Prijava

proviron
Belu bluzu suza kvasi, moj Skočimiše siromah si!

Nemoj brate, molim te, toliko mi je odvratna da sam prestao da idem na humanitarne koncerte jer je na svakom ona gost, odem samo kupim kartu i poklonim nekom ispred....

Tukla bih jednu ribu što je pričala o BLEJANJU na nekoj radio stanici, a ja nisam imala slušalice ni način da je prigušim, jerbo sam bila u busu.

Pobio bih se bez trunke razmisljanja sa bilo kojim mnogo poznatim i dobrim fajterom kad bi oni teli da to prihvate, Overim-Overim nije bitno. Ja cu samo da dobijem batine (sto, bice mi prvi put), a okrnjim li ga koliko bilo, imam pravo da serem o tome dok sam ziv, a posle moja deca i unuci mogu da nastave.

Tuča je necivilizovana, može sparing.
Kacam imo 17 leta, tukao sam se skoro dva meseca sa Mirkom Puzovićem, skoro svaki dan. Dobro 'ajde, sparingovao sam mu jer sam imao duže ruke, a bio sam junior u kategoriji do 69kg. Nije me mnogo tukao, hvala mu, al' on inače nije nikoga mnogo tukao...

Sad bi rado sparingovao dva meseca, svaki dan, pojedinačno sa svim članovima Vlade Srbije...al' sad imam oko 120 kila i zaboravio sam kako se ono beše "nagoveštava" udarac u sparingovanju.

Dr. Feelguda bi tuko i na kraju ako bi ga pobedio trpo bi mu ćevape, švarglu, čvarke i čistu svinjsku mast u usta dok ne počne da plače.
Ima neki modni mačak na OBN'u. njega bi ubio..

E tuko bi se i sa onim sinom Draganom al ono fajt pa ko jači pa posle odemo na pivo.

Војтек закључ'о тему 2 године пре него што је отворена.

kizo

kome nije mrsko da bije žensko nek prebije siluetu zbog barkanja u Ipčeta.

Пезос је, чини ми се, једном рекао да му није фрка да бије женско.

Zanimljiv jedan lik.

Пезос је, чини ми се, једном рекао да му није фрка да бије женско.

Јашта, синоћ лоло

Ima neki modni mačak na OBN'u. njega bi ubio.

Емерик Гудељ позантији као голи курац у великој буљи.

Onog baju što na Prvoj sere u onoj emisiji o kuvanju, hrani i tim govnima. Moja keva gleda , tako da ne bih znao kako se zove. I ovog lika.
http://adweek.blogs.com/photos/uncategorized/davidspade_1.jpg
'Nači kol'ko bih vol'o da ga držim zaključanog 'vamo 'de ćale suši pršutu, pa da na svaka jedno 3-4 sata dođem i izlemam ga k'o vola jebenog koliko je jebeno retardiran! Uf.
A inače, ovako nekih tenzija bez, vol'o bih da ukrstim pesnaje sa Badr Harijem, čisto da vidim koliko je baja zaista lud. I da udarim glavu Nikolaja Valueva.

Туко бих 90% данашњих познатих личности, немам времена да набрајам.

Elitne odrede, cviju i paju... itd...