Prijava

Иди Пеки у курац, сећам се да сам обрисао постове са те теме да је не бих гледао у својим последњим темама.

Ja sam pročitao naslov teme kao - Vaša reakcija na Mijatovu pičku?

А јебига сад, ја још мазохиста из почетка читам све кретен... Извин'те.

Mrš bre, pojeo mi sajt post. MRŠ.

Uglavnom:

Ćale, stričevi i deda, ženska deonica ćutala i pravila kulenje, ja jeo i gledao. Tajac pred šut.

Nakon toga je sledilo 20 sekundi kletvi i psovki koje, da je neko zapisao, ne bi smele da se objave nikada. I dan danas imam ponekad fleševe od toga.

ja sam te 1998-e imao 26 godina i živeo sam u iznajmljenom stanu. Ne pratim fudbal ni sad kad sam mator, a tada sam samo razmišljao da li da kupim Dureks koji je skup ili Romed koji spada i puca...

Boli te dupe...nama najbolja riba u blizini bila neka baba Nezmija od 80 godina, a do sledećeg ženskog si morao da voziš 40km do Đakovice. :-))

Bruce hoces da kazes da je moj Cale kupio Durex da se ja ne bi nervirao zbog penala? :)

Ja sam spav'o tada... ali se sada nerviram zbog nje.

Ja sam spav'o tada..

Kako spavao spala ti mešina, to gledo ceo svet jadan nebio? lololo
Vala neka si ziveces duze...

Malo se zajebavam, ali meni je ta godina u posebnom sećanju, 04.08.1998. sam za dlaku ostao živ posle pada sa automatika i probijanja troslojnog stakla licem - 44 šava, naprsla lobanja, dva sata šivenja i litar i po prolivene krvi. Sećam se samo da je u to vreme bilo neko prvenstvo u košarci i da sam ga gledao na hitnoj hirurškoj u Somboru.

Kako spavao spala ti mešina, to gledo ceo svet jadan nebio?

Tacam imao četiri godine, možda sam i gledao crtane., koi če ga znati...

EDIT: Pet... greška. :)

http://www.youtube.com/watch?v=lLDxXIS1nNI

A реално глуп пенал су нам свирали :) Судија је крив бре. Није Мијат.

Bio sam na hirurskoj u Somboru kacam bio u JNA :) pa izbila neka tuca u Starom Hrastu. A stas vojnici... Nego kako li si sa automatikom toliko zaleteo?

Мислим да поента није у туги за промашеним пеналом. поента је у радости која се јавила приликом досуђивања пенала, и онда шамара који се десио кад је он промашио, а након тога и кад је давидс у девдесдесетом завуко за 2 1.
Као да смо рати изгубили и као да нам се неко попишао по свему светом до тог тренутка. искрено ја не могу а да не кривим Мијатовића за то, пошто не може да се деси да промашиш 22 метра квадратна са 11 метара и једино што је прихватљиво код пенала је да ти голман одбрани. Промашај је доказ да ниси класа за коју је он важио. Значи што се мене тиче, Мијатовић директан кривац за непласман у последњих 30 минута текме са водством од 2 1, пошто верујем да бисмо свакако попушили курац јер свако ко тврди да бисмо добили холанђане да смо дали пенал нису пратили фудбал тих година. Холанђани су Холанђани, а понајвише Срби су Срби, тада југословени, а њима се десило утакмицу пре да воде и 2 0 против Шваба па приме два комада, и набасају на Низоземце. Е јбга, ко их јебе. И да, сваку сам утакмицу тог првенства одгледао сем Енглеска, Тунис јер сам тад имао неку приредбу у школи и нисам мого да стигнем зато што се играла у 2. После је ваљда наступијо распуст, кад се зауктало мало па сам ухватио сваку. Иначе, једино ми жао што сам гледо сваку текму и јако сам желео да гледам наше до краја. Иначе, нисам се много скењо, тј немам последица, осим тога да сматрам да би било јако кул да је дао гол :)

Иначе, мене више скењо Бојин промашај пенала против Артмедије, до те мере да више никад нисам онако уплашено и с мучнином у стомаку гледао Партизан, као тад док ми је победа њих била битна. Јако је то чудно, како неки моменти могу да те преокрену и покажу ти да нешто стварно није вредно нервирања.

Nego kako li si sa automatikom toliko zaleteo?

Naleteo na pesak, uneo me kao na sankama...

A volim sto je opalio vako ko musko, a ne ko Vidic onako pickasto!
Gledo, nerviro se.

Naleteo na pesak, uneo me kao na sankama...

Gore od leda sve mu jebem i pesku.

A volim sto je opalio vako ko musko, a ne ko Vidic onako pickasto!

To.

Јебем ли га, нисам се нешто пуно потресао, био сам клинац, али да је тад ушло имам осећај да би све другачије било.

али да је тад ушло имам осећај да би све другачије било

па и било би , ушла би лололо

Bilo je pred rat...i bila je ona blaga histerija u narodu, ko pred svaki rat.
Već smo pokapirali da smo sami protiv svih i samo smo gledali kada će da počne.

Zvuči smešno sada, ali dobar deo naroda je ovu utakmicu doživljavao kao nekakav rat između Srbije i EU...negde duboko u podsvesti. :-)