Prijava

Evo tri, mada je Đonijeva "piksla" ponajbolja, njoj bih dao plus i da nije među predlozima. Sve ste neke gigli-gigli definicije stavili na glasanje, na pola sam poderao minuse, a deset minuta sam se premišljao šta da predložim. ;-) Dajte predložite neke i mračnije i ozbiljno humoristične definicije, nešto iznad kategorije razuma đaka osnovne škole i humora sredovečnih kladioničara. Nešto od ček se cerebelum puši. Sve neki šum'ca, njiv'ca, livad'ca humor, sramota me nekad bude kad čitam očijumi.

http://vukajlija.com/povukla-sise-na-caleta/70842
http://vukajlija.com/piksla/372858
http://vukajlija.com/matura/165546

odgovor: jbg, stavljamo ono što je narod predlagao, pošto je očigledno da vole 'vake defke.

Ovaj put mnogo loš izbor defki imate, slažem se sa Luksom:
http://vukajlija.com/piksla/372858

odgovor: samo smo stavili ono što je narod predlagao, ništa više (a ni manje).

http://vukajlija.com/piksla/372858
http://vukajlija.com/upisati-se-u-listu-strelaca/525348

Pre pola godine je bila na naslovnoj jedna "Ušančiti se" definicija: igra reči na istu foru, starija je od ove koja je sad predložena, i, po mom mišljenju, kvalitetnija. Link:
http://vukajlija.com/usanciti-se/261405

odgovor: hvala na smernici, definicija će biti uklonjena sa izbora, a glasovi ka njoj obrisani.

Nemam pojma, tako je nekako loš izbor ovaj put, ajde ove su mi nekako za prolaz, ali nisu vrhunske. Ali dobro, te su autori predlagali.

Dajte predložite neke i mračnije i ozbiljno humoristične definicije, nešto iznad kategorije razuma đaka osnovne škole i humora sredovečnih kladioničara. Nešto od ček se cerebelum puši. Sve neki šum'ca, njiv'ca, livad'ca humor, sramota me nekad bude kad čitam očijumi.

Ovde se daju na glasanje definicije koje su autori predlagali, ne definicije koje se modovima sviđaju, jebiga, ovakav je izbor ispao trenutno, nije to krivica kreatora. Oni pošteno postavljaju sve predloge. Ćut' i izvlači nešto ako valja iole. :)
http://vukajlija.com/piksla/372858
http://vukajlija.com/upisati-se-u-listu-strelaca/525348
http://vukajlija.com/matura/165546

odgovor: to je to, u suštini.