Prijava

ne znam da li je neko predložio, ali ovo sigurno šljaka.
zorac (gel), to ti je lek za psorijazu zapravo, ali se pokazao efikasnim čak i u lečenju akni i protiv bora.
naime, kada počneš da ga koristiš nećeš osetiti ništa, posle nekoliko dana peckanje neviđeno i svrab, počeće koža da ti se peruta, a ispod se pojavi "nova" i zdrava.
mnogi dermatolozi preporučuju to, a mnogi bi mi rekli "je l' si luda u pičku materinu?!"
sve u svemu, preporučujem onaj slabiji za početak od 0.05% i biće ti potrebna neka krema sa uv zaštitom jer je tad koža mnooogo osetljivija na sunce.
dakle, prvo krema sa uv zaštitom (nikako bez kreme) pa onda staviš ovaj gel, dovoljna je veličina zrna graška, dakle ne preterano.
kožu peri sebamed sapunom protiv akni, možeš da uzmeš doroslovac losion, mada nekima uopšte nije pomog'o, i nemoj ako ti je suva koža jer sadrži alkohol..
ako ipak ne želiš zorac jer misliš da sam debil haha onda skinoren kremu, isto se kupuje u apoteci, isto je jaka.

:)

i ovi što ti kaže da se pržiš na suncu, to nikako, znaš li koliko to nije zdravoooooooo :/

Pa, majku mu, nisam ja rekao da se rostilja, vec da se sunca.

'SUPERKALAFRADŽELISTIKEKSPIALIDOUŠN'

SUPERKALAFRADŽELISTIKEKSPIALIDOUŠS*

Za rokutan mi rekli nikako da ne uzimam, jer je toksičan i može naštetiti jetri i reproduktivnim organima. Neću bre jajca da mi sprži, lolo
A za zorac mi isto rekli da se koristi kod mnogo težih kožnih oboljenja. Razmišljam se, neću da se preljuštim pa da odem na predavanja ko džek trbosek, lolo

Perinjo, meni radi jetra, a jebem super. Što se tripuješ? Pa svaki lek ima neke nuspojave, ali se nikad ne ispolje.

SUPERKALAFRADŽELISTIKEKSPIALIDOUŠS*

Ali ja i nisam teo da to bude pridev -.-

Ако ништа не успе, тракаста брусилица ће решити па да му јебем матер

E, uzeo sam da mažem neki piling i kremu sa Saliclinom kiselinom i za dva dana se vidi da mi je mnogo bolje lice. Otići ću u subotu da mi iscede mitisere, pa će da vidimo da li će opet da mi se napune pore. Jer su mitiseri, realno, razlog što mi se pojavljuju ove gnojanice

Brate ja imam mitisere u ušima. Ne znam kako da ih se rešim, a na nezgodnom su mestu da se iscede.. Jel zna neko rešenje?

Brate ja imam mitisere u ušima. Ne znam kako da ih se rešim, a na nezgodnom su mestu da se iscede.. Jel zna neko rešenje?

Ima jedna vrlo prosta metalna spravica, sa rupom na kraju. Trebao bi svaki normalan kozmetičar/dermatolog da ima. Odi na pregled, raspitaj se prvo ko je dobar.

O ovoj spravici ti pričam.

http://www.youtube.com/watch?v=7_eotalJJEM

Meni ova moja šuntava doktorka rekla da ništa ne diram, da će sami da se uklone.. Ja čekam već dve godine :) Hvala za ovo Perinjo :)

Meni ova moja šuntava doktorka rekla da ništa ne diram, da će sami da se uklone.. Ja čekam već dve godine :) Hvala za ovo Perinjo :)

Zato sam ti rekao da se raspitaš, jer je danas svako "doktor".
Možda i ja grešim, zavisi koliko su ti duboko u kanalu. U svakom slučaju, idi kod PROVERENOG lekara.

To da je danas svako doktor si u pravu. Kod mene pre dve tri godine došla ova mentolka, ne zna ni da priča. Jedanput nije htela da mi napiše koje lekove da koristim, već da zapamtim, i ja joj rekao da mi da papir da ja pišem ako ona neće, i napisao sam sam.

Nisu baš duboko u uvu.

ahahahahah jeeeeeeebote, kako mi je ovo interesantno, a odvratno je xD

btv, za uši ti ne treba posebna sprava, običnom ukosnicom možeš, ali boli do mojega :)

običnom ukosnicom možeš

ŠKK je ukosnica?