Prijava

Можда ово није најгора влада до сад, али је свакако најљомберскија. Како се само у Бриселу шегаче Тома и Праслин, к'о неке прелџије ''бежи тамо, склони руку''. Ко ће озбиљно да их схвати?!

А и тај Дачи... можда није лопов, али уме ли бре он нормално да се обрати нацији а да не користи неке сељачке доскочице. Ни на једно питање не уме да одговори нормално:

-Премијеру, јесте ли јели за ручак пиле или рибу?
-Па пазите овако да вам кажем, ја онамо нисам видео никакво перје, ако је било перја онда сам јео пиле, ако је било крљушти јео сам рибу (самозадовољни осмех)

Е сад... шта је боље. Углађени и елоквентни Тадић који је уништио земљу или сељанче из Житорађе које се кол'ко тол'ко копрца, показаће време.

Ne znam, ako ste slučajno uspeli malo da vidite Šapića sinoć u utisku nedelje.....lolololololo koja gluperda......lolololololo.....mnogo sam se smejao....a da čovek je doktorirao.....lololololo

Шапић је јуче обрнуо круг са ''Намбијом'' , ''Шта то значи за Србију, господине Сунђер Бобе'' и ''Немојте да се саморекламирате''. Кад год схвати да је недотупавац и да није у базену почне да се дере ''немојте да се саморекламирате''. И после гласај за ДС.

Čekajte, stvarno mu je rekao "gospodine Sunđer Bobe"?

Ако ради посао како треба, може да буде прасе које је побегло из штале..

Nabija jebote ahahahahahah
ŠAPIĆU LEGENDO LOLOLOLOLO

gledo Sapica, i samo sam se iznervirao kad sam video koliko je nevidjeno glup lik i onda sam posle 30 sekundi gledanja prebacio

Ja gledam i uživam lolololo

Odgledah utisak nedelje
OĆEMO JOŠ
davno se nisam ovako slatko nasmejao

U principu ne pratim već duže vreme Utisak nedelje pošto Olja pati os simptoma dovođenja istih gostiju, ali ono sinoć nisam mogao da propusti iz jednostavnog razloga - morao sam da vidim mega prskanje po Šapićevoj faci u trajanju od čuku vremena ili malo više.
Jeremić nije svakako školovan političar, ali je makar do neke mere izučio zanat za razliku od Gangule.

Šapić je obrnuo dva kruga gluposti. Ipak, vrhunac sinoćne emisije je bio Tomin momenat: " 'Ajde beži, bre!"

Kad smo se već dotakli gospodstva i elite, šlag na tortu mi predstavlja inicijativa Zorana Živkovića da bude "predvodnik građanske i urbane Srbije". Ako je Zoran Živković neko ko će voditi građanstvo i pristojni deo ovog jada od ljudi, onda nemam problem s tim da se izjasnim kao seljačina. Hvala lepo!

EDIT: https://twitter.com/AcaSapic
Oduševljava i u pisanoj formi!

Haha, pa ovu zemlju je skoro četrdeset godina vodio mašinbravar, pa se ljudi još kunu u njega. Da je Tito došao u emisiju kod Olje Bećković, videlo bi se kolika je fukara. Nego je on govorio samo sa balkona, i govore su mu pisali drugi. Eto. Sad me samo čudi što će i poslednji nepismeni kreten gledajući ovog glupavog Šapića da kaže: Bože, pa ko vodi ovu zemlju! A neće shvatiti da mu je samo ogledalo podmetnuto pod nos, i još da se nije prepoznao u tom ogledalu. Što ga čini još i glupljim.

Oduševljava i u pisanoj formi!

Zašto sam ovo morao da vidim, zaštoooooo...

Valdemare, to vreme kao da ne postoji. Jugosloveni su, kako se danas veli, bili neki potpuno deseti narod, nisu ni Srbi, ni Hrvati, ni Crnogorci... Kao da je raspadom SFRJ restartovano brojilo istorije ljudi. Tačnije, u istoriji ovdašnjih naroda deo XX veka je opskuran. :)

Најјаче од свега је што се демокраде и напрдњаци препуцавају ко има више сегамегатрендових диплома.

ko da je bitno dal neko ima ili nema neku diplomu...kada smo u kurcu.

Inače, vezano za ovo pitanje oko Rasima Ljajića... Mislim da je ovde prikazana jedna veoma simptomatična stvar. Kod nas ljude ne zanima je l' neko uspešan i sposoban, već samo to da li je on pošten. Šta ti imaš od Rasimovog poštenja kad je on nestručan, tunjav, metiljav i smotan? Neka on bude neki random baja, samo neka uradi nešto da barem ne otežava ljudima, a u najboljem slučaju da omogući ljudima da sami gospodare svojim životima, pa ako si smotan - onda ni ne treba da živiš kako dolikuje normalnom čoveku.

Koji će mu moj stručnost u ministarstvu za nacionalne manjine? Tu samo treba da ćuti i posećuje kancelarije. Ionako se sve rešava tako što uzmemo evropske zakone i pojačamo novim beneficijama za manjine. Jedino njega i određuje poštenje umesto stručnosti.

On je kao andol, niti pomaže niti smeta. Meni daleko više smetaju stručni lopovi koji znaju i kako i gde da ukradu. Mnogo bolje bi nam bilo kad bi, recimo, ministar finansija bio glup i pošten.

Bruce, a šta on ima koji moj da se decenijama bavi politikom ako mu je jedina svrha da sa sirotinjom jede pasulj u Narodnoj kuhinju? Naravno, odgovor je ono što sam već pomenuo - političar kao profesija.