Prijava

Ček, ljudi, koj ćemo mi kurac realno na tim takmičenjima?

Eno, Lihtenštajn i Luksemburg boli kurac za fudbal pa ljudi žive ko lordovi. Ne nerviraju se zbog nesposobnih idiota.
I da odemo na Euro ispašćemo u grupnoj fazi jer smo nesposobni i nemamo mentalitet za takmičenja. Naša reprezentacija konta da igra ligu, op lagano, kupimo bodove, biće... Biće kurac, to se igra na sve ili ništa, nema kalkulisanja.

Lihtenštajn i Luksemburg plata po 30000000000 mesečno, bole njih kurac za fudbal.

Mi smo sirotinja, moramo nečim da se zanimamo.

то су класичне чаршијске приче пеки. реално гледано ако погодиш 5 статива јбг, ти јеси несрећник.

Мени је дефинитивно постала мука од тога: "Нисмо имали среће, бла-бла-бла..." после утакмице са Аустралијом. Нисмо имали среће јер Красић промашио празан гол, што је Ивановић са 3 метра шутирао у голмана, што је Кејхил надвисио у скоку 15 сантиметара више штопере од себе и што су Луковић и Видић гледали противничког играча како шутира са 30 и кусур метара остављајући му 15 метера празног простора испред себе истовремено маркирајући Стојковића. И после смо се вадили на недосуђени пенал у последњем минуту.

Сетите се Италије '90. Није нама био крив Марадаона јер смо имали играча мање него што је Савићевић са 3 метра пребацио малтене празан гол. И опет смо говорили нсимо имали среће. Не, него је Савићевић лоше шутирао и уместо да победимо са 1:0 после продужетака испали смо на пенале.

Нама још увек одзвања Мијатова пречка, али не зато што није имао среће, него зато што је лоше шутнуо. Да је шутирао како треба, повели бисмо 2:1, веровбатно бисмо и победили убодљивије, али јбг... Тад нам је фудбал био какав-такав, али то је била лабудова песма једне генерације која је стасала пред распад Југославије, после њих је почео пропаст нашег фудбала.

Није недостатак среће него неко лоше шутнуо, због незнања, због лоше процене, лоше концентрације и због тога није постигао гол. По мени срећа у спорту не постоји. Или знаш, или не знаш. Или умеш, или не умеш.

Митровићу свака част, али не може насумице да шутира на гол па ако погоди, погоди. Са 3 метра не сме да се погађа статива него мора да се да гол. Пред крај првог полувремена, опет шутира из окрета насумице поред гола. Није имао среће? Не, него није ни гледао где шутира.

По мени срећа у спорту не постоји. Или знаш, или не знаш. Или умеш, или не умеш.

Mesam sad sportove,al evo najbolji primer zasto nisi u pravu.

Polufinale Evrolige 2010. Partizan vs Olimpijakos.
Partizan vodi, poslednji napad za Olimpijakos. Teodosic sutira za 3 poena, promasuje ceo kos, lopta pada u ruke Cildersu, pogadja za 2, odosmo u produzetke, Partizan pukne.
Sad ti meni reci da nije sreca sto jedan on najbojih plejeva Evrope promasuje ceo kos iz suta za 3 poena? Da je pogodio obruc, lopta bi se odbila bilo gde, vreme bi isteklo. Dakle, sreca/nesreca postoji,al cinjenica je da smo mi mnogo puta krivili nesrecu umesto nesrecnike koji imaju 2 polunoge.

Sad ti meni reci da nije sreca sto jedan on najbojih plejeva Evrope promasuje ceo kos iz suta za 3 poena?

Пре једно 15 година сам у новинама читао један чланак о томе шта је тајна доброг шута. Нећеш веровати, фора је у процени самог кошаркаша где ће завршити лопта коју шутне. Теодосић је лоше шутирао. Можда није лепо померио руку којом придржава лопту при шуту, па је лопта скренула са стране. Значи, није срећа, него његова лоша процена, односно технички лоше изведен шут.

