Prijava

po kojoj logici je Djindjic veliki drzavnik? sta je on tako znacajno uradio? nemam nameru da pokrenem svadju, samo me interesuje jer sam imao 8 godina kada je on ubijen, mnogi ga dizu u nebesa i mnogi pljuju, a ja nisam bas svestan toga sta je on zapravo doneo nama da bismo ga nazvali velikim drzavnikom

Doneo je kitu marjanovu. Nije doneo ništa, osim bezbrojnih ispraznih govora i tirada, ali bez konkretnih poteza. Jedino po tome verujem da je Čeda njegov naslednik pošto takođe drži govore bez suštine i prepune opštih mesta.

Nismo mi pičke, samo nam treba vremena da se ujedinimo, a kada poludimo zgovnamo sve pred sobom. Zgovnali smo te Turke na kraju, Austrijance još lakše, a Bugare smo omlatili za pet dana. Slobu smo takođe ispičkarali za jedan dan. Ovde još nije jasno kome treba jebati mamu, mada pojavio mi se u glavi jedan spisak ljudi za koje mislim da su odgovorni.

''zgovnali'' su nas ameri kad smo mislili da cemo mi njih, bacili nam tone uranijuma sto je najgora stvar koju su uradili bilo kojoj zemlji (odmah posle uvodjenja ''demokratije'')

nemam nameru da pokrenem svadju

Kasniš, ja sam ga napao još tamo negde na prvoj strani :)

Još uvek pamtim Čedu u masnoj trenerci i klošare koji su od dilera štočega postali face u mom selu koje biraju predsednika opštine i direktore firmi. I još uvek su klošari i još uvek biraju predsednika opštine i direktore firmi iako je u celoj normalnoj Srbiji promenjena vlast. Jedina razlika je što sad ovi dileri imaju toliko novca da je to neprebrojivo.

Kasniš, ja sam ga napao još tamo negde na prvoj strani :)

ЈА САМ ПРВИ ПОЧО!!1` :)

Valdemar
Ko se ne seća perioda od 1990. do 2000, može reći da smo pičke. Šta je decenija odmora od sranja? Polako.

Bili smo pičke i 90-tih. I drugi su ali govorimo ovde o sebi. Niko tih godina nije gurao svoje ideale već je išao linijom manjeg otpora, koja je zahvaljujući velikanima ovih prostora značila rat kakav je bio. I u suprotnom bi bilo nasilja, možda i više krvi nego što je bilo, ali ne i mržnje koja je ostala posle rata. Znam lika koji je prebio vojnog pozivara i nije mobilisan (odslužio mislim 2 dine u tvorza posle rata). Možda on i nije imao najbolje namere, ali za to što je uradio je trebala hrabrost a ne za pucanje tuđim oružjem na tuđe mete.

Slovenci, Španci, Grci i mnogi drugi su napravili haos čim se naslutilo da je neko u vladi korumpiran.

I šta su dobili time? Jesi smenjeni ti političari? U Sloveniji kukaju kako im niko živ ne valja (kao i uostalom skoro svuda). Eto im je ta ''demokratija'', kao i svima živima. Najdebilskiji oblik vladavine. U anarhiji bi bar bilo kul, a u ovom sranju nema ni toga.

Koji je problem ovog naroda, koji sedi kući, dopušta da ga vode, kradu i lažu polu-pismene budale i provodi slobodno vreme tako što gleda dnevnik, nervira se i psuje državu.

Nije da branim ovu vlast, ali mislim da smo se ipak pomakli s mrtve tačke. Problem je bio u prošloj vlasti, koja je dobijanje zvezdice na tablici Kosova (koja je inače posle ukinuta, koliko ja znam) predstavljala kao senzacionalan potez srpske politike. I ovi se mnogo motaju po medijima i zato me nerviraju, ali makar rade nešto. E sad, to što nam je Gicko ujedno i premijer (EJ, PREMIJER!) i ministar unutrašnjih poslova (što mislim da ne postoji ni na Antigvi i Barbudi) i što stalno govori to ne može tako i ko je bre ovde lud, to je druga stvar. Ima tu još karikatura koje ne zaslužuju ni kakvo šaltersko mesto a kamoli tako neke ozbiljne pozicije, ali 'ajde.

ZATO ŠTO SMO DLAKAVI PO PRSIMA A TO ZNAČI DA SMO PIČKE U DUŠI!

OPAAAAAA

E a da otvorite temu VELIKA SRBIJA i tamo izglasate za predsednika i ministre i ostale kurce clanove Vukajlije koji se kandiduju, pa se igrate tako sa imaginarnim budzetom. A oni koji izvise sa kandidaturom mogu da budu neke druge zemlje i da vam zavlace kurac kad god mogu?

ko se brije srbin nije!

Jedete kurčinu.

evo ja sam srbin i picka sam.nisam startovao koleginucu sa faksa kada je bilo vreme,sada ona pokusava da bude frendzon,a ja da ne bude nikakv zon.bolje tako.

I ova tema se pretvorila u Vojvoda vs Đunđić.

Jebo te, boli me kurac. Dao bi Miši Tumbašu da vodi državu, samo kad bi bilo bolje.

Миша Тумбас би био ЗЛАТАН у односу на ове.

Barem kurvi i piva ne bi falilo

A ŠTO TI NAMA FINO NE KAŽEŠ KAKO STE MAKLI HRUŠČEVA?
A? ĆUTIMO, JEL?

aj skupite mi 10.000 potpisa na sledećim izborima i glasajte da ja budem predsednik, sve ću vas zaposliti u državnim firmama

Al nemoj da daješ otkaze ovima što sad rade.

Najveći problem trenutno je što je narod umoran od svih sranja koja su mu se izdešavala, pa je postao apatičan, i samo gunđa i češka jajca. Onda njušne prste, pa još malo gunđka.
Drugi problem je odnos koji Srbi imaju prema državi i vlasti, na državu u kojoj žive gledaju kao nešto tuđe što moraju da podnose, što ih kinji i maltretira, uzima im pare, a ne nešto čega su deo i u čemu treba da učestvuju, nešto što je tu za opšte dobro, čak i ako se zbog toga nečeg i odričemo.
E sad pitanje vođe, činjenica je da smo malo stočica u tom pogledu, koja voli da bude vođena (muuuuuuuuuuuu, beeeeeeeeeeeeee) i ne baš da misli. Kad se doda još na to mesijanski kompleks, čekanje obećanog vođe koji će da nas povede u carsko nebesko, i bipolarni mentalitet: samosažaljevanje pa kurčenje, dobijanje po pičci pa opet samosažaljevanje, eto veselja.
Svaki narod dobija vlast kakvu zaslužuje, a mi očigledno zaslužujemo podgojene svinjske glavurde sa zlatnim satovima i skupim odelima, koji nam podvaljuju da su im stanovi i besna kola ostali od tate, hehe.
Nismo mi pičke, nismo ni gori od drugih, samo smo sjebani u mozak, al dok svako spontano ne uvati vrljiku i izadje da jebe mater stoci ne zbog Pere ili Đoke, nego zato što ima pravo, ima da širimo guzove i da zatenjujemo milozvučno. Jebu nas, jeste! Zašto? ZATO ŠTO MOGU...zato što se ne plaše, jer nemaju čega.
I da smorili ste s Đinđićem, međeda se kaže, ako se ne varam?

GDJE STE ZAKOPALI DŽIMIJA HOFU?

Nismo pičke, glupi smo.