Prijava

Ja se samo upisujem kao poštovalac. :)

Fadil sjekač, stošeset i pet kila a nije debo. Moš mislit kolki mu je.... lični dohodak kad svakog dana Fadil 78 kubika sirove građe slomata u ugar sa svojih 165 kila a nije debo!

Главни најтежи? хехе, јесте вицкасти

Поносни власник 145 кила, ЈОР АРГУМЕТ ИЗ ИНВАЉИД!

Gde ja spadam? U najbolje vreme sam imao 112 kila a sad variram izmedju 99-101.

Moj matori ima izreku - "Uteraš čoveku bez 100 kila! Kakav je to čovek?"

Ја сам двометарски стокилашки сексуални тираносаурус и машина за убијање.

Видим да тема добро напредује, свака част соколови моји, да не кажем, вепрови. Што и не би било увредљиво, вепар ужива у животу, једе колико хоће и водају га по селу да прцка редовно.

Који вам је светак најдражи? Мени елем, најбоље легне

Ja još 18 komata i pridružujem se... stomak je tu inače

Да се мало освежи тема... и врбују нови чланови.

Варирам у распону од 105 до 118, а сад сам доста ближи горњој амплитуди - јело се зимус.

evo i mene. na zadnjem mjerenju 130, mislim da imam i koje preko, možda čak i 140 frka mi je da stanem na vagu. ali su mi fino raspoređeni, ravnomijerno, nikad mi ne bi dali preko recimo 125.
koja je moja tajna?
izbjegavati doručak i ručak, a ko može i večeru, ja mogu zato što mnogo vremena provodim na poslu. piti što više kafe da se želudac što bolje odere. onda, poslije ponoći se dešava sva magija, kad svi legnu navali kao da ti je poslednje.
pivo slabo pijem, mislim da je isto magareće piće, ali pijem džin tonike, somersbije i generalno dosta koktela i zaslađenih pića kao i svih kratkih alkohola osim loze i šljive, mrske su mi.

Trenutno vrtim 106 plusminus 1, najviše imao 118, nisam mogao čarape da obujem, a pertle su bile nerazrešiva enigma jer su mi se ruke iznenada skratile kad sam odebelio.

Što se hrane tiče tu sam kao paninaro, a što se pića tiče volim sve što on ne voli i ne pijem ništa od onog što on voli :)

Da supisem,namako sam censuz,105 lolo

pertle su bile nerazrešiva enigma jer su mi se ruke iznenada skratile kad sam odebelio

eee, otkada ja nisam zavezao pertle.

uclanjujem se xd
al kao totalni novajlija hahhaha...tek nedavno sam usl u ovu divnu zajednicu

isclanjujem se
smrso sam
pre neki dan se merio
82,3 kila
duvajte ga,djembeljaniii haaaaaaaaaaa

Na okupljanju se videlo da i stokilaš može da bude gospodin...evo npr ja

Kakav klub , kakav klub. Do 2004 imao 74 kg i žena me zvala Debeli " :-) Onda ostavio pljuge i fasovao rak . Dva bitna faktora da nabacim 92 kg do kraja lečenja 2005. Svakog jede rak, a ja sam jeo rak!:-) Kortikosteroidi u terapiji su čudo . I još veštački kuk mi ugradili pa kao morao da mršavim. Onda se lagano ubijao mesom i slatkišima ( da mi ne tupe lekari i žena) i konačno dostigo cifru od 101 kg u 2013oj ! Doktorka se uvek obraduje kad vidi holesterol u mojoj krvi! To znači da raka nema!!! I zato se ja redovno davim u holesterolu.Srećan sam i debeo !

То, Пензосе, јеби му мајке мало њему!

Imam TAČNO STOTKU. Imam stomače, jebiga, i ginekomastiju, ali sam i dalje privlačan ženama, naime pre samo dva meseca sam zadnji put dobio broj od neke cure