Prijava

Некакво месо, нешто, не знам.

Ćevape ostavio 4-5 sati u malo maslinovog ulja i puno limunovog soka. Brzo se prži i nemere izgorti, a bude mehko ko nedonošče.

Od četiri piva si promašio temu? Slabo je to... http://vukajlija.com/forum/teme/57942

Pa kažu da je pivo tečna hrana. To sam danas ručao, a kad je to bilo... Da imam sad četiri, juhuuuu! Ali ovi fašisti ne daju da se kupi posle deset sati. Trenutno pijem sok od zove.

Ja sam mislio da taj penzionerski zakon važi samo za Beograd. Kako je ovima što završavaju kasno uveče kad ne mogu da popiju jedno posle posla...

Грашак. Баш сам га се ужелио...

Za nepuna dva sata nabrao punu kesu. KOI SAM MAG, RECI!
http://www.dodaj.rs/f/32/QN/3MVlIkLs/cam00101.jpg

И неку травуљину што личи на зелену салату, мислим да се зове спермуш.

nisam nijedno jaje pojeo.obicno me taraju da pojedem neko za uskurs.dobro sam prosao.jeo rostilja.presoljenog.zguto 3 lije vode za sat i po.

Ja jeo lazanja koje sam sam spravio, a sad se pece piletina uvaljana u krem supu od pecuraka sa pavlakom. Prdece se veceras ludilo

Pojeli smo krmka.

I sedamdesetero jajoa.

Nas sedmero.

Janjetinu u marinadi od: limunovog soka, bosiljka, bijelog luka, kafe, badema, vrganja, crnog vina, bibera, gnječenog graha, feferona, bundevinog sjemena, paradajza. Prilog - krompir na žaru sa kajmakom preko toga.

Jebote jesi se prosrao od te marinade i kakvog je ukusa? limunobosiljkastolukastokafenivrganjastobademasti-ljutkastopasuljastoparadajzobundevast?

Ja svinjetinu opet. Gazi skokni do teme sa sličicama