Prijava

Нинка, ја сам прошле године вриснуо, а на јелен топ 10, нисам издржао целу свирку ајсбрна, отишао на 3 песме и шутке ме спичиле. Иначе, ово ће ми бити 4. пут да их слушам, ваљда ће нешто ново убацити.

Може окупљање.

Што се мене тиче, може.

Нема Стићка дорганизује.

А како ћемо? Неће сви у исто време улазити. Чекајте да се још људи јави па онда.

Можда дас отвори посебна тема за то, да виду људи.

Или да модулатор промени назив ове, дода "окупљање". Ја преко телефона, могу ако нико други не буде хтео.

До јаја, пребацујемо се тамо.

Брале, имаш ПВТ.

Bukvalno sve ove sam slušao bar po jednom (Ateiste jedno 6 puta i Hladno Pivo i Kelte po 3 puta), a najviše bih išao zbog Baraba, jer su totalni bolesnici :) Ne znam koji je kurac organizatorima, zašto ne dovedu neke nove bendove, i iz okoline, koji su možda manje aktuelni ali su kvalitet (TBF, Dječaci, Zoster, Goribor, Urban itd...)
Sve u svemu, odlučujući faktor da ne idem je nedostatak love (štekanje za Smak) i kurčevo S R A NJ E od novog albuma Hladnog Piva od kog mi se povraća!!!

Нису пуштене карте за партер као што је најављено. Организаторе, сисо једна лажљива.

ja ev' sad bila. pička, pička, pička im materina lažljiva.

Pustili pre 11 karte, ono...

Peaks89

Dječaci, Zoster

stojo sam u redu danas, stigo je 200 karata, a ispred mene je bilo 50tak ljudi, iza mene stotinjak...oko pola ljudi ispred je pokupovalo sve...neki likovi su kupili spilove...osta ja bes karte

зајебаваш?

Можеш ли набавити некако?

pokusavam...al necu zapad dva, to je balkon...prosle godine sam se zestoko smorio tamo gore

Nemoj tamo, a i da uzmeš za tamo, opet, neće te pustiti da siđeš dole, traži po limundu i tim sranjima lolo, ako saznam da ima u vrbasu, mogu ti uzeti, pa mi daš pare kad se nađemo u ns.