Prijava

Cepao drva, radio stolariju, pekao rakiju i bavio se pčelarstvom.
Ovo su zanimanja koja mi duš'cu opuštaju.

Bio bih pornićar.

Luks Učitelj
Cepao drva, radio stolariju, pekao rakiju i bavio se pčelarstvom.
Ovo su zanimanja koja mi duš'cu opuštaju.

Zamisli da svaki dan cijepaš drva. Ruke ne bi osjećao, oči bi ti otekle k'o pupak i vjerovatno bi pobudalio i znao bi napamet šampionski sastav Brotnja iz Čitluka.
Stolarstvo mi se čini OK.

Cepao sam drva i išao u šumu, nisam ja u Čović Polju iš'o na balet.

Pa jesi, i ja redovno cijepam drva svake godine, ali da stalno to radiš... Doduše, i pečenje rakije je sezonski posao, valjda si i ovo računao tako. :)

Nešto kontam, stolarstvo je baš jebački posao. Gotiva, majke mi.

плаћао црнца да ми јебе жену док ја гледам, испијам вино и читам поезију

Kad god dolazim kući na odmor, natempiram da majka tad kupi drva, pa ja to cepam. U srednjoj sam za pare drugim ljudima cepao drva. To mi sport omiljeni, još tranzistor iznesem, pa kad se umorim ona kafu i rakiju donese. Mecedina za dušu, a i radiš nešto korisno, pa eto. Dok se nisam počeo baviti telektualnim poslovima, nem sam bio čigra, em za nikakvu neurozu i boleštinu nisam znao.

Znaš da je Michael Schumacher jedno vrijeme to praktikovao? Ne znam da li i dalje to radi.

Naruči kamion bukovine, ali da su kladići lijepi, bez guta i hopa cupa, udara lola dok se ne umori. Kad crkne, dođu ljudi, pokupe drva i noga. Može mu se.

Pa bre... Sa parama bi uradio neke stvari, vise bi se malko putovalo i tako, ali sad razmisljam, nista ja u sustini nebi menjao sa onim sto vec radim. Verovatno bih pokusavajuci samo zasrao.

Јебем ли га, правио неке изуме, изучавао историју док не полудим нелоло, направио неки нови Гугл и ти фазони, можда и столарисао у слободно време.

Otvorila bih restoran kao Džejmi Oliver, bila omiljena kao Rudolf Van Vin, pisala bih recepte za ljude srednjeg i nižeg staleža, kuvala za poznate i zgrnula pare hehehe, imala bih svoj vinograd, pisala bih romane kao Dostojevski, pravila bih grnčariju i slikala kao Leonardo Da Vinči. :)
btw, nosila bih šešire kao Isidora Bjelica :)

Voćarstvo i obrada stolarije, mada ovo drugo mi ne ide od ruke , pokušao me did učiti da pravim kosišta i odusto čovjek, kaže :"Sine, za tebe samo knjiga i metaniši nad njom, aj sad naspi didu jednu ljutu".

Ja bih bio Vučica, takođe.

E да, воћарство и виноградарство такође.

Drzo bi kafanu!!!

pravu, ljucku, domacinsku kafanu!

sa sirom, kajmakom, jagnjecem i prasecem, sas pevaljku i orkestar... subotom i nedeljom bi imo pop i rok vece...

i karaoke brate obavezno...

koj dodje u kafanu vise od dvaput imo bi da peva pod obavezno...i sme i pevaljku da zagrli...

uuuuuuu, podje mi voda na usta....

KAFANUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

чувао бих овце... најготивнија стварчица на свету. заседнеш, смоташ дуван, пустиш радета јоровића, причаш са кером и гледаш их како пасу... најготивнија ствар на свету...

Ja bi vozio kamion, nekako me onaj dizel zvuk motora opušta. Lepo osam sati vozim, pređem pola države, svako veče spavam u drugom mestu, pijem u drugoj kafani, jedem drugi roštilj. Svakih par dana u drugoj vremenskoj zoni. Nikad ne bi dosadilo.

Verovatno je vec bilo, ja bih se bavio nekim sprdnja poslom tokom kojeg bih proputovao ceo svet. Nesto tipa Ber Grils, samo sto ne bih bas da jedem ona govna i da budem toliko poznat siroj javnosti i zeleo bih da to nisu samo zabiti vec i velike svetske metropole itd. I pisao bih uz to, dakle nesto tipa putopisac samo opustenije.

Ber Grils u metropoli lolo

Ne bih pristao na takav život jer je smor. Svi osam sati dnevno, ceo život poslovi su smor. A naročito mi ide na kurac "Rad ispunjava čoveka". Čoveka ispunjava izdrkavanje u galijani stilu. Rad ispunjava Japanca možda, čoveka ne.

Iskreno ne znam :)
Voleo bih sve da probam (sem gey pornica, mrste)

Ja sam u onom stadijumu kada mi se sve svidja :)
Voleo bih da budem i muzicar i glumac, i da popravljam aute, da restauriram (iako ne znam), voleo bih da budem reli vozac, bilo kakav trkac, da vodim emisije o automobilizmu..

Puno stvari, nemam samo jednu..