Prijava

Pa nisu oni dzaba i isporuceni haskom sudu.
Isporuceni su zato sto postoje dokazi da su oni pocinili zlocin protiv srpskog stanovnistva u hrvatskoj. Sada kada su oni oslobodjeni, situacija je takva kao kada neko od dece nacrta kurcinu na tabli pre dolaska uciteljice.
Neko je nacrtao kurac a ko je NE ZNA SE i naravno cas moze da pocne jer krivaca nema sto znaci da delo ne moze biti osudjeno.

Čampi, mnogo sereš. I pljuješ po srpskim žrtvama i izbeglicama pritom. Ne znam samo kako si došao do tog maestralnog zaključka da je Haški sud objektivan i da je do sada pokazao da nije debelo politički obojen. Ne, neću taj sud nazvati antisrpskim, ali ću reći samo da je do sada svaki važniji oficir svake vojne jedinice koja je činila zločine prema Srbima, na slobodi. Stavi prst na čelo, razmisli dobro pre nego što mi odgovoriš.

Kada kažem da ne znam ništa o tome, to znači da znam isto koliko i vi, gledajući TV i čitajući novine. Niko od nas nije bio ni uz jednog tog moćnika pa da zna šta je on naredio, a šta nije.

Ako ih ovi zovu u Zagreb dizvedu poćetni udarac, što ih i Srbi ne zovnu u Bg da isto urade?

После овога ја сматрам да смо трајно у рату са Хрватима. Могу ја да волим њихову музику, серије, храну... ипак ми са њима не можемо да живимо у миру. Не зато што ми не бисмо хтели, већ зато што Хрвати неће. За њих рат са нама никад није ни престао, а за нас је рат са њима опет почео после овакве срамне пресуде Хашког трибунала.

http://www.youtube.com/watch?v=10YEMkVXzv8

Čampi, mnogo sereš. I pljuješ po srpskim žrtvama i izbeglicama pritom.

Ne, Ciklonštino, ne. Ne znam da li ja stvarno pričam komplikovano toliko da me jebeno niko ne razumije ili je do vašeg vida. Niti u jednom trenutku ja nisam pljuvao po nekome. Ja samo kažem da je sud donio odluku da nije bilo UDRUŽENOG ZLOČINAČKOG PODUHVATA na čelu sa ovim generalima. Mi svi znamo da je bilo sranja na obje strane. Pardon, na sve tri strane, uključujući i ovu moju stranu, tj. državu. Ali sud u Haagu je presudio tako kako jeste, bili mi zadovoljni time ili ne, na osnovu dokaza koje su primili.

Eh, sad, da li je sud antisrpski ili ne?
Maloprije sam naveo jednu činjenicu na osnovu koje možeš zaključiti da nije antisrspski, jer je donio odluku u korist Srbije kada je u pitanju genocid u BiH. Svi znamo da je samo Srebrenica proglašena genocidnim područjem, a šta je sa Omarskom, šta je sa koncentracionim logorima u drugim krajevima BiH? Zar mi sad trebamo reći da je sud antibosanski?

Ponavljam po milioniti put, to je stvar advokata koji su radili na tim slučajevima.

Čampi, to je radio tvoj narod, a ne Srbija...ako ćemo realno.
Srbi iz Bosne.

http://youtu.be/EXm0wV_Bk4Y

VUKOVAAAAAAAR, VUKOVAAAAAAAAAAAAR, STOJI DOK PROTIČU VODE DUNAVSKEEEEEE, VUKOVAAAAAAAAAR, VUKOVAAAAAAAAR, GORI NA BRANIKU SVOJE HRVATSKEEEEE....

A moju familiju protjerali komplet iz Vukovara. I eto, on je grad heroj.

Čampi, to je radio tvoj narod, a ne Srbija...ako ćemo realno.
Srbi iz Bosne.

Miošević nije moj narod.

Je l' čujete vi kako nešto puca?

Nisu ni oni iz Maoče, a ni oni iz Maglaja moj, i da ne spominjem još kamaru njih.

Da dodam i ovaj podatak na odgovor Ciklonu:

Od svog osnivanja do danas Haški je tribunal, zbog kršenja humanitarnog prava na području Bosne i Hercegovine, u razdoblju od 1992. do 1995. godine, optužio ukupno 102 osobe. Među optuženima je najviše Srba, njih 66, zatim 27 Hrvata i 9 Bošnjaka

Dakle, ima zločinaca na obje strane. Logično je da Srba ima najviše, ipak su oni bili ti koji su napadali, a Bošnjaka najmanje, jer smo mi bili ti koji su se branili.

Dakle, ima zločinaca na obje strane. Logično je da Srba ima najviše, ipak su oni bili ti koji su napadali, a Bošnjaka najmanje, jer smo mi bili ti koji su se branili.

Počeli ste da se branite u Sijekovcu 92.

Чампи, реално, ако си дошао да подсетиш учеснике у теми да је донета пресуда каква је донета, да је било суђење и да постоје адвокати на суђењу и да постоје докази и сведоци и да судије одлучују о пресуди на основу доказа и исказа сведока, требало би да знаш да су такве ствари примљене к знању. И ако те не интересују (као што кажеш) такве ситнице као колико судија је доносило одлуку, шта мисле они који су гласали против и ако те не интересује какве су последице те пресуде на односе у региону мораћеш да се суочиш са горком истином да си потпуно непотребан било каквој расправи на тему у наслову. Велики поздрав за тебе.

Ne, u Srebrenici smo se najbolje branili...

Samo da vam kažem šta to puca. Puca mi kurac o tome šta Čampi misli o bilo čemu vezanom za rat.

Dakle, ima zločinaca na obje strane. Logično je da Srba ima najviše, ipak su oni bili ti koji su napadali, a Bošnjaka najmanje, jer smo mi bili ti koji su se branili.

Molim, bre? Da li si ti svestan koliko lupaš? Jesu li Srbi sami sebe napadali? Pa, koliko je bilo Srba procentualno u BiH pre rata? Šta su bre napadali? Hrvatska i BiH su mogli da se otcepe, a RSK i RS nisu? Molim te, nemoj, ali nemoj više da komentarišeš, jer samo zabadaš prst u oko ljudima ovde.

U duhu mene (pokoj duši žrtvama)

Je l' to ona Srebrenica koja je najveći grad u BIH?
Obzirom na broj žrtava.

Koliko znam, a znam, daleko najveća stradanja muslimanskog življa su bila na području Ključa.

@YouCantHandleTheTruћ

Ja sam došao sa jednim ciljem ovdje. Da kažem da nije Šuker ovo izjavio, nego Štimac. Onda, pošto ste vidjeli moj nick, svi pomislili: "Evo ga Champy nacionalista, deklarisani borac protiv Srba", pa ste počeli da moje riječi izvlačite iz konteksta i ne shvatajući poentu mojih riječi.

I čitao sam neke izjave autora koji govore da sad treba da nastavite da mrzite Hrvate zbog ove presude. Kao da je tu presudu donio Vlastimir Petrović iz Đakova dok je orao svoju njivu...