Prijava

Моћи датом ми од народа и Бога оснивам овде и сада клуб стокилаша вукајлије. Забрањен улаз вукајлијашима који не пребацују троцифрену бројку у килима и свим вукајлијашицама одреда, да нас не ометају док расправљамо о томе како повећати телесну масу и у чему је предност имања сто кила и више.

ПреЦедник: Ја.

ПотпреЦедник: Леприкон познатији као Веприкон.

За остале функције ћемо да видимо.

Реците како сте постигли тако завидну тежину, чиме волите да се товите и које су предности благостања стокилашког.

Ево ја ћу први: Једем ко коњ, немам "крупне кости" ал зато ждерњам као да ми је последње, такође волим да сркнем алкохола кад кад па и то помаже. Највећа предност имања стомака се види када гледам теве, опружим се како Бог заповеда а на дугогајени стомак ставим пикслу, даљинац, цигар феат. упаљач и лименку пива. Благородних 100 кила.

saće slave, možda navučem još 100kg pa eto i mene.
edit: 7 sam mislio :D

Као потпрецедник овог клуба и будуће лидерске странке, желео бих свима да пожелим добродошлицу на наш мали кутак, који заправо није мали хехе. Поред тога што очекујемо позитивне коментаре, догодовштине и рецепте, волели би да чујемо и ваше савете, како натерати пунију девојку да вас заволи више од шампите, чиме товите прасад и која је најбоља позиција за нас троцифрене током сношаја. Замолио бих да тролови и остале шаљивчије заобиђу тему, а да поносни власници стомачина заседну, и уживају у истој.

ПС: СМАРКУ И ОСТАЛИМ БИЦЕПСИМА ЗАБРАЊЕНО ПИСАЊЕ!

Ми што имамо по 100 кила мишића не спадамо у вашу групу, не?

Jel vredi neke dodatne poene svako kilo preko 100?

Mislim, jedno je ako imaš 101 kilo, a drugo ako imaš 130...

Елем, пар савета како задржати свој одличан изглед и линију.

- Избегавати трчање! Спорт може да буде кул, редовно пикање фифе, песа, нба и осталих вештина је супер, али никакво покретање! Или га свести на најмањи могући минимум. Дакле тиштенис и тишфузбал долазе у обзир, евентуално такмичење у слободном бацању, кликери, све то може. Остало је зло, убија калорије и отклања масти, а то, јелте, не желимо.

- Стално уносити довољно калорија у тело! Побогу људи, зар су се они силни јевреји по логорима мучили и гладовали, да би сад ми држали којекакве дијете и трпели гладни? НЕ! Сваки пут кад одеш до продавнице, набави довољно смокија, чипса, чварака, јер су прикладни за грицкање док рецимо седиш за компом, или тевеом.

- Буди лењ током сношаја! Уколико се будеш превише померао, напрезао, калорије ће се опет разлагати, а то је највеће зло! Дакле, буди џентлмен, пусти даму да одради све. Од хенд, блоу, римџоба, до јахања! То је заправо једина мана, јер је јахање једна од ретких позиција вагиналног сношаја, где дама може да одради сама сав посао, док ти грицкаш горепоменути чипс/чварке.

Толико за данас, у следећем дружењу сазнаћете како повећати килажу, уколико сте мршави и несрећни.

ЕДИТ: Курде, има, али и даље немош превазићи моије 145 појена!

Bravo za temu!

Evo sa 114 kila da se učlanim i ja. Kile sam stek'o krkajući raznorazno meso uz česte uzdahe "da i mene želja mine". Nisam čista safunjara slanina k'o Leprikon brat iz Vijene lolo, nego onako prošarica, stečena cepanjem drva i raznoraznim seoskim poslovima tokom srednje škole, fizikalisanjem tokom fakulteta i poslen donekle vežbanjem sa givitima. Kad sam prestao vežbati, apetit ostao, pa sam prebacio stotku. Prednost težine mi je kad seksam ženu ona po difoltu stenju, a meni lepo jer mislim da sam dobar jebač. Ovih dana sam krenuo malo na trčanje i tako neko polu-amatersko vežbanje, da malo dam ponovo forme ovoj prošarici. Ali ni za živu glavu ne idem ispod meter. Za sticanje težine bih preporučio veliki tanjir špageta, sa prženim kobasicama i slaninom preko naslaganim i kačapom, i litru kole u toku jela, i šest piva pred spavanje. A od preldžijskog pilatesa bih preporučio rad na mešalici, cepanje drva, nošenje cigle, uz poseban trening izvlačenja šume.

Ja sam F-117KgA Lockheed Nighthawk.

Ми што имамо по 100 кила мишића не спадамо у вашу групу, не?

VI STE POZERSKI PEDERAŠI! Ništa lično, Smare. Učlanjujem se u ovu plemenitu grupu. A što se kilaže pita, kako se dame ne pitaju za godine, tako se ni mi muškarčine ne pitamo za kilograme!

Vako, sporcki sam tip nekad bio i prestanak treninga na dva fronta, a zadržavanje prehrambenih navika, imalo je kataklizmične posljedice po moju mršavost.
Sad imam srećnih 127 kila koje sam etapno stekao posle godina marljivog konzumiranja hljeba, mesa i piva. Najviše volim da jedem sve što ima na stolu, osim gnječenog gra i nestručno pripremljene riblje čorbe. Naravno, mnogo pijem pivo, a to pomaže u krčenju mjesta za nove količine hrane i tako to.

uuuu, Glavni dominira!

Јел могуће да је Главни тежи од мене?

Glavnog za prešjednika!

Ipak je najteži.

Koliko je pokazivala vaga kada ste bili najteži? Ko je rekorder?

Evo ja ću da budem počasni.

evo ja sa 123 da se upisem.
EDIT: i da, bez obzira što imam ogroman stomak, i dalje vidi kitu.

Иначе, имам негде око 115, нисам се одавно меријо.
Почео сам да се гојим кад сам престао да тренирам баскет и почео да једем комплет лепиње бар три пута недељно. Значи, то је минимум. А за сагоревање комплетаре треба отприлике двадесетак километара трчања. И тако кроз средњу и факултет ја нагурах на троцифрену килажу. Последње две године доста мање једем, два пута дневно и не обилно. Проблем је у томе што се не бавим физичким активностима, по цео дан седим на факсу или за компом, а лопту видим кад се наканим да изађем да пикам баскета и кад нађем људе вољне за то. Пијем пивчуге доста, не сваки дан, можда једном у три дана, али попијем ДОСТА. И ето, пустио сам стомачину само тако, али ме и боли курац да је скинем. Лепо ми овако.

Дуче, ти можда имаш 123 цм висине. Напусти сарану.

Ne, visina mi je 183.

Duče
Ne, visina mi je 183.

Исто к'о мој курац у ерекцији. хехе