Ovo što kažu Peki i Stevan.
Nas bre treba jebati, treba da nas jahu Karadžići, Mihajlovići Ramadaniji i ostala bagra. Treba da nas jašu kad je posle svih bruka u ovim kvalifikacijama dovoljno da pogodimo jednu stativu, stvorimo tri krštene šanse za ceo meč, damo jedan gol i uspemo da ne pobedimo očajnog protivnika koji je imao jedan jedini šut na gol za 90 minuta. To je vama do jaja. Do jaja vam je Belgija i 0-3?! I tu smo u prvih 20 minuta stvorili neke šanse i igrali i onda nas je Belgija pojela.
Al ipak mi je najjače od svega to što je Miha(bacam peglu svaki put kad mu tepate) stvorio Markoviča, Đuričića, Mitrovića?! Je l' ste bre vi na nekim drogama, koga je bre on stvorio?! Čovek koji je jebeno pustio Alena Stevanovića i Radovanovića i Šćepovića na maksimir je dobar? Šta nije tad još "napravio" Mitra a? Šta nije imao kablovsku l nije platio pretplatu Tijaniću pa nije gledao kako Mitar na leđima drži štopere Intera ko devojčice dok Šćepoteli sve to posmatra sa klupe i moli Boga da makar zaigra koji minut u nedelju protiv pazara ili slobode. Alen Stevanović pa ja ne znam ni gde taj igra al važno da je šiljio kurac na Matiću, jebem li mu seme i pleme seljačko prepečeno. Zaboravljate da Subotić cele kvalifikacije presede na klupi blaže retardiranom momku Biševcu? Tomovića u Makedoniji kad smo i definitivno izgubili bilo kakve realne šanse, to zaboravljate. Treba da vas jebe zagoreli Miha.

Gomila vas ovde se očigledno razume u fudbal kao marica u kriv kurac. Šutnusmo tri puta i odma je sve bajno a to što je čak i raspali Žonpi do zadnjeg kola imao šansu za prolaz dalje i to sa nula bodova iz Đenove. Ej Žonpi ljudi, Žonpi.

Stvorio Miha jeste moj kurac stvorio malo, svi ti igrači su napredovali u svojim klubovima ali svi do jednog. Pa mi i dalje sa njim igramo fudbal od pre 50 godina, igrači bez lopte nam se ne kreću. Sem Velsa ovde sve ostale utakmice su za zaborav. Ovog diletanta treba smeniti odmah. Čovek je debil a ono protiv Hrvata bi dobio i Klemente, ma i Alkosan verovatno. Na svakoj poziciji sem na poziciji pleja i špica smo po imenima duplo jači od Hrvata.

Čovek koji je jebeno pustio Alena Stevanovića i Radovanovića i Šćepovića na maksimir je dobar? Šta nije tad još "napravio" Mitra a? Šta nije imao kablovsku l nije platio pretplatu Tijaniću pa nije gledao kako Mitar na leđima drži štopere Intera ko devojčice dok Šćepoteli sve to posmatra sa klupe i moli Boga da makar zaigra koji minut u nedelju protiv pazara ili slobode. Alen Stevanović pa ja ne znam ni gde taj igra al važno da je šiljio kurac na Matiću, jebem li mu seme i pleme seljačko prepečeno. Zaboravljate da Subotić cele kvalifikacije presede na klupi blaže retardiranom momku Biševcu? Tomovića u Makedoniji kad smo i definitivno izgubili bilo kakve realne šanse, to zaboravljate. Treba da vas jebe zagoreli Miha.

Evo argumentovano zašto je govedo sa klupe govedo,konj,idiot i moron
Ja nisam očekivao na početku kvalifikacija da prođemo al ovo što je govedo uradilo od reprezentacije je sramota treba da ode i on u paketu sa mafijom iz fssa a ona neće otići sa Toletom ko što ovde neki misle.
Što se tiče selektora govedo je u rangu sa vermezom davno nismo imali tolikog idiota za selektora tako da ko god dođe biće bolji od njega

I da dodam da bi radije gledao žonpija sa fortunom za pomoćnog trenera nego govedo na klupi

МРЗИМ ХАЈДУК И ТОРЦИДУ МРЗИМ ТЕБЕЕ МАРЈАНЕЕЕ

Pa Mihajlovicu treba jos jedno 50 tekmi kao sto je ova protiv Hrvata pa da MOZDA RAZMISLIM da li ga treba smeniti.
Trenutno mislim da mu treba dati zabranu bavljenja trenerskim poslom, s obzirom da je iz sva tri kluba (a sad ce i iz repke) bio oteran.

Idi treniraj male Zabare kako da pljuju protivnika, korisniji ces biti.

Нек тамо испробава 64 играча у квалификацијама и нек тера неког другог да пева химну који ни сам не зна. Мајмунчина.

Молим вас, нек ми било ко да макар један сегмент игре у ком је Михајловићева репрезентација добра? Коју јачу екипу можемо да добијемо овако?
За мене он није тренер откад је прстом уперио у Банета и Коларова и означио их као главне кривце за меч. То се ради у свлачионици дечко. Овако, само испадаш педерчина, увек је неко други крив. А да ниси ти можда делом крив што шиљиш курац на Матића и остале? Фазон, имали су лошу утакмицу, па шта јебено? Некад треба растеретити играче, а не и своју кривицу пребацити на њих.
Друга ствар, тотално се срозао када је напљувао Робија јер је овај прокоментарисао утакмицу из Турске. Типичан љаксе.
Поклонио бих га Кроасанима.

Трећа ствар, све што ми радимо, радимо на индивидуални квалитет. Ми немамо стил игре. Немогуће је дефинисати шта ми играмо. То што направимо једну и по изграђену акцију на утакмици, нема везе са стилом игре. То има везе са тренутном инспирисаношћу појединца. Имамо играче за много бољу игру. Чуј за бољу игру, за игру. Друго, шта наши су муда што су се залагали против Хрвата?
Мислим да би се било која наша реппрезентација и без тренера залагала онолико да игра против Хрвата.
Трећа ствар, Хрвати су очајни, играју безидејно, лоше и опет су узели 4 бода против нас. Шта, величамо екипу што је узела бод против јадних Хрвата у Београду?! Ма даааааај, и упорно заборављамо да ми малтене нисмо имали генерацију у младој репрезентацији која није била у топ осам тимова Европе. Макар у последњих 7-8 година. Дакле, играче имамо, немамо нешто друго.

И мојне сте паори, шта се посеравате по Видићу? Видић је играчина. Био и у репрезентацији и овде. Мени је криво што је играо за репрезентацију у којој навијачи чекају његов лош потез да га напљују.

Колики год је тупсон као тренер, Михајловић ипак никад неће моћи да буде толико малоуман као Ђорић. Онаква будала је непревазиђена. Чува вођство противника, не зове у репрезентацију Сашу Илића јер му није симпатичан, Пикси му не треба, да се не замара дугим путовањем из Јапана, иако је са 36 година играо као да је 25. А и да не заборавимо оних 2:6 код куће против Хрвата (млада репрезентација).

Slažem se potpuno sa Remeom.

Sada će ispasti ovo navijački i jebiga, ali ja hoću Stanoja za trenera reprezentacije. Mlad je, ambiciozan i dobar trener. Ako postoji mogućnost, pod hitno ga postaviti tamo i ako izbori veliko takmičenje, ostaviti ga i za to takmičenje i sledeći ciklus šta god uradio na takmičenju.

Трећа ствар, све што ми радимо, радимо на индивидуални квалитет. Ми немамо стил игре.

E ovo je još jedan ogroman problem. Sve je stvar inspiracije pojedinaca u određenom trenutku jer mi stvarno nemamo stil igre. Sa Antićem smo igrali tutni na krila pa gađaj špiceve jeste zastarelo al to je bar stil igre a ovo sad šta je, klasična imrpovizacija pojedinaca.

Станоје је добар тренер, само ме и код њега плаши менталитет и сујета. Ако може да буде човек и да не буде сујетан, онда би могао да буде одличан селектор. Он ми делује као неко ко би за своје играче руку дао, али не знам како би се понашао кад би кола кренула низбрдо, а то се у репрезентацији деси за час, пар лоших утакмица и јавност те поједе.

E ovo je još jedan ogroman problem. Sve je stvar inspiracije pojedinaca u određenom trenutku jer mi stvarno nemamo stil igre. Sa Antićem smo igrali tutni na krila pa gađaj špiceve jeste zastarelo al to je bar stil igre a ovo sad šta je, klasična imrpovizacija pojedinaca.

Ово је огромна истина! Свака јача репрезентација на свету има своју "школу", као што рецимо Холанђани играју 4-3-3 већ сто година рецимо. Ми то немамо, ми имамо "кидиши у одбрани и у нападу шта буде" систем.

Realno, lepo kaže Reme. A za trenera nemam pojma, samo da je neko sa manjim egom i manje kurčevit od Mihe. Očaj, ova zadrtost nevera... I kako je mladu repku sjebao kad je igrače uzeo, dobili bismo Engleze mekano...

Pa kad je uspeo da preživi Šamrok i vrati igrače u život nakon toga i napravi 10 bodova prednosti laganezi mislim da bi i lošu igru reprezentacije izdržao. A i posle Šamroka je rekao da je on kriv a ne igrači iako su realno jedini krivci bili upravo igrači. Dok Miha seljak opljunuo po Banetu i Kolarovu kao najgora sisurina. Mada sam ja više za Đukića, čovek voli da se nadigrava, dobar je motivator i solidan taktičar a igra moderan fudbal. Može i Ljubinko da proba mada cenim da je zelen.

e da, Đukić deluje kao odličan izbor