Prijava

Pa to - čista propaganda i reklama. Koga uzeti za Ministra nacionalnih manjina? Nekog ko je pripadnik nacionalne manjine. Koju nacionalnu manjinu odabrati? Vrlo jednostavno, onu koja se najviše buni. Pošto smo Mađarima dali Suboticu i Pokrajinu (što je bolje nego neka druga rešenja) logično je da se Republika da Muslimanu.

Nemoj neko da ovaj post shvati kao ispoljavanje nacionalne mržnje i netrpeljivosti. Ovo je zdravorazumska logika koju primenjuju skoro sve zemlje sveta. Imaš veliki broj ljudi kojima je potreban predstavnik na visokoj funkciji. Naravno da niko normalan ne bi ovo ministarstvo dao Velji Iliću ili Žarku Obradoviću...

Ja bi to sve bagerom poravno, i kreno ispočetka.

Шапић јебени... Видео сам још кад су почели да га гурају да ће бити ходајући трансфер, ал сам мислио или ће се научити (није толико тешко изучити науку лагања и чаврљања пред камером) или ће га повући. А они ни мање ни више него у врх странке. Зато се сад кољу са Дачићем по рејтингу. Што ме доводи до другог дела излагања...

Дачић јебени... Два пута (најмање) фатан са спуштеним гаћама. Избацила га политичка поплава, буквално. Ни крив ни дужан је ту где јесте. Нема никакве квалитете. Ништа није урадио. Не зна ни да прича, ни да се понаша. А с обзиром да је премијер још је већа увреда за мозак од овог горе.

Ok, to je sasvim razumljiva siimbolika da se resor da pripadniku nacionalne manjine, ali iako manjina, Srbija je njegova država, kao što je ovima iz RS Bosne i Hercegovina. Paralelno s ovim, ne može on ni po zanimanju biti "pripadnik nacionalne manjine".

za šapića se priča da je gej i da se redovno viđa sa nekim malim manekenčićem koji ima silikone u usnama... i još kažu da ima baby dick...

Опет смо политизовали тему, али нема везе. Политика је један велики бизнис, може се рећи да је то криминал у рукавицама јер мала група свесно жртвује милионе људи зарад сопствених, а све под плаштом националних интереса.

По мени разлика између доброг и лошег политичара је у томе што добар политичар зарађује на рачун народа (покупи сав кајмак, али не оставља народу само сурутку него макар и обрано млеко), а лош отима од народа и жртвује тај исти народ само зарад сопствених интереса (покупи кајмак, а сурутку баци или је узме за себе).

Још од времена Старог Рима, аристократија је знала како да контролише масу. Слоган: "Хлеба и игара" је одржавао мир. У време Тита се створила комунистичка буржоазија, било је је много богатих чланова партије, али је бар обичан народ могао за мале паре да живи пристојно, још да сви себи обезбеди макар 10 дана на мору у неком радничком одмаралишту. Нећу да кажем да је то време било бајно, али сигурно је и то боље него што је рађено последњих година. Борис Тадић и влада Мирка Цветковића су докусурили ову земљу, начету распадом Југославије, озбиљно уздрману за време влада Зорана Ђинђића и Зорана Живковића. ДОС је 2000. године био препун експерата који су уништили земљу, уништили привреду, уништили све. Формирала се мала група изузетно богатих људи, а средња класа се изгубила. Џабе њима дипломе са светских универзитета кад су лоши политичари јер су опљачкали земљу, опљачкали народ и оставили опустошену земљу. Изгледа да је јеврејски шпијун, Џозеф Вајс, вешто глумећи бравара из Загорја боље познавао бизнис (политику), него ови експерти (нпр. Лабус, Динкић, Свилановић, Ђелић, Милосављевић...).

Што се тиче Љајића, тачно је да је поштење небитно, ако не доноси никакву корист. Међутим, на оваквој политичкој сцени каква је српска, добро је да буде што више политичара који бар неће штетити земљи, ако већ не могу да јој донесу неку корист.

Paralelno s ovim, ne može on ni po zanimanju biti "pripadnik nacionalne manjine".

Ne sporim, samo dajem svoje mišljenje o njemu. Da se ja pitam vratila bi se parlamentarna monarhija po principu Velike Britanije.

za šapića se priča da je gej i da se redovno viđa sa nekim malim manekenčićem koji ima silikone u usnama..

Pa glup je ko maneken siguran sam da su našli zajednički jezik

Fender Blamotransfer strajks agen.

Jericho
Fender Blamotransfer strajks agen.

Не знам ко се овде бламира са оваквим постом: ти или ја? Блам је кад пошто-пото покушаваш да испаднеш паметан називајући бламирањем писање свакога чије ти се мишљење не допада. Ја сам рекао нешто што јесте тачно. Приметио сам пар вас са којима имам проблем већ дуже време. Знате само да бацате хејт преко тастатуре, јер не бисте овако смели да разговарате са мном да се нађемо лицем у лице.

Pošto smo Mađarima dali Suboticu i Pokrajinu (što je bolje nego neka druga rešenja) logično je da se Republika da Muslimanu.

Musliman nije nacionalnost, ide ovde malo m.

na kraju ispade da su svi iz ds-a pederi.mada,te koje hoce ckapi,oni nece nju.mejk sens.

Musliman nije nacionalnost, ide ovde malo m.

ja sam moderator, ne smem tako da napišem osim kad su hrvati u pitanju :)

У пичку материну, што сви причају да је Борис Тадић уништио Србију? Или су ти што тако причају деца која су пишала у пелене за време Слободана Милошевића па се не сећају шта се дешавало, или су то људи који уместо меморије мозга имају хард диск са једном партицијом, од неких петнаест гигабајта, па стално морају да бришу филм кад га одгледају, да би могли да скину други.
ЕДИТ: Осим тога, нека ми неко каже када су писмени људи владали Србијом.

jebemti temu, jedu mi se čvarci od juče, a ono sublimirana reklama...

Осим тога, нека ми неко каже када су писмени људи владали Србијом.

Knez Mihajlo Obrenović i Kralj Petar I, eto dvojice.

Краљ Александар Карађорђевић, само што је он био будала овако.

Валдемаре, ја сам и написао да је Милошевић "начео" земљу. А странка његове жене, ЈУЛ је за мене исто велико зло као и влада Мирка Цветковића. Мени је жао што у затвору нису Мира Марковић, Урош Шуваковић, Иван Марковић, Горан Матић, ма комплетан ЈУЛ. По лоповлуку озбиљно парирају Ђиласу, Шутановцу и сличнима. Не знам зашто ЈУЛ-овци нису похапшени одмах после 5. октобра 2000. године?

sta je to bilo sa sapicem i nambijom ili namibijom...nesto kao citam,a to se pominje.

E pa eto vam demokratija, 'ebala vas ona.