Prijava

Miško, Šilobad, Čović i Đilas kod Šarenca na RTS-u.

I eto u čemu će proći pola Tegijeve emisije.

Vrhunska emisija, trebalo bi svake nedelje da se održava. Naravno da fikus ponavlja kao papagaj a Legenda ulazi u raspravu. Milina.

Miško gospodin veliki.

Reprizu finalne košarkaške utakmice NCAA možete pogledati večeras u 20:15 na Arena 2.
Dobra tekma.

jebote kakvu odbranu igra ovaj fener S T RA S NO

BB UOPSTE NIJE NAPREDOVAO OD KAD JE OTISAO U STAMBOL. xD

strasan je igrac postao, proci ce dobro u nba ali reprezentacija ove godineee joooj jokara bobi bogdan kalina bjelica teo idi u kurac

mamu im jebem gledam fener na canal de sporets ono spansko plus sta vec, i u poluvremenu nasli da prikazuju partizanov i barsin put do f4 :'(

mamu im jebem gledam fener na canal de sporets ono spansko plus sta vec, i u poluvremenu nasli da prikazuju partizanov i barsin put do f4 :'(

Nemoj tuyan biti Crno.

Ено на спортске.нет вијест да је Словенија суспендована са Еп 2017 ако не промијени одлуку о подршци Еврокупа до 20.априла.

Mrtva FIBA mamu im jebem. Ušli u klinč sa ULEB, a sve zbog para i naravno popušili debelu, nepodmazanu kurčinu i ajde sad da se malo izdrkavamo i pretimo. Jebena organizacija zaostala u vremenu.

suspendovani uglavnom svi osim francuske. ljulj

Еурохупс пише да се суспензија односи само на савезе чији тимови ће играти ЕК, наши медији укључују и ЕЛ. С обзиром да су наши медији курац, верујем да се односи само на ЕК.

Kao da je teško Bartomeu da napravi novo takmičenje za reprezentacije. Jes da sve ovo ide na štetu košarke, ali neka bar ugasi ove govnare.

jeste aco al dogovor abe i el uključuje igranje Ekupa haha tj nema el bez ek

С обзиром да су наши медији курац, верујем да се односи само на ЕК.

Tek je to dokaz kolike su kurve u FIBA. Ne smeju da pisnu klubovima koji će igrati Evroligu jer ih ovi i onako ne jebu dva posto, nego će da glume ludilo na Evrokupu.