Prijava

I dobila krivi toranj u picu.

Ja znam lika profesora srpskog, imao ženu i dete, jebe klinke 20 godina mlađe, vodi klince '97 na žurke, kupuje im cirku, vodi i na more i tako te pičke materine, krade tu ko lud, i i tamo pije sa njima i još jebe sve živo i skida pičke učenicima i tako. Treba da doktorira za dve godine, dobar čovek.

Ахаха, најјаче је овако кад слушам како га други описују.

Moj jaran bio dobar sa mnom dok sam mu bio žirant. A bio sam mu žirant 3 puta po 3 godine. Više ne priča sa mnom, ali zato priča po gradu da sam pička i da sam ga izdao. A izvuk'o ga iz govana milion puta. Utjeha je što me nije nategao da mu vraćam kredit. Opet dobro.

Moj jaran bio dobar sa mnom dok sam mu bio žirant. A bio sam mu žirant 3 puta po 3 godine. Više ne priča sa mnom, ali zato priča po gradu da sam pička i da sam ga izdao. A izvuk'o ga iz govana milion puta. Utjeha je što me nije nategao da mu vraćam kredit. Opet dobro.

Ја мајци рођеној не бих био жирант. Теби Шалабајзеру капа доле за повјерење. Или си тотална будала или си екстра човјек. Нисам сигуран.

Елем, ја сам друга одруко у 5 разреду да преписује на контролном јер сам хтио да будем бољи од њега. И дан данас ме то копка и ноћу ми не да спавати.
Умри Риха, џукело једна! Издао си хард кор, пиздо.

Riha, ako nećeš vjerovati prijateljima, kome ćeš?! I kako ćeš ih imati, ako im ne vjeruješ? Vremenom se to sve iskristališe i onda imaš malo prijetalja, ali pravih.

Vremenom se to sve iskristališe i onda imaš malo prijetalja, ali pravih.

+1
E baš to.

Све је то лијепо али реално ја не бих био жирант. Искрено.

jednom nam je covek iz susedne ulice izbusio loptu za fuzbal, ortak mu se iskenje uvece na haubu,a mi malo uporniji smo mu srusili nekih 10ak metara starog zida pored kapije xaxaxa

ko je tu veci necovek???

Један једини прави друг, многи су срећни и ако имају тог једног.

bila tako dva druga, i jedan trazio kredit a ovaj drugi mu bio zirant. I kad je ovaj drugi potpisao to sta treba, ovaj prvi dopisao nulu na prvobitnu cifru, uzeo pare i zapalio negdje daleko. Tako su mi pricali :)

Један једини прави друг, многи су срећни и ако имају тог једног.

Двојица су се тако смувала лололо

Жирант никада па макар умро у самоћи ко нечовјек.

Kolfilde, ima kod nas jedna gospođa, što je na taj način zavalila dosta privatnika u gradu. Samo, ona nije pobjegla nigdje, nego normalno šeta gradom. Svaka joj čast. :)

Imam izuzetno retku, urođenu i ne baš poznatu bolest fuzije vratnih pršljenova. Zbog toga imam kraći vrat i imobilisanost u tom delu, tj. ne mogu da okrećem glavu na stranu. Sad je to manje vidljivo, između ostalog i jer sam pustila kosu i šta ja znam, ali u osnovnoj je bilo primetnije i sećam se da me dečak iz odeljenja jednom pribio uza zid, stegao šakama oko vrata i davio usput govoreći da to radi da bi video mogu li biti udavljena. Mislim kapiram da smo bili klinci, ali koji kurac jbt, zamalo nisam izgubila svest, sećam se da mi se sve bilo zacrnelo i još pamtim njegovu iskeženu facu. Ne bih mogla da promemim mišljenje o njemu kao o lošoj osobi, pa ni da ne znam šta uradi.

dečak iz odeljenja jednom pribio uza zid, stegao šakama oko vrata i davio usput govoreći da to radi da bi video mogu li biti udavljena.

http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/20298028.jpg

Ахаха, најјаче је овако кад слушам како га други описују.

A jesam li lagao nesto?

Slabo radi, više jebe, dođe džipčetom u školu nabaci cvaje i kožnu jaknu, ispod odelce i jebe osmehom. Svi skoro imaju 5 i blejica. A kao fura stil intelektualca, LDP, nisam patriota i te pičke materine. Folirant u stvari, ali se lepo snašao čovek.

Па то је тај чедизам. Данас педери, сутра педофили... Србе на врбе... Ништа то није боље од тог болесног патриЈотизма. Друга крајност, батице. Друга крајност.

Ma on je iz fazona to je kul i to misle kul ljudi, iskreno mislim da ga boli kurac za sve to.

A jesam li lagao nesto?

Не кажем да лажеш, него због реакција људи који читају/слушају кад га неко описује. Само нисам знао да је из ЛДП спике.

Ma kakvi, ne glasa on, to nije kul jer su svi politicari u Srbiji stoka, ali da mora da glasa glasao bi za LDP. Jos jedna klasicna prica.

Aj drkajte na tog profana na peveteu, spemujete temu :)