Prijava

То бре! Како смо чачане заборавили?!

Скочко, је л' прихваћена моја кандидатура за генералног секретара? На тој функцији треба да буде правник који ће да зна како да замаскира траг твојим прљавим пословима, а ја сам идеалан сарадник за то место.

Prihvata se.

Ја као генсек нашег савеза могу да кажем да је господин Скочковић један изузетно племенит, вредан и надасве поштен човек и истински спортски радник који ће у најскорије време, уз помоћ својих партнера, изградити Националну Кућу Шаћирија у близини Прешева. То је најпогоднија локација због близине нишког аеродрома, коридора 10, као и расадника талената, наше јужне покрајине.
Свако ко оптужује господина Скочковића за мутне радње нема појма о овом спорту, стању у истом и великом раду господина Скочковића на подизању међународног угледа наше организације. Одговорно тврдим да је господин Скочковић најзаслужнији за то што се на челу кровне организације, Светске Шаћири Федерације, налази наш човек, Симе Србин!
http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2012/04/14/9595774/zoran-lakovic2.jpg

СКОЧКО ЛОПОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ХОЋЕМО ШАЋИРИКОПОЛИ У СРПСКОМ ШАЋИЈИРУ!

Ja sam otvorio stranu mog kluba i pozivam navijače da dođu i postanu deo naše velike šaćiri porodice
http://vukajlija.com/forum/teme/49892-saciri-klub-boza-besa-kavaje-nefci

Због стања које је настало и питања регуларности рада савеза и лиге правим ново тело које ће да чине власници клубова или њихови представници и већином изгласавају све одлуке које донесе савез на челу са госн Скочковићем. То тело има за циљ да контролише регуларност такмичења и савеза.

Заједница Шаћири клубова- Заједница шаћирилигаша

Нема прецедника, све одлуке се изгласавају(само Војвода наравно има право да самостално изгласа нешто). А за сад тело чине тренутни власници клубова:

Џони Курајбер власник клуба: ŠK Boza Besa Kavaje Nefči
Зоом власник клуба VUKOVI SA VUKOVOG SPOMENIKA
МанчестерУтднекикурац власник Валона Бехрамија
glavni власник клуба :ШК "Čija mama crnu vunu prede"
Anarchyst власник клуба: ''Krila Krajine''
Госн Скочковић са клубом Klubit Shaqiri Shkëndia Bakljava клуб ће представљати Нинка 92
И моја маленкост ТуцанКамен власник клуба ШК Сланина.
Као и већински власници лиге Јебач и Запата.

Овим отварам и прво заседање овог тела и позивам генералног секретара Дрогирану Веверицу и прецедника савеза Скочка да нам увеличају овај догађај својим присуством.
Према мојим проценама савез ради чисто, сви папири су у реду и нема сукоба интереса што Скочко води клуб и савез јер је он пре свега један поштен чоек!
САМО ЗА СКОЧКА ОСТАЛИ НЕ ЧИТАЈТЕ!
(надам се да смо овим решили размирице из прошлости госн Скочковићу и да мој тим може да региструје нове играче)
ЧИТАЈТЕ СВИ
Поштен какав јесте госн Скочковић је изабрао још поштенијег Нинку да води тим. А ту је и признати правник Дрогирана Веверица као Генерални секретар савеза.
Овај тим људи је довољно стручан да води савез и ми немамо никакву сумњу у њих али наша организација мора да изгласа сваку промену коју они предложе.
Сви тимови који се до сад нису регистровали морају да плате пријавну таксу(делимо братски са савезом) и тако добију папире. Свако има право да направи тим под условом да је Србин разуме се.
Реч препуштам уваженом госн Скочковићу!

И Ћупристанце.

Manijak i Roki Bilbao- generalni dobavljači Ćupristanaca za šaćiri.

Ja se slažem sa ovom odlukom.

Зоом власник клуба који тренутно нема име

Ima: "VUKOVI SA VUKOVOG SPOMENIKA"
Inače, ako nekoga zanima, Vukov spomenik je prapostojbina šaćirija u Srbiji. Moj klub ima renome i čuva izvornu tradiciju.

Исправљено уважени члану!

Ja sam inače predložio da pobeđene šiptare spalimo, a pepeo prospemo u ogromnu WC šolju koju ćemo postaviti u sred Knez mihajlove. Nadam se da se slažete sa tim.

Одлична идеја. Људски је послати их тамо одакле су и дошли у ВЦ шољу!

Ja sam inače predložio da pobeđene šiptare spalimo, a pepeo prospemo u ogromnu WC šolju koju ćemo postaviti u sred Knez mihajlove. Nadam se da se slažete sa tim.

Izričito se protiv evo i na ćirilici ПРОТИВИМ СЕ!
Dakle imam ugovor o pravu preče sahrane šiptara.
evo i ma i pečat
http://getosrbija.files.wordpress.com/2012/11/ugovor.jpg?w=536

Vid stvarno ima pečat.

A je l' mogu borbe 3na3 ili mora 1na1?

Деки с обзиром да немаш клуб и ниси члан наше организације печат мож да гурнеш себи у гујсцу јер не важи овде.

Не може! Ја као генерални секретар савеза проглашавам уговор неважећим. Па људи смо, мајку му, треба да их вратимо одакле су и дошли, а не овако да им се лешеви и пепео развлаче по којекаквим гробљима.

Тако је, госн Веверица је све објаснио.