Ja se samo fejspalmovah i ne htedoh da ulazim u raspravu jer je inace fina, osim tog cicijasenja. I razumela bih da nema, ali znam da ima, nije siromasna niti bilo sta slicno.

Slabo radi, više jebe, dođe džipčetom u školu nabaci cvaje i kožnu jaknu, ispod odelce i jebe osmehom. Svi skoro imaju 5 i blejica. A kao fura stil intelektualca, LDP, nisam patriota i te pičke materine. Folirant u stvari, ali se lepo snašao čovek.

EDIT : Idemo sad sa njim u pozorište pa na piće neko lololo.

a imam jednu drugaricu koja uvek, za sta god skupljamo pare, bilo da je rodjendan ili izlet ili nemam pojma, uglavnom uvek da manje od ostalih. I tako za prosli prvi maj ja je pitam sto dade sto dinara manje, jeb'lo te sto dinara, i kaze ona: - Pa ja dajem za svoj obrok, svoj sok, bla bla.. i izvede mi racunicu po kojoj ona daje i vise nego sto ce pojesti i popiti.
Ja se samo fejspalmovah i ne htedoh da ulazim u raspravu jer je inace fina, osim tog cicijasenja. I razumela bih da nema, ali znam da ima, nije siromasna niti bilo sta slicno.

То је стварно страшно. Је л' та другарица иде с тобом у вртић или ? Знам психопату који не допушта својој жени да изађе из куће, убија је од батина, жена буквално није изашла из куће пар година, па је скоро звала мурију, пандури изломили имбецила, па је сад све пет. Батине бре све лече.

Ja bi tu drugaricu streljao i linčovao! Kakav bezobrazluk sunce ti jebem! Neće ni za Pez bombone da da pare!

Pa dobro Comatose, ima težih i lakših slučajeva, navedoh i ja jedan strašan u prvom postu...
Znam za slučaj da je dete obolelo od neke teške bolesti, i dok se po gradu skupljao keš za njegovu operaciju, keva mu otišla s švalerom u Francusku.

Мени један нељуд баца влашке магије нон стоп. Ја му кажем - Немој, нељуде. А он ц, опет баца.

Boli je kurac, videla je ajfelov toranj.