Prijava

Ima i od mene i Zyclona svaka po glas :)

od nastanka sajta?

za tebe ne mogu da garantujem, ali od 26. avgusta na ovamo sam sve pročitao :)

Ako ti nešto znači, jedan od kriterijuma kod postavljanja odabrane mi je i aktivnost dotičnog autora. Jaaaaako retko odaberem defku nekom ko ne čita ili ga nema na forumu. Naravno, to nije isključivo, samo mi je dodatni kriterijum.

Brus, ovo ti je verovatno jedina greska kao moderatora. Postovi na forumu, kao i komentari ne trebaju NIKAKO da uticu na odabir. To sto neko voli da serenda po netu ne znaci da zna da pise. Broj ocenjenih defki je mozda druga stvar...

preskočim ja poneku, poneku i pročitam ali ne ocijenim, ali uglavnom kada sam ovdje čitam. a puno sam ovdje :)

Lako je ocijeniti 30 ili vise definicija ili postera, neko ce to za par minuta da odradi bez citanja, a neko ce citati pola sata... Treba uzeti kao kriterijum nesto gdje ce se vidjeti da je neko zaista citao, npr. na temi: predlozite definicije za odabrane, na toj, ili da se otvori neka slicna, na kojoj ce clanovi linkovati dobre definicije, uslov da danas svako linkuje npr. 5 definicija da bi mogao da pristupi chatu ili forumu, to je znak da je zaista procitao bar 50. A da se ne ponavlja :)

kad bi se ovo uvelo (kao što neće jer je glup predlog) ja prva ne bih čitala niša, nego bi nasumice lupala + -, jerbo odavno nemam živaca da čitam ono smeće. pre nekih metar dana sam krenu da čitam defke, pročitala prvu stranu i pobegla kolko me miš nosi...

edit: @medvedić - pa isto tako bih linkovala neke nasumične defke...

Ključ ključ ključ ključ ključ

Брусе, како те не мрзи толико да читаш? :О Е, а не рече који ти је дупли!

Brus, ovo ti je verovatno jedina greska kao moderatora. Postovi na forumu, kao i komentari ne trebaju NIKAKO da uticu na odabir.

Nije to KLJUČNI kriterijum - prvo treba da je dobra defka, drugo treba da je napisana korektno i da ima smisla, zatim je bitno da je u pitanju originalni, a ne dupli nalog za sprdnju i eksperimentisanje, posle toga postoje još neke stavke koje utiču, pa među njima i aktivnost autora.

Naravno, odaberem ja i defku koja je autoru među prvima, i to se desi, ali to su tako retki slučajevi da su zanemarivi.

eno, sad sam bila na najnovijim defkama, na celoj strani jedan plus dala... posle će ispadne da sam hejter...

Sreto, ja sam na sajt i došao pre tri godine da čitam. Postere i reakcije skoro i ne gledam pa imam dosta vremena :)

Ja jednom nedeljno prelistam par stranica definicija, ali uglavnom ostavljam neocenjeno, jer bih u suprotnom mnogo minusa davao. Uleti i neka definicija za plus, naravno, a veoma retko za omiljene, ne secam se kada sam poslednji put stvio neodabranu defku u omiljene, a da nije od autora koje pratim.

Da se vratim na temu, PROTIV.

Ali bi moglo da se uvede da imas (npr) 20+ poena za prosek za definicije da mozes da cetujes.

Смањи мало, није здраво читати толика срања. хехе Види га, свој дупли неће доткрије, а мене одма' оцинкали! Издаја, народе!

Evo ajde razumijem da možda 30 defki jeste previše. Sad sam baš iščitao autora od 30 i trebalo mi blizu 20 minuta (gledao sam TV u isto vrijeme tako bi mi trebalo i manje da sam se fokusirao) al' eto nekih 15 defki nije mnogo.
Ako imate aktivnu pratnju (koja uz to dobro piše), lijepo podesite da su vam na naslovnoj defke autora koje pratite i fino izocijenjujete. Makar 10 ih možete skupiti tako. Ono što preostane se može nalupati na početnoj.

Evo ja sad gledam. Na četu je svaki dan jedna ekipa od možda 20 autora. Ako bi svi oni dnevno ocijenili po 15 defki to bi bilo 300 ocijena više na dan. Znam da to ne bi drastično promijenilo stvar ali danas je npr. napisano nekih 110 defki. Još kapiram da je neđelja pa da imaju ljudi i više slobodnog vremena. Ako u prosijeku jedna defka ima 25 ocijena (nema šanse da je tol'ko al dobro), to bi značilo da je danas podijeljeno 2750 pluseva. 300 novih ocijena bi značilo da je glasanje skočilo za oko 11% a to uopšte ne bi bilo malo.

Ufff... Sad gledam kol'ko ovo debilno zvuči. Aj' nema veze. Odustajem. Ne može vas čo'ek natjerati da čitate, nema veze. Zaključajte da bi obustavili dalje spemovanje.

Против. Нема потребе, глуп ти је предлог много. Што Бруцо рече - боље да читате уместо да дискутујете о томе како се слабо чита. Која иронија, хаха.