Prijava

ахахахахахахахха

nemam snimak da vam pokažem, ali u Kopenhagenu ima zagonetka kao niz stepenica niz koje treba spustiti lopticu štapićem kroz male proreze - čimpanze rešavaju problem za otprilike 10-15 sekundi...

meni je trebalo više od pola minuta...

kul
de pišite još neke primjere

Кажу да у Монголији лове вукове соколовима. Соко се обруши, једном канџом затвори чељусти и издигне вука, а другу канџу зарије вуку у срце. Мсм вероватно су соколови огромни а вукови неке мање сорте, ал све једно је импресив.

Гледам ја врану јебла мајку, узела орах укљун и баци под точкове кад наиђе ауто да скрца.

То си већ писо. лоло

Могуће, али сам поновио јер сам импресиониран.

impresioniran?
vidi ti te velike riječi
kurčimo se, ne'a šta

hahahahah lakijevi jazavci pokidali

Moj hrčak, Fića, on je narkohemster, jednom prilikom kad je odlučio da se izvuče, šmugne iz tegle i nahvata po gajbi onu masku za hirurge i navuče je u teglu.
Predveče kad smo trebali da varimo ja pola varim pola hrčku dajem ali hrčak strejtar zavuče se u gnezdo i kulira me. Posle sam izvalio da se uvukao u masku i da neće da vari.
Tada sam shvatio da je došlo vreme da prestane, međutim kad je počeo da krizira opet je rivao. Jbg, hrčku, što i se navukao!? Ja te nisam terao!!1

Ja sam jednom im'o svinju, jebla mater znala je aman na sat, jel' otkuca 7 ujutru ona počne skvičat, gladna, idi na'rani, eto je opet oko 1, dreka je stoji. I opet predveče nekad oko 7.
I onda smo je preklali, dobra slanina bila.

Da, zaboravio sam spomenuti da su ostale tri ćutale, valjda im ova bila glasnogovornik.

Cale mi prico ovo, nije baronija. Jurila macka misa nekog i ovaj malisa se zavuce u neku cev. Macka je pri tom momentalno otisla na kraj cevi, stala na nju i samo ceka. Naravno, cim je mis izasao odma ga je zgrabila

Брате, то ти је онај филм "Лепа села лепо горе".

Meni je čoek pričo da je gledo neki klip kako se mačka igra sa kobrom. Kobra se kao uzdigne i ono raširi vrat sprema se da ujede. Mačka podigne šapu jednu i mrda levo desno i kad kobra napadne ona je klepi drugom šapom, pritisne je tom šapom o patos i ugrize za vrat.
Eo čačko sam po netu ne merem da nadjem, možda me i slago šupak, al ima ovih mungosa što se zajebavaju sa kobrom :D

Вучице, ја чуо да папагаји оће да се врате кад их пустиш из кавеза да протегну крила. Пробај.