Prijava

Признај да тролујеш људе, крајње је време.

ne reče jebač, kad cemo na pivo?

Кад ош брате.

Договорићемо се, да не спемујем тему. Имам нови број, сад ћу ти послати поруку.

Uuu koji flesbek :D Posto mi familija bila dobrostojeca imao sam tu privilegiju da svaki dan dobijam kinder jaje i da imam nekoliko polica sa igrackicama, e sad gde je sve to nestalo ko zna, ali obecao sam sebi da kad budem imao dete (tek mi je 18) da cu da se igram s njim kao sto se moj cale igrao samnom znaci ratovanje vojnicima i ostale nama dobro znane stvari, kakvi kompjutori i cuda :D i da Pravda za Jajo...

Jednom nedeljno sam dobijo kinder jajo, kad se keva vrati s posla. Jebiga, 13. plata, viškovi, vreme malo pre Antea Markovića, milina, jajca na sve strane. Zadnji put mi kupili kinder jajo početkom '91, u sklopu novogodišnjeg paketića... i mrzeo sam jebene štrumfove. Brodići, aviončići, kolca, i neprejebivi - bajker na motokrosu, omiljeni mi!
sad ne znam kakvih stvarčica ima u žumancetu.

Pokr'o ih Isus, k'o što je ukr'o Hitlerovo i Napoleonovo jajo. ISUSE, VRATI NAM KINDER JAJA (boli nas kurac za Hićino i Napoleonovo)!

pošta košta kinder jajo ovih dana? 150 kinte, kolko?

Zadnje jajo koje sam pojeo sam ukrao iz prodavnice :D a sada se nema kinta za taj "luksuz" ali prvom prilikom kupujem da se podsetim ukusa :)

DANAS SAM TRAZIJO KINDER JAJO!
REKLI SU MI ILI MILKU COKOLADU ILI NISTA!

Sto godina nisam kupila kinder jaje. Sve mi žao da bacim pare, ne najedem se čokolade, a igračka bude bzv. :P

Sto godina nisam kupila kinder jaje. Sve mi žao da bacim pare, ne najedem se čokolade, a igračka bude bzv. :P

Sve ovo, samo umesto kupila kupio. Kasmo već kod tih gluposti, nesam odavno uzim'o Kinder Bueno, to bih mog'o.

кацам радио као секјурити по маркетима, пазио да не краду и та срања, редовно сам мажњавао киндер јаја, појо сам једно 140 за три месеца, а играчке све побацо, јер су ретардиране сад све

uvek je kostalo k'o svetog petra kajgana.mali nemci se prezdirali jajima,a ovde ga prvo gledas pola sata,pravis taktiku kako da ga sto duze jedes.na kraju zgutas cokoladu k'o kormoran.dobijes igracku,pa je spravis,posle se sigras njome,pa je negde zastekas.kriza bila.ustvari,kriza je i sada.

Ne ginu nam devedesete.

Šta je ovo drugo s leve strane, ljubičasto?

To mu dođe toster koji ima lupu koja izleti kada se pritisne dugme. :)