Prijava

On daje i šakom i Dadom Polumentom...
Ne ozbiljno, daje i šakom i kapom, pre jedno 5-6 god. moj ortak bio na zimovanju u istom hotelu gde i Šarić, ima i sliku sa njim, kaže lik, kad iznajmi npr motorne sanke, on ih iznajmi i za sebe, i plus još pet komada za porodicu tog mog ortaka, čašćavao ih sve, kao da im je ćaća, tako se ponašao, skroz kul lik...
Mada verujem da on pre 5-6 god. i nije bio popularan mogao je da se šetka po Jugi komotno.
Pošteno, droze će uvek biti, i da uapse Šarića doći će verovatno neki musliman (da ne kažem Šiptar) koji će samo naslediti posao. Ovako je bar Srbin, i ulaže još i u privredu.

jes boli ga kurac da ulaže u privredu - spakuje keš u torbu i kupi zlatne poluge, prenese preko grane i tamo rasproda na sitno preko dilera njegovog kokaina

cela ova priča služi samo da bi se pogrešne i "pogrešne" investicije političara i inih lopova svalile na jednu glavu koja ne može ni da se seti većine svojih poslova - kao kad policija sklepta sitnog pilićara u selu pa mu prišiju sve sitne krađe, provale i nerešene pljačke male vrednosti da bi arhivirali dokumenta... ič ne verujem da se toliko evrova mora oprati u zemlji u kojoj ljudski život ne vredi više od par hiljada iste valute...

ono sto mi smeta je, zasto je on koji radi u tom smeru najgori narko bos i sta vec, a svi oni koji rade u suprotnom (ocerupaju rusiju, srbiju itd), pa to prebace u englesku npr, legitimni bizmismeni.

Iz istog razloga iz kos su srbi na kosovu izvrsili agresiju,a kad amerika ode u Irak,Avganistan, Libiju to je mirovna misija u kojoj ubijaju ljude.

Jebiga, standarde se zna ko postavlja. Ako radis kako ti kazu, onda si dobar, ako radis drugacije od njih, tj protiv njihovih interesa, dobices etiketu zlikovca, bez obzira koliko ispravno bilo to sto radis.

Šarić je mudo. Svi ovi političari mogu da mu se napasu tih istih muda. Bio im je dobar dok im je trpao eure u buljsona, kad su počeli da se bahate pa ovaj zavrnuo slavinu - ne valja? More, veća su oni govna od njega.

Nisam sve čitao, nemama vremena sada, ali ako je ovo istina:

Kako Blic ekskluzivno saznaje, radi se o impozantnoj cifri od milijardu i sedamsto miliona evra, koje je, kako se sumnja, odbegli narko-bos Darko Šarić uložio u srpsku privredu. Šarić je, kako policija sumnja, novac oprao dajući kredite koje je u Srbiji uzelo čak 600 firmi.

Šarićevu sliku u sve škole tamo de je Titova stajala